neděle 5. dubna 2020

(Ne)Oblíbenci | Březen 2020

Krásné odpoledne!

Jako tradičně vás tu v neděli vítám s novým videem, tentokrát jsem si připravila březnové (Ne)oblíbence. Nemusíte se bát, nemám tu toho tolik, ale přeci jen nějací oblíbenci se v březnu objevili..



Z těch kosmetických vám představím tři, potažmo čtyři kousky. Nevidíte je poprvé, ani naposledy, takže to vezmu ve zkratce. O make-upu Estée Lauder jsem vám psala dva články nazpět (zde). Jedná se bezesporu o jeden z nejlepších make-upů, jaký jsem kdy vyzkoušela a naprosto mi vyhovuje ve všech vlastnostech, které od make-upu vyžaduji - tj. sjednocení, krytí, výdrž, efekt či odstín. Používám ho dva měsíce, takže pokud jste zaznamenali v této době nějaké mé video či fotky mé osoby, tak víte, jak vypadá v akci :) Od té doby, co ho mám, nic jiného nepoužívám. Druhým oblíbencem je Ka-Brow od Benefitu. Jestli je něčím Benefit vyhlášený, tak produkty na obočí. Mám tu na vyzkoušení rovnou tři, ale mým favoritem je jednoznačně pomáda na obočí Ka-Brow, která udělá snadno a rychle pěkné a upravené obočí na celý den. Brzy vám tenhle kousek představím blíže, o nic nepřijdete ;) Do třetice (a čtveřice) dva tělové peelingy od Ziaji. Ziaja peelingy prostě umí a ani tyto dva nejsou výjimkou! Modrý Jeju voní krásně po mátě a je bílý s černými zrníčky, růžový potom voní ovocně a je celý černý. To je zase příjemná změna ve sprše :) Oba jsou střední až vyšší hrubosti, krásně očistí, zároveň z vás ale nestrhnou kůži, dobře se rozpouští a také pečují. I tyto varianty, stejně jako ostatní této značky, obsahují pečující oleje, takže po mytí už není třeba se mazat. No paráda, neberte to! 


Filmy v poslední době moc nestíhám, takže tu mám pouze jeden, který jsem poprvé viděla nyní v televizi a je to poslední díl Pirátů z Karibiku - Salazarova pomsta. A zatímco předchozí dva mne nechávaly chladnou a vůbec mne nezaujaly, tak tenhle byl zase více než koukatelný a příjemně překvapil. Dokoukala jsem konečně také The Vampire diaries a musím říct, že jsem tuze ráda, že to osmou řadou ukončili. I tak to bylo možná pozdě, protože to byla fakt pěkná slátanina. To, že tam nebyla Elena, jsem si nakonec docela i zvykla, ale že tam na závěr zas vyvolají skoro všechny mrtvé a "zloduši" se tam budou střídat jeden za druhým.. No, bylo to trochu moc. Nakonec ten konec mě naštval taky. Jasný, chápu, že to nechtěli udělat jako klasický happyend a někdo to odnést musel, ale ne tohle :D Knížky rovnou čtyři, ha! Knížka Hraj mrtvého od Julie Heaberlin mne bohužel nezaujala. Jak mám její knížky ráda, tak tohle ne. To byla taková nuda, že měsíc po přečtení už vůbec nevím, o čem to bylo. Tak jsem se pak pustila do Harryho Pottera. Protože karanténa a protože jsem ho nečetla snad deset let. A užívám si to! Filmy znám nazpaměť, tak je fajn si zase trochu osvěžit knížky, kde je to přeci jenom trochu jinak. Už se těším, až ho jednou budu číst s Dančou :) 


A jsme u svíček. Prvně chci vyzdvihnout votivní svíčku Lush Berries od Yankee Candle, která se mi líbila, ač podobné, sladké, ovocné vůně nevyhledávám. Asi jsem zrovna teď něco takového potřebovala, protože mě fakt bavila. Votivku pálím jako vosk, takže na dílky rozpouštím v aroma lampě, kde díky tomu vydrží vonět déle a intenzivněji. Na závěr vám představím praskající svíčku Sun Bright, také od Yankee Candle. To je u nás celkem raritka, o to více si ji užívám. Jen mě mrzí, že jsem si ji škudlila tak dlouho, až vůně zeslábla :( Více vám o obou řeknu v nejbližší době ve Vypálenu.

Tak a jsme na konci. Říkala jsem si, že to nebudu přehánět. On ten březen byl takovej všelijakej, že jo.. Člověk měl i spoustu jiných starostí než si užívat oblíbence :D Ale všechno bude zase fajn a musíme se radovat z maličkostí a užívat si, co nám bylo umožněno :)

A co jste si v poslední době oblíbili vy? Četli jste Harryho Pottera? Nebo se vám to vyhnulo?

10 komentářů:

  1. Salazarova pomsta mi přišla super, byla jsem na ní v kině a za mě pecka. TWD konec, noo, také jsem z něj nebyla zrovna nadšená. Já toho teď viděla spoustu, jak jsem doma, takže už chystám článek :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už se těším, nějaké nové tipy na seriály uvítám :)

      Vymazat
  2. Doma mám ty dvě peelingy Ziaja, už jsem dřív měla jiné a vždycky to byl super počin, takže i když jsem ještě nezkoušela, tak nepochybuji, že budu nadšená:-)
    Jinak nemám s ničím zkušenost, času by bylo celkem dost, dělám z domova, plus ta karanténa..ale zase chybí nálada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že budeš! :) Jako většina peelingů Ziaji jsou i tyhle pecka! :) To chápu, ne vždy je nálada a současná situace na její zlepšení úplně nepomáhá, ale zase bude dobře! ;)

      Vymazat
  3. Akurat som opät siahla po edicii Harry Potter. Akurat teraz uz v anglickej variante.

    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, tak to bych z toho v angličtině asi nic neměla :D Ale baví mě ho znovu číst :)

      Vymazat
  4. Už asi rok a pól si plánujem kúpiť Estée L a stále k tomu nejak nedošlo :D Vždy keď mi príde výplata. tak na to zabudnem a už je neskoro:D Ale ďakujem za tip na peeling, už dlho hľadám dobrý peeling.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, takhle já to mám asi s 50 položkama :D Pořád připisuju na seznam a nestíhám kupovat :-O :D Na peelingy Ziaja mrkni, jsou fakt TOP!

      Vymazat
  5. Teď jsi mě docela nalákala na Ziaju. :) Jinak knížky jsem nečetla, mám radši filmy. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, určitě ji zkus! :) Celkově mi přijde ta nová řada Jeju fakt povedená! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)