úterý 22. března 2022

CeraVe: Hydratační čistící gel

Krásný den vám přeji!

Tak si říkám, že je asi pomalu čas představit vám Hydratační čistící gel od CeraVe, který mi dělá společnost už několik týdnů. Značka CeraVe je v poslední době hodně vidět a její péče je poměrně chválená, takže jsem se na gel hodně těšila a jakmile to šlo, pozvala jsem ho do koupelny..



Oficiální popis: Čistí a hydratuje aniž by byla narušena ochranná bariéra pokožky obličeje a těla. Obsahuje tři typy esenciálních ceramidů a kyselinu hyaluronovou. Je vhodný pro dospělé i děti a normální až suchou pleť.





Co si budeme povídat, od pleťového gelu toho nechci moc.. Stačí když dočistí/vyčistí pleť a nijak ji nebude dráždit, což tento bez potíží splňuje. Ale tím to tady nekončí!

Tak začneme od toho balení, které je díky pumpičce super praktické a v koupelně mi toto dávkování nadmíru vyhovuje. Dávkuje menší množství, takže si dávám rovnou dvě pumpičky pro celý obličej a krk. Trochu jsem se obávala, že balení (236 ml) bude brzy pryč, ale jsem velmi mile překvapena! I přes každodenní používání to vůbec neubývá, jsem přibližně po dvou měsících sotva v půlce, což je vážně slušný výkon. Gelová textura je velmi příjemná, hezky po obličeji klouže, snadno a rychle pleť dočistí a bez potíží zvládne odstranit i make-up. Zkoušela jsem odlíčit i oči, což také nebyl vesměs problém, jen jsem trochu doodličovala řasenku, ale to spíš z toho důvodu, že oči za mokra moc odličovat neumím. Oční okolí ani pleť nijak nedráždí. Po opláchnutí je krásně jemná, dokonale čistá a fakt bez známky pnutí či vysoušení. Ba naopak mám pocit jako by byla taková pěkné vláčná. S málokterým gelem mám tak příjemný pocit z čištění pleti jako s tímto kouskem.





Sečteno podtrženo: Za mě velmi povedená záležitost! Gel snadno a rychle vyčistí, pleť nedráždí a zanechává ji nádherně čistou. Tvářičky jako broskvičky! :D Balení je díky pumpičce praktické a povedené. Nejde ho nemilovat! Seženete ho například na Pilulce za cca 200 Kč.

Co vy a CeraVe? Znáte značku? Máte od ní něco vyzkoušené?

6 komentářů:

  1. Znám, měla jsem jiný čistící pleťový gel ve variantě Foaming a pecka, objednala jsem si i další balení, tentokrát ve větším objemu. A vyzkoušet chci od téhle značky i hydratační pleťový krém:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také musím určitě vyzkoušet něco dalšího, zrovna pěna zní skvěle! :)

      Vymazat
  2. Rozhodně bych chtěla tuto značku prozkoumat více. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že za to stojí, spousta lidí ji chválí! :)

      Vymazat
  3. Milá Klárko, zrovna včera jsem nad tímto produktem přemýšlela, jestli čistič zkusit, nebo krém. ☺
    Krásný víkend a děkuji za přínosnou recenzi. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tak myslím, že nešlápneš vedle! :) Já musím do budoucna určitě omrknout další kousky. Pěkné dny! ♥

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)