neděle 5. července 2020

(Ne)Oblíbenci | Červen 2020

Krásný den vám přeji!

Po dvou týdnech absence videí jsem opět tady! :) Konečně byl čas a klid na natáčení, takže jsem se na to vrhla a jedeme dál v naší krasojízdě. Dneska mrkneme na červnové (Ne)Oblíbence, kde mám zase pár tipů na to, co mě v posledním měsíci ne/zaujalo. Najdete tu opět od každého něco a jako bonus na vás čeká přímo na Youtube další soutěž :)


Pokud byste se rádi do soutěže zapojili, tak stačí kliknout na video, dostat se přímo na Youtube a zanechat komentář tam pod videem, soutěžíme o další kosmetický balíček.

Nesmí tu chybět limitka Šeřík od Ryoru. Ještě ji nemám celou, zatím jen tento krém na ruce, ale nebude to trvat dlouho a bude celá, té vůni se totiž nedá odolat. A špatné nejsou ani samotné vlastnosti krému - dobře hydratuje a rychle se vstřebává bez mastného či ulepeného filmu.. Na rty tu mám pečujícího oblíbence Carmex s vanilkou. Jak jsem na Carmex kdysi zanevřela, tak jsem teď roztála jak máslo :D Zvyknete-li si na všudypřítomný mentol, tak si jej oblíbíte. A vlastně díky mentolu je tak funkční, jak je. Rty dává dokupy během pár minut a stačí nanést na noc a ráno máte rty k zulíbání. Ještě vám doporučím jednu limitku, tentokrát Wanna bee My Honey? od Essence. Pořídila jsem si z ní paletku (která také vůbec není špatná!) a štětec na rozjasňovač. A ten je prostě super! Krásně jemný, chlup pevný a dobře střižený, po jednom praní OK a pokud bude jako další štětce, co od Essence mám, budu spokojená. Jsou to mí dlouholetí společníci a za těch pár kaček slouží perfektně. Jako poslední tu mám dva nové odstíny laků od Alciny. Fialkový 170 Yorktown a  chromatický 190 Edmonton a ten je boží! Hází v různých úhlech barevné odlesky a odstín je to tak univerzální, že vypadá dobře snad se vším. I samostatně, samozřejmě. Navíc vlastnosti jsou také fajn, bez top coatu vydrží cca čtyři dny, lakuje se snadno a schne velmi rychle, že to stíhám i já s ďáblíkem na krku :D Prostě láska.


Z nekosmetických oblíbenců tu mám zase nálož. Dva filmy. První jsem vám zapomněla zmínit minule, takže to napravím. V květnu jsem konečně až v televizi viděla Legendu o Tarzanovi a musím říci, že ač jsem čekala něco jiného, tak mě film celkem zaujal. No a co si budeme povídat, nemohl za to jen děj, ale také herec Alexander Skarsgard, kterého já můžu už od seriálu True Blood :D Tady navíc věčně polonahý.. No která ženská by se nepodívala. Druhým filmem, který jsem v červnu konečně viděla jsou Fantastická zvířata 2: Grindelwaldovy zločiny, které za mě byly bohužel strašným zklamáním. Já vám nevím, sice krásné efekty, ale děj mne nějak nechytl a Jude Law jako Albus Brumbál. No to je za mě jednou fakt nesedící role. Seriály také dva. S manželem jsme se rozhodli znovu zkouknout seriál Dexter. Pro mě je to jeden z nejlepších seriálů vůbec a neviděla jsem ho už hromadu let, takže jsem s radostí začala koukat. Sama jsem pak začala koukat na Příběh služebnice. Někteří mi psali, že se na to nedá koukat, jiní chválí. Já mám naštěstí hroší kůži, takže snesu hodně. Seriál mě od prvního dílu baví, i když občas je tam na mě málo akce. Jsem v půlce druhé série, tak jsem zvědavá, jak se to vyvrbí. Kéž Bůh dopřeje! :D


A jsme u knížek. Uf, zase jsem mákla a mám tu deset knížek. Jedna je ještě z konce května a devět za červen. Podrobně vám je popisovat nebudu, o tom bude velmi brzy shrnující Přečteno, ale ukázat vám je musím. Čtyři knížky jsou erotické romány - trilogie Hotel v Paříži je trochu drsnější nebo spíš sprostší verze Padesáti odstínů. Temnota v něm je potom vyloženě kopie 50 odstínů, stejná dějová linie - narušený zbohatlík a nezkušená ťunťa, která se ho snaží předělat a ono se ji to daří. Fakt jsem měla pocit, že čtu trochu jinak psaných 50 odstínů.. Venkovská svatba a Sejdeme se v knihkupectví jsou dvě knížky, které mne nijak zvlášť neoslovily. Za to Zůstaň se mnou byla smutná a zároveň poutavá knížka. Hlavní hrdinka má autonehodu, kde zemře celá její rodina a její duch se rozhoduje, zda bude nebo nebude dál žít. Poslední velký den je také smutný kousek - hlavní hrdinka má v 28 letech rakovinu a zbývá ji pár měsíců, proto se rozhodne, že si chce užít vlastní svatbu.. Co na tom, že nemá chlapa, za kterého by se provdala..? Je to takové náročnější a smutnější čtení. Poslední dvě knížky vám však doporučuji všema deseti, napsala je Iona Greyová a jsou to prostě fakt čtivé a příběhově krásné ženské romány - Třpytivá hodina a Dopisy, které nikdo nečetl rozhodně stojí za přečtení. Láska v hlavní roli, ale ne vždy ta šťastná a romantická, ale občas i zničující a nemožná. Občas jsem měla slzy v očích, jak skutečně to bylo napsané.. 


Vosk tu mám potom jeden a to moji ověřenou klasiku, kterou pálím už několikáté léto za sebou. Tahle vůně pro mne k létu už prostě patří a to ovocná Passion Fruit Martini od Yankee Candle. Kdy jindy si užívat vůni tropického ovoce než když venku svítí sluníčko nebo máme teplou noc vyhřátou sluníčkem? :) Navíc je vůně fakt intenzivní (provoní celý obývák i přilehlé místnosti) a voní dlouho (cca 9 svíček). 

Tak a to je pro tentokrát zase vše a brzy se těším na pokračování :) Nezapomeňte se zapojit do soutěže, která bude trvat přesně týden, tj. do 12. 7. 

A jací jsou vaši oblíbenci? 

8 komentářů:

  1. Legenda o Tarzanovi se mi vůbec nelíbila, mám raději pohádkovější verze. Fantastická zvířata byla fajn, ale chybělo mi více těch zvířat no :D Hotel v Paříži mám na wishlistu a Zůstaň se mnou nebylo špatné, film je úplně stejný :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film dávají zítra, tak to musím koukat :D :) Tenhle Tarzan byl úplně jiný než je původní příběh no, to bez debat, to mě docela překvapilo taky :D

      Vymazat
  2. Musím už opravdu něco dělat s mým čtením, tolik knížek mám a mám přečtenou polovinu první knížky :Dmusím se snažit, chci chodit i do knihovny. :) Ten vosk jsem taky měla už několikrát, nádherná letní vůně :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky plánuji chodit do knihovny, ale nějak se mi tu pořád knížky kupí, že to zatím není potřeba :D

      Vymazat
  3. Musím si pospíšit s tou šeříkovou limitkou od Ryoru, potřebuji ji celou a rovnou ji pořídím i jako dárek:-) A nalákala jsi mně na knížky Třpytivá hodina a Dopisy, které nikdo nečetl, píšu na svůj čtecí lístek, děkuji za tipy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Taky musím ještě doobjednat zbytek limitky, snad to stihnu :D

      Vymazat
  4. Také mám krém od Ryoru, je výborný :) Carmex mám také ráda.
    Příběh služebnice se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ryoru se ta limitka fakt povedla :) Jsem zvědavá, s jakou přijdou příště! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)