středa 19. října 2022

Schminka: Instant Lash Mascara

Ahojky!

Vítám vás u nového článku, ve kterém se spolu mrkneme na řasenku Instant Lash Mascara, kterou nedávno představila značka Schminka. Jak víte, tak velmi ráda zkouším nové značky a produkty, takže když jsem objevila Schminku, měla jsem velkou radost a hned se vrhla na prozkoumávání novinek. Řasenky u mne frčí ve velkém a žádná se doma zase tak dlouho neohřeje, takže tahle roztomilá růžovka přišla na řadu téměř ihned. A rychle jsme se sžily..


Znáte značku Schminka? Pokud ne, tak vám ji ve zkratce představím. Jedná se o novou, českou značku, která se vyrábí nedaleko Čáslavi. Kromě dekorativní kosmetiky nabízí také šumivky do koupele (o těch vám dám časem také vědět!), mýdla či sójové svíčky (vypadají skvěle!). Specialitou značky Schminka jsou pak zapékané kosmetické produkty, tzv. Baked, které jsou poměrně vzácné díky náročnější výrobě. V této podobě můžete u Schminky zakoupit oční stíny, pudry či perličkové pudry, přičemž perličky a oční stíny si můžete namíchat dle vlastní potřeby, což je super věc.



Řasenka má hezký růžový obal, na kterém najdete vyobrazené uklidňující mandaly (stejně jako na dalších produktech). Uvnitř se pak ukrývá umělohmotný kartáček, který se od středu zužuje. Je to jeden z těch kartáčků, u kterých vím, že si s mými řasami poradí. Barva je pak černočerná, v prvních dnech se jí nanášelo více, takže se mi občas stalo, že se mi otiskla i nad/pod řasy a mírně slepovala, ale po cca dvou týdnech lehce proschla a použití začalo být mnohem komfortnější a výsledek výrazně lepší. Řasenka dobře začerní, a hlavně fakt pěkně prodlouží. Kartáček pak řasy hezky natočí a krásně pročeše a oddělí. Řasy jsou vážně krásně jedna vedle druhé, prodloužené a pěkné. Jediné, co mi tam trochu chybí, je právě to dodání objemu a zahuštění, které slibuje. Těch mých pár řas, ještě prodloužených, pak vypadá jako komáří nožky :D Jsou i přes ty krásné výsledky hodně nenápadné, což je trochu škoda, protože je jinak super Vydrží bez nejmenších problémů po celý den - žádné rozmazávání či otiskování v průběhu dne. Snadno se odličuje a obsahuje ricinový olej na podporu růstu řas, což je fajn bonus.

První den:




Po třech týdnech:



Sečteno podtrženo: Řasenka není špatná a dosáhnu s ní poměrně snadno a rychle vážně hezky prodloužených a natočených řas, ale jelikož jsem hodně náročný uživatel, něco tomu ještě chybí. Respektive chybí mi tam pořádné zahuštění a objem. Kartáček je pro mne fajn, cítím se s ním při práci jistě a výsledek je bezesporu nositelný. Seženete ji tady, cena je 177 Kč.

Slyšeli jste již o značce Schminka? Zaujala vás?

*Barterová spolupráce se značkou Schminka

5 komentářů:

  1. O značce už jsem zaslechla, ale asi bych potřebovala vidět víc produktů a vědět, že jsou výborné, aby mě zaujala:-) No ale české značky vždy ráda podpořím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy přispěju další recenzí, mám tu i pár dalších kousků :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, značku znám no ještě jsem od ní nic nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se brzy objeví třeba i někde na pultech, určitě stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  3. Vůbec mi tato značka nic neříká.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)