neděle 16. února 2020

Kosmetické novinky | Leden 2020

Krásný den vám přeji!

Jsem tu s dalším videem jako každou neděli a jistě hádáte správně, že nám tu chybí ještě kosmetické novinky za leden. Tentokrát toho není přehnaně moc, ale určitě vám mám opět co ukázat :) Tak pojďme na to!



Mám tu nějaké menší nákupy, nějaké dárky i pár PR zásilek.

V nákupech jsem se v lednu dost mírnila. Spoustu kosmetiky jsem dostala k Vánocům, tak jsem nějak neměla ani potřebu více nakupovat a taky přišla první rodičovská, ehm :D Ale domů mi přišel zase slevový kupón do Yves Rocher, tak jsem si tam skočila pro Expresní odličovač na oči s chrpou, který patří mezi moje nejoblíbenější. Střídám ho s různými drogérkovými, ale pravidelně se k němu vracím, protože lepší fakt neznám. No a díky kupónu na dárek jsem k němu dostala ještě miniaturky. Zelená lahvička je Detoxikační micelární šampon a z vánoční limitky První vločky jsem dostala krém na ruce a sprchový gel. Tyhle výhody zákaznického klubu YR mám ráda a občas dávají fakt skvělé dárky! :)


V drogérii jsem pak dokupovala micelární vodu. Chvíli jsem přemýšlela jakou zkusit a zrak mi tentokrát ulpěl na micelárce Citylife Detox od Astridu. Četla a slyšela jsem na ni dost chvály, tak jsem se rozhodla to prubnout na vlastní kůži a musím říci, že zatím super. Sice je celkem intenzivně parfemovaná, ale není to nic, co by mne obtěžovalo. Jinak funguje jak má, takže za mě spokojenost. No a když jsem v DMku viděla tenhle krém na ruce Balea s levandulí a kokosem za 40 Kč, tak jsem nemohla odolat. Miluju tyhle ala kovové tuby a vůně je kombinace mých dvou oblíbených parfemací, takže bylo jasný, že se mnou odejde. Mají ještě oranžovou variantu s broskví a vanilkou.


Dál tu mám dárky od Stáni z našeho sedánku v Praze. Nedávno jsem tam byla na pracovní schůzce a parádně to vyšlo tak, že jsme se mohly sejít na oběd. Stáňa mě pak překvapila těmito třemi krasavci. Make-up Photofocus Foundantion od Wet & Wild je ve světě všeobecně oblíbená věc i mezi youtube guru, takže jsem zvědavá, jestli budu taky tak nadšená. Odstínově to vypadá seriózně, jen se budu muset naučit aplikovat, místo pumpičky je tam totiž pádýlko :D Ale to se poddá. Pak jsem dostala tuhle na pohled luxusní paletku Clarins. Bože, ta je vzhledově tak nádherná, že bych si z ní sedla na zadek. Ovšem jen do té doby než jsem ji vyzkoušela :D O tom vám brzy povyprávím víc.. Ale tady rozhodně platí, že ne všechno high-end je zárukou kvality. Druhá paletka a třetí kousek je pak z dílny značky L.O.V., která je dostupná ve vybraných drogériích Rossmann. Tady u nás to bohužel není, takže jsem dosud neměla šanci se s touto značkou setkat, proto jsem ráda, že ji můžu poznat alespoň prostřednictvím této paletky. No a upřímně nevím, zda chci potkávat víc. Taky to totiž není žádná výhra. Brzy se určitě rozepíši víc.


Do Prahy jsem ale mířila z jiného důvodu a to kvůli značce Gabriella Salvete. No a neodjela jsem domů s prázdnou. O půlku výslužky jsme soutěžili na Instagramu a zbytek už podrobuji zatěžkávacím zkouškám :D Zatím musím říct, že všechno je na dobré cestě a snad s ničím nemám žádné zásadní problémy. Laky se dobře lakují a obstojně drží. Pudry zmatňují a fixují, jak mají, i když ten matující zbarvený by mohl být odstínově ještě o chlup vychytanější. U řasenky Express Volume Aqua to byla sázka na jistotu. S tou už mám zkušenosti z dřívějška, takže ji opět ráda vidím. Ale zvědavá jsem byla i na řasenku Volume & Curl a zatím musím říct, že dobrý. Co je za mě ale naprosto super je za prvé seřezávač chloupků v obličeji, který není v drogériích úplně dostatkovým zbožím, takže pokud sháníte podobnou pomůcku, tak mrkněte ke Gábině. A za druhé paletka očních stínů. Ať barevnou skladbou působí všelijak, tak je naprosto úžasná! Baví mě a poslední dny ji nosím v různých kombinacích velmi ráda. Obsahuje jak matné, tak třpytivé oční stíny. Všechny jsou krásně pigmentované, nepráší, drží na očním víčku po celý den beze změny. Matné jsou sice sušší, ale neplechu nedělají a ty třpytivé? Krásně máslové, na oku intenzivní v jedné vrstvě. Prostě pecka a neuvěřitelně moc mě baví!


*No a pak tu mám dva PR balíčky od Alciny. S novým rokem přináší novinky. Prvně přišel Suchý šampon. To růžové balení je roztomilé, má příjemnou vůni a hezkou texturu. Je bezbarvý, takže se nemusíte bát bílého pudru ve vlasech, vůbec není vidět a není třeba nic pracně vyčesávat. Vlasy mastnoty sice zbaví, ale za mě zatím z těch tří vyzkoušení, neodmastí stoprocentně. Rozhodně po něm nemám vyloženě nadýchaný účes. Tak uvidíme, ještě ho několikrát prubnu než vyhodím ven finální verdikt.


*A před týdnem pak dorazila ještě jedna zásilka Alcina, tentokrát s limitkou dekorativky EyeLike, která obsahuje tužky na oči a řasenku. Tužky jsou celkem ve čtyřech barevných variantách a ke mně dorazila Deep Blue a Deep Green. Obě využitelné, na oku pěkné a hlavně opravdu skvěle držící! Nejde to vůbec dolů, zabere jen dvoufázový odličovač! :D Řasenka je na dlouhé řasy, zatím ji zkouším tak týden a nemůžu se pořád rozhodnout jestli jo nebo ne, protože pokaždé mi udělá řasy jiné :D Jednou jsou natočené a prodloužené, jindy poslepované.. Dám ji tedy ještě nějaký čas než vám o ní povyprávím :)


*No a na závěr jeden bonus, který ve videu není a to pořádná nálož drogistického zboží! Testuji úklidové prostředky značky Winni's, které seženete buď na e-shopu Drogerie.cz či v drogériích Madel, ale také v Rossmannovi, pokud se nepletu. Jedná se o hypoalergenní a ekologicky šetrnou drogérii, která má složení bez dráždivých látek s tenzidy na přírodní bázi. V recyklovatelných obalech a netestovanou na zvířatech. Je vyrobena v Itálii za přísných kvalitativních podmínek a je vyráběna s co nejmenším dopadem na životní prostředí. A zkouším toho spoustu - prací gel, aviváž, prostředek na nádobí i spoustu čistících prostředků - na podlahy, vodní kámen, univerzální sprej či odmašťovač. Většinu už mám nejméně jednou vyzkoušenou a musím říci, že zatím jsem spokojená a drogérie plní, co má, takže vám o ní rozhodně časem tématicky povyprávím blíž :) Některé prostředky jsou přímo skvělé! Za mě zatím vede odmašťovač a univerzální sprej, který dokázal vyčistit i několik let zašlou špínu :D


Tak a za leden to máme vše. A už teď se můžete těšit na únorové novinky, protože ty nebudou o nic chudší :)

Co vás zaujalo? Na co se těšíte do recenzí? 

*PR produkty zaslané k vyzkoušení formou barterové spolupráce

9 komentářů:

  1. Astrid má nejlepší micelárky a tahle zelená dokonce překonala moji oblíbenou růžovou.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zatím opravdu super, hlavně oceňuji, že nelepí a poměr kvalita/cena je fajn! :)

      Vymazat
  2. Mě nejvíce zaujalo YR. Mají skvělé akce a taky dárky. Ty čistící prostředky mám taky. Akorát jsem zkoušela prací gel a aviváž a zatím velká spokojenost. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to mají :) Mám ten jejich zákaznický klub fakt ráda a za mě je rozhodně nejpovedenější ze všech! :D

      Vymazat
  3. Yves Rocher ví jak nalákat na návštěvu jejich obchůdku, tyhle jejich dárečky jsou milé a málokdy odolám:-) A jinak se mi líbí produkty od Gabči Salvete, pár jich mám doma a musím říct, že jak jsem tuhle značku dřív ignorovala, tak teď mně baví:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Gabča má teď celkem zajímavé produkty :) A YR je prostě lákadlo :D

      Vymazat
  4. Yves Rocher má opravdu krásné věci a ty dárky k tomu jsou nejlepší :) Astrid má nový obal micelárky jo, vypadá dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, dárky jsou super a vždy nalákají! :D A taky se mi zdá, že předtím byl obal micelárky trochu jiný :)

      Vymazat
  5. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    Well over 160000 men and women are utilizing a easy and SECRET "liquid hack" to lose 1-2lbs each night while they sleep.

    It is very simple and it works on everybody.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Go grab a glass and fill it half glass

    2) And then follow this weight losing HACK

    and become 1-2lbs thinner as soon as tomorrow!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)