pondělí 15. října 2018

Bombím s Lushem

Krásný den vám přeji!

Prvně jsem si myslela, že vám o ní podrobně ani psát nebudu, a tak jsem ve zkratce své dojmy o bombě Shoot For The Stars světoznámé kosmetiky Lush shrnula na Instagramu a Facebooku s tím, že to stačí.. Ale ono to nestačí a já vám o ní musím připravit trochu podrobnější report, protože si ho rozhodně zaslouží.


Že miluju pičičovinky do vany víte, každou chvíli se tu objevuje nějaká ta pěna, bomba či sůl do koupele, ale teprve teď jsem vyzkoušela bombu od Lush. Jakože jejich produktů už jsem několik zkoušela, ale bombu doteď ne. Prvně to bylo kvůli tomu, že nebyla vana, pak jsem měla té kosmetiky tolik, že jsem na ně úplně zapomněla a pak zas nebyla cesta do Prahy, abych si ji pořídila.. a tak, znáte to. Jenže se ke mně jedna krasavica stejně dostala, ségra mi s ní udělala radost k narozkám. Pořídila mi tuhle modrou kouli s hvězdičkami, která vypadá rozkošně a k tomu fakt nádherně voní.


Vůněmi je Lush pověstný, však je obchůdek cítit už na dálku. Tahle má vůni takovou jemnou a přesto celkem intenzivní, já bych řekla, že žvýkačkovou. Podle popisku je v ní ale pomeranč a bergamot. Po rozpuštění se rozline po celé koupelně. Bomba se nedrolí, prodává se v papírovém recyklovaném pytlíku, takže eco-friendly. Samozřejmě netestováno na zvířatech, tím je Lush pověstný. Hvězdičky ve zlaté barvě jsou obalené třpytkami, ale nejsou nijak velké, že by byly viditelné a nepříjemné a ulpívaly na těle.


Jakmile šumivku vhodíte do vody, tak se začnou dít věci. Šumí to, bublá a barví. Je fakt, že se rozpouští velmi rychle. Možná až zbytečně moc. Než si to užijete (případně to nafotíte jako já :D), tak je po ní. Déle se rozpouštějí pouze ty zlaté/žluté hvězdy. Vodu zbarví do sytě modré, což vypadá naprosto úžasně. Hvězdičky tam zanechají žluté šmouhy, do toho nějaké ty třpytky. Je to prostě symfonie barev. Takže si tu vanu fakt užíváte. A jako bonus se kule i krásně stará o pokožku. Jsou určitě i výživnější záležitosti, ale oleje v ní obsažené jsou a pokožka je po použití krásně jemná, hebká a celkem i dobře vyživená. Rozhodně po koupeli přežijete i bez mazání.


Sečteno podtrženo: Sakra jo! Tohle chci znovu. A nebo jakoukoliv jinou, to je jedno. Ale rozhodně to není moje poslední bomba z Lushe. Už chápu jejich oblibu. Kdo by tohle totiž nemiloval, že jo?! Jen sakra ty ceny jsou pecka. Tuhle modrou krasavici seženete tady nebo v obchůdku za 179 Kč. A to je prostě mazec.. 

A co vy a bomby z Lushe? Zkoušeli jste? Jaká je vaše oblíbená?

17 komentářů:

  1. Mě vana moc nebaví, jestli dám jednou, dvakrát do roka, tak je to hodně. Až mě to ale mrzí, tolik úžasných produktů do vany, i mně se doma množí. Možná někdy, až bude více času...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se dřív také moc často nekoupala, ale teď bych se ve vaně válela nejraději pořád :) :D

      Vymazat
  2. Já si občas šumivky vyrobím doma sama, dřív jsem je kupovala hodně, ale teď většinou nasypu nějakou sůl anebo si kouličku vyrobím doma.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už jsem doma zkoušela vlastní výrobu solí a šumivek, ale nevím, pořád to nějak není ono :D Pro mě mají ty kupované, barevné a provoněné skrz naskrz větší kouzlo :-/ :D

      Vymazat
  3. Od Lush jsem měla jen jednu bombu, strašně jsem si užívala tu show když jsem to vhodila do vany i ta koupel pak byla fajn, ale ty ceny, no.. spíš si sem tam koupím produkty do vany od Bomb Cosmetics, jejich ceny už jsou přívětivější:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ceny jsou fakt strašné :( Ale stejně si budu muset nějakou další koupit pro "spešl" příležitost :D

      Vymazat
  4. Miluju Lush! Jen kreditka už tolik ne 😀 Bomby, masky na oblicej, koupelové želé, tělový kondicionér 😍 ach! Vloni jsem koupila dárkovou sadu přítelovi, takže mu můžu i něco občas ukrást 😁 nyní testuju poprvé šampuky a také fajn... Moje jediné štěstí je, že se do Prahy dostanu jen párkrát do roka 😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky ráda, že to nemám za rohem :D Zase se tam budu muset při příští návštěvě Prahy podívat a něco pokoupit :)

      Vymazat
  5. Když vidím tyhle bomby do koupele, tak mě i docela mrzí, že máme jen sprchový kout.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se nedivím :D Ale zas to musíš brát tak, že aspoň ušetříš.. ;) :D

      Vymazat
  6. Já ještě bomby do koupele od Lush neměla, docela mě lákají. :) Ale miluji pěny do koupele už se těším na víkend až si dám vanu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluji všechno do koupele :D Od pěn, přes bomby a různé šumivky nebo oleje či olejové kuličky :D

      Vymazat
  7. Já taky miluju věci do vany a různý pěny, bomby a serepetičky. Lush je zrovna kosmetika, kterou bych určitě ráda vyzkoušela snad ve všech jejích kategoriích, ale zatím nebylo kdy. Produkty ale mají moc hezký :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k Lushi bohužel (nebo bohudík?!) taky dostanu celkem málo :( :D

      Vymazat
  8. Jéé ty hvězdičky z té bomby jsou rozkošné :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z nich měla taky druhé Vánoce :) Byla to sranda, na chvíli jsem se vrátila do dětství :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)