pondělí 21. srpna 2017

Soutěž: Vyhraj zásobu Baby Lips!

Krásný začátek nového týdne!

Jsem se rozhodla, že vám to pondělí trochu zpříjemním. Dáme si zase jednou soutěž, co říkáte? V červenci mi dorazila obálka plná Baby Lips balzámů a voskovek, o které se samozřejmě velmi ráda podělím. Soutěžit budeme o dva balíčky plné balzámů. V každém naleznete dvě voskovky a tři balzámy. Různě jsem to namíchala, tak snad se vám budou kombinace líbit a hodit :)



Podmínky soutěže:

1. Odpověď na otázku: Jaký je tvůj nejoblíbenější balzám na rty?
2. Napsat mi číslo balíčku, který byste chtěli vyhrát.
3. Připsat e-mail na kterém budete k zastižení v případě výhry.
4. Držet si palce.


1. Baby Lips Sport - 31 Red-dy For Sun, Baby Lips Color Balm Crayon - 025 Playful Purple, Baby Lips Valentine Kiss Balm - 15 Pomme D'Ammour, Baby Lips Color Balm Crayon - 020 Pink Crush, Baby Lips Mint To Be - 28 Candied Mint.


2. Baby Lips Mint To Be - 27 Fresh Pink, Baby Lips Color Balm Crayon - 010 Sugary Orange, Baby Lips Sport - 29 Poolside Pink, Baby Lips Color Balm Crayon - 005 Candy Red, Baby Lips Electro - Pink Shock.

Soutěž poběží do 31. 8. 2017, výherce vyberu náhodně přes Random.org a zapojit se mohou jako tradičně všichni z ČR a SR, kteří splní výše zmíněné podmínky. Pokud podmínky nebudou splněny, bez milosti mažu, takže prosím před odesláním komentáře o kontrolu, aby nedocházelo ke zbytečnému mazání či dvojitým komentářům. 

Přeji hodně štěstí!

Výherci: