neděle 21. ledna 2018

Kosmetické novinky | Prosinec 2017

Krásný den vám přeji!

Uzavřeme tedy definitivně minulý rok a to přírůstky za prosinec. Asi je Vám to jasné, bylo jich opravdu požehnaně. Přišlo mi několik dárků od firem se kterými spolupracuji, neodpustila jsem si nějaké ty nákupy a samozřejmě bych to nebyla já, abych nenašla spoustu kosmetiky i pod stromečkem. I tohle vedlo k tomu, že jsem se rozhodla nyní kosmetiku nekupovat a omezit její přírůstky na minimum, takže je možné, že jsou to na nějakou chvíli poslední novinky. Ale nechci předbíhat, třeba to bude zase úplně jinak a já za pár dní obrátím o 180°C. To je mi celkem podobné :D



Jediné, co teď můžu s jistotou slíbit, je pěkná nálož novinek v tomto článku.. Bude to tedy v kombinaci i s nekosmetickými dárky, což vám, doufám, nebude vadit. Tak pojďme na to!


Hned z kraje prosince dorazila pořádná dávka novinek od L'oréalu. Některé jste mohli vyhrát v soutěži o tajemný balíček a něco už používám a zkouším. Zatím mne nejvíce zaujaly korektory a transparentní sypký pudr. Korektory se objevily ve stojanech rovnou tři - True Match tekutý, v tyčince a také rozjasňující pod oči. Každý má úplně jiný barevný podtón, konzistenci a krytí, takže můžete vybírat dle potřeby. Já mám momentálně hodně v oblibě tyčinku, která má obstojné krytí, takže zvládá zakrýt nedokonalosti, kterých se mi nyní objevilo vážně kupa. Tekutý mi dělá naopak skvělou společnost pod očima. Minerálních make-upů a transparentního pudru jste si také určitě ve stojanu všimli. Minerální make-up je za mne obrovské zklamání. Za prvé mi vadí balení těchto produktů, které jsou fakt na levačku (zbytečně velké a složité dávkování). Make-up navíc na pleti není ani vidět, ani cítit. Krytí nula nula nic. Transparentní pudr má sice stejně na prdlačky balení, ale aspoň je na pleti příjemný a obstojně funguje. Krásně pleť zmatní, neuvěřitelně pleť zjemní na dotek a prodlouží výdrž make-upu. Tomu tedy dávám palec nahoru :)


O nové parfemaci z řady Aroma Ritual od Dermacolu jste už určitě slyšeli. Před pár týdny se v obchodech začala objevovat vůně Jablka a skořice. Vůně je protkaná zejména tou skořicí, takže pokud ji nemáte rádi, asi se tomu vyhněte. Já bych radši, aby tam bylo trochu víc cítit i jablko, ale zase musím říci, že takhle na zimu je to krásně hřejivé. V nabídce seženete sprchový gel, krém na ruce a peeling. Sprchový gel je běžně k dostání v drogériích, krém na ruce a peeling jsem zatím nikde nepotkala, takže jej seženete buď na e-shopu či v obchůdcích Dermacol.


Velmi pozorná byla v prosinci společnost Mark Distri. Prvně mi přišly balzámy na rty značky Blistex. V balíčku byly dvě mé stálice - balzám Medplus a Triple Butters, na které nedám dopustit a chválím je pořád. Vždyť to víte. Jedinou novinkou je pro mě Lip Relief Cream, tak jsem zvědavá, jestli se také zařadí mezi mé oblíbence.


Druhý balíček pak obsahoval zimní péči o tělo a to produkty od značky Sebamed. Tuto značku pro citlivou pokožku samozřejmě znám, kromě jiného mají také kvalitní péči pro nejmenší, ale dosud jsem ji dost opomíjela. Asi brzy přijde čas to napravit :)


Tohle už vlastně není novinka za prosinec, protože adventní kalendáře se tu jako celek objevily už dříve, ale v podstatě to byly přírůstky až tehdá, když jsem pravidelně a poctivě otevírala jedno okénko za druhým :) Tady jen malá ukázka toho, co se objevilo v kalendáři Balea..


.. a tady pár kousků z kalendáře Nivea. Tam byla kromě kosmetiky i spousta blbůstek, ale našla jsem tam i moje oblíbené krémy či sprcháče. Cestovních balení není nikdy dost a určitě se tyhle miniatury neztratí.


Zaznamenali jste před Vánoci tuto Balea limitku? S lamou přišel do DMka celý stojan, ale mizelo to rychlostí blesku. Sotva jsem stihla urvat jeden sprcháč a masku pro sebe :D Po dlouhé době to byla limitka, která mi kromě obalu učarovala i svojí vůní :)


A tady už jen drobnosti. Masku Alverde jsem chtěla zkusit dlouho a ségru jsem poprosila, ať se při výletu do Prahy zastaví v obchůdku Biooo.cz a omrkne, zda tam sežene Rasul od Urtekram. Už mi tenhle šampon vážně chyběl a sama jsem na něho neměla štěstí a většinou našla jen prázdný regál. Ségře má štěstí víc a urvala pro mě poslední kus :D Alelůja!


Krásné překvapení přišlo od Elnino.cz. Krásná krabička obsahovala votivní svíčky a svícínek vyrobený přímo na míru. Vánoční vůně a Perník jsou typické zimní parfemace, takže mi dělaly společnost mezi svátky. A musím říci, že voněly nádherně a na votivku i poměrně intenzivně. Vážně jsem si je užila a ještě jednou Elninu děkuji!


A nezahálel ani Dermacol, který dělal radost ve velkém a rovnou dvakrát. Prvně přišel parfémový difuzér. Víte, že já je používám, takže mi udělal ohromnou radost. A musím ho moc pochválit. Nejen, že má naprosto úžasný design ve zlatých tónech, který prostě vypadá v interiéru perfektně, ale navíc miluji i tu vůni, která se krásně rozléhá celým interiérem. Má jen jednu nevýhodu - velmi rychle mizí, což v tomto případě asi opláču. S difuzérem mi přišel i nový diář na rok 2018 a řekněte, není nádherný? Přijde mi daleko hezčí než ten loňský a určitě pro něho najdu využití. Druhá zásilka obsahovala vánoční balíčky, o které jsme soutěžili na Instagramu, takže pokud mne tam sledujete, jistě vám to neuteklo :)


A jdeme na dárky! V prvé řadě tu mám balíček od kamarádky Elišky. Je tu snad všechno, co mám ráda. Nechyběla spousta kosmetiky, svíčky, čaj nebo třeba vosk. Takhle když tu fotku vidím, tak jsem zase naměkko. Tělové mléko Garnier se neztratí a tohle je jedno z těch nejlepších, jaké tato značka má. Sprchový gel s levandulí značky Body Tip voní nádherně. Douglas pleťovka není špatná a už se těším, až vyzkouším i tohoto mrňouse - tonikum. Hodně zvědavá jsem na pásky pod oči Eyeye, snad mi pomohou s těmi pytli, které často mívám pod očima. A maska na ruce Alverde? Jo, ta se teď náramně hodí!


A protože i kamarádka Verča ví, co miluji, následovala halda krásných věciček i od ní. Tenhle balíček se nesl v duchu čokolády. Ještě že po většině z toho neztloustnu :D Opět nechyběla kosmetika (ten balzám Perníček od Technic je boží, že?), svíčka či dobrota. Moje dušička si lebedí :)


Tady na fotce můžete vidět jen jednu kosmetickou libůstku, ale snad vás to neurazí :) Jsou to dárky od mého muže, který se naprosto strefil do mého vkusu. Občas mě až děsí, jak moc mě ten chlap zná. Parfémem Yves Saint Laurent mne fakt dostal, ten jsem absolutně vůbec nečekala!


A tohle je prosím pěkně Ježíškův SuperBox aneb výběr všeho možného, co miluju. Ve většině případů se jedná o kosmetiku, našla jsem tam sprchový gel Naturalium, bomby do koupele od Bomb Cosmetics a dokonce i jedna z Lushe, krém na nohy Peo, krém na ruce Kallos, šampon na vlasy Natura Siberica, mýdlo od Castelbell či rtěnku od Astoru, ale nechyběly ani voňavé poklady od Yankee Candle (poprvé tak mohu vyzkoušet jejich čajové svíčky), kartáčky na zuby (alá Curaprox) a nebo milované Snowballs (pokud zamíříte do CandyStore, tak je nesmíte minout!). Tohle se vážně povedlo a přiložený dopis, kde jsem našla manuál ke všemu, vážně pobavil :)


A ještě jedna mega nálož kosmetiky na závěr, která sice dorazila až v lednu, ale domluvená byla už v listopadu :) Díky mé úžasné čtenářce Lee, kterou tímto moc zdravím, jsem měla možnost "menších" nákupů kosmetiky z Asie. No a co myslíte.. Pokušení obrovské, takže mi doma přistálo hned dvacet platýnkových masek na obličej, čistící pásky na nos Tony Moly a nejrozkošnější Tint s vánočním motivem (zde). To je to, co jsem v balíčku očekávala. Jenomže Lea byla tak strašně hodná, že mi do balíku přibalila ještě kupu dalších věcí. Například taštičku, ty krásné štětce, které na fotce vidíte, další tint na rty nebo třeba i odlitek medového zázraku Scinic Honey All In One Ampoule, o kterém psala kdysi Nabi a od té doby jsem na něho myslela. Teď si to můžu vyzkoušet na vlastní kůži, jupí! Moc mě balík potěšil a já se doteď vším kochám :) Ještě jednou moc děkuji, Leo!


Pana Méďu vám ukážu ještě zblízka. To musí být! No řekněte, není to dokonalé? :) Jsem jako malá a každou chvíli s tím nadšeně kvedlám :D

Tak a to by stačilo. Na nějakou chvíli mám vystaráno, protože tohle budu spotřebovávat tak stopadesát let. A vás se ptám:

Co pěkného z kosmetiky jste našli pod stromečkem vy? Zaujalo vás něco z toho? Objednáváte ze zahraničí asijskou kosmetiku? 

18 komentářů:

  1. To je zas pořádná nálož, já se teď také snažím nekupovat nic, co nepotřebuji, protože krabice se zásobami mi fakt přetékají. Balzám Blistex Lip Relief Cream používám, když se mi dělá opar či koutky, takový malý zázrak. Perníčkový balzámek a méďa, naprosto rozkošný :)
    Soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad poslední nálož novinek na delší dobu :) Jsem tu tím zavalena a už mě to i samotnou štve :D Když jsem viděla, kolik se mi tu toho za rok nashromáždí, tak jsem se fakt zděsila, takže je čas tomu učinit přítrž :)

      Vymazat
  2. Krásné novinky a dárečky, řada s jablkem a skořicí od Dermacolu je opravdu povedená, i když je fakt, že vůně skořice trochu přebíjí tu vůni jablka, ale co naděláme:-) Limitka s lamou mi bohužel utekla, u nás v dm byla prakticky hned rozebraná, tak ani netuším, jak voní.
    A jinak..jsme v tom spolu, posledních několik měsíců jsem nakupovala velmi vydatně, Ježíšek taky moudře tušil, že nejvíc mně potěší kosmetika a výsledek je ten, že doma o tu kosmetiku prakticky zakopáváme a tak si musím dát s nákupy na chvíli oddych, snad se mi to podaří:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to doma s kosmetikou úplně stejně :D Ale už jsem se rozhodla tomu trochu učinit přítrž, všechno jsem probrala, dvě krabice vyřadila a teď už to budu brát trochu zodpovědněji :) Jinak ta nová vůně DC se mi taky líbí, ale jak píšeš, ta skořice to přebíjí.. z počátku mi to nepřišlo, ale po použití je to skořicová síla :D Limitka s lamou voní taky trochu po skořici, ale jen hodně jemně se tam rozvíjí ve sladké parfemaci, takže to je moc zajímavé a příjemné :)

      Vymazat
  3. Wau krásne novinky a riadna nálož kozmetiky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je toho zase kupa, snad na dlouhou dobu naposledy :D :)

      Vymazat
  4. Taky jsem dostala balíček s votivkami od Elnino a musím říct, že vánoční vůně u nás v pokoji moc cítit nešla, ještě na mě čeká perník, protože ten už přes obal je dost intenzivní, tak snad na tom bude lepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já cítila i tu Vánoční vůni :) Docela mě překvapilo, že votivka tak voní, většinou votivky používám jako vosky v aroma lampě, protože jinak je necítím :D

      Vymazat
  5. Panebože ty Balea věci jsou úžasný <3

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo zase se jim to povedlo :) Mají ty limitky vždycky tak vychytané! :-O :D

      Vymazat
  6. Já nevím, mě ta Lama od Balea vůní nesedla vůbec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně zase oproti těm předešlým jo :) Každý máme jiné preference no :D

      Vymazat
  7. Wau, poriadna nadielka! Starostlivodt o telo a plet sa vzdy zide, ale tolko dekorativky by som ja mala na 100 rokov :-D ale aspon mozes poskusat.
    Skidilka, nove video neplanujes? Chyba mi tvoj prijemny prejav.
    Kristina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristýnko, je toho spousta, já vím :( :D Taky už je to na delší dobu (snad) poslední nálož kosmetiky. Teď to maximálně omezím, protože jak píšeš, je toho prostě moc :) Video bohužel neplánuji, myslím, že je nejvyšší čas stáhnout se trochu do ústraní.. :) Měj se krásně a děkuji za přízeň! ♥

      Vymazat
  8. Ja som tú limitku od Baley s lamou strašne chcela, ale nedostala som sa k nej :( všade bola vykúpená. A najviac ma zaujal kozmetický balíček z Ázie :) Ja som skúšal masku od Holika Holika a bola skvelá!
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitka profrčela DMkem opravdu strašně rychle :-/ Masek mi přišlo rovnou dvacet a už si ani nevybavuji, co všechno za značky tam je, možná i nějaká ta Holika :D Nemůžu se dočkat až budu střídat jednu za druhou :D :)

      Vymazat
  9. Super produkty, plno věciček, které chci jednou zkusit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jéje, zase hromady.. :D Tak teď si dám pohov :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)