středa 19. července 2017

Spotřebováno: Červen 2017

Krásný den, moji drazí!

Tentokrát ne po týdnu, ale po čtrnácti dnech, vás vítám u nového videa. Asi vás trochu připravím na to, že přes léto to s těmi videi nebude tak horké a pravděpodobně nebudu stíhat natáčet jich tolik jako dosud, aby se tu objevovalo jedno týdně. Díky dovoleným je v práci dost fofr a když už nejsem v práci, tak nejsem sama doma a není prostor a klid na natáčení, takže se asi dostanu trochu do prázdninového módu :) Videí mám ale v plánu kupu a jelikož možná brzy na YT přelezeme hranici pěti tisíc odběratelů, rozbalím to potom ve velkém.. ;) Dnes ale tradiční video, které jsem musela nutně natočit, protože už jsem neměla ty obaly kam dávat - Spotřebováno za červen.



Není toho opět vůbec málo, některé produkty jsem vám představovala nedávno, tak se na to pojďme mrknout.



Tělový peeling Irská káva Dermacol - moje nejmilovanější vůně v nejoblíbenějším produktu řady Aroma Ritual. Je to jednoduché, láska jako trám. Jeden z nejoblíbenějších tělových peelingů, který krásně voní, kvalitně vydrhne a díky tomu, že se bez potíží rozpustí, vás v té sprše nebude obtěžovat. Hodnocení: 5/5.

Zvláčňující koupelová balistika Manufaktura - příjemná záležitost, která provoní celou koupelnu i vaše tělo. Obsahuje lístky z měsíčku a kromě něho i vyživující a zvláčňující oleje, které zajistí příjemnou péči vaší pokožce. Rozpouští se pomaličku, což bych u její pidi velikosti ani nečekala, ale ničemu to nevadí, aspoň si ji v té vaně vážně užijete. Hodnocení: 4,5/5.

Balistika Fialka Bomb Cosmetics - bála jsem se jí kvůli těm třpytkám, kterých obsahuje celkem požehnaně, ovšem bez obav, protože ony se velmi lehce opláchnou a to jak z těla, tak z vany. Na to, jak je veliká, se rozpouští vážně rychle. Provoní ale moc hezky, v tomhle případě sladce květinově a trochu těch pečujících složek tam také bude :) Nebyla špatná, ale kvůli třpytkám už ji znovu nepotřebuji. Hodnocení: 2,5/5.

Sprchový gel SchokoLove Balea - příjemná čokoládová vůně, poměrně intenzivní na Baleu. Krémovější textura je také příjemná a velké 350 ml balení nějakou tu chvíli vydrží. Za 30 Kč to nebylo až tak špatné. Hodnocení: 4/5.

Pěna do koupele Frutti Frais Monde - fajn záležitost, kdy vám lehká ovocná vůně provoní koupelnu a užíváte si vanu bohatou na pěnu. Pěna je jemná a vydrží ve vaně dlouho dobu, takže se můžete pěkně rochnit. Vůně zase osvěží a náramně se hodí na jaro-léto. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo nepraktické balení, zejména dávkování. Hodnocení: 3,5/5.


Pečující krém s kakaovým máslem Avon - ideální společník na teplé dny! Je totiž příjemné krémovo-gelové textury, která se bez potíží a rychle vstřebává. Nezanechává umaštěný či ulepený pocit, ale zároveň vaši pokožku moc pěkně hydratuje. A taky provoní po kakau. Moc povedený lehoučký krém. Hodnocení: 4,5/5.

Tělový krém Frutti Frais Monde - tenhle tělový krém byl také naprosto super, vůni měl oproti zbytku kolekce trochu jinou, trochu s hořkou pachutí, ale špatné to nebylo a ty ostatní vlastnosti byly super. Krásně vstřebatelný krém, který zanechá pokožku vyživenou a to i bez jakkoliv umaštěné či ulepené pokožky. Ideální společník na léto. Pěkná skleněná pixla, trochu nepraktická na cesty, ale na stolku to vypadá pěkně, co vám budu povídat. Hodnocení: 4,5/5.

Toaletní voda Frutti Frais Monde - byla za mě o poznání slabší. Vůně velmi málo intenzivní, i když příjemně ovocně sladká, tak po chvíli nebyla cítit a vy jste tak měli pocit, že potřebujete zase převonět. Hodnocení: 2/5.

Miniatura Body Gel Moschino Funny! - bych popsala jako parfém v krému nebo spíš přesněji řečeno v gelu. Ten se ihned vstřebává a provoní vaši pokožku na dlouhou dobu, nečekejte ale žádnou extra hydrataci. Spíš jen tu vůni, která se postupně uvolňuje. Fajn třeba na nějakou tu noční akci, kdy chcete vonět opravdu dlouho ;)


Suchý šampon Miracle Dry Aussie - suché šampony já ráda, ale o tomhle dosud nevím, co si myslet. Základní funkci a to "umýt vlasy" a zbavit je mastnoty sice zvládá, ale na úkor jejich dočasné kvality. Hrozně totiž vlasy zmatní a jsou na dotek nepříjemně suché a hrubé. Ten pocit trvá po celý den, což mi není nikterak příjemné. Hodnocení: 2,5/5.

Beautiful Long Intenzivní minutová kúra Balea - nečekala jsem od ní nic zázračného, ale překvapila mě. Stačí minuta působení, takže to nijak zdlouhavě na vlasech neobtěžuje a neobsahuje silikony. Vlasy krásně oživí a vyživí a jsou po použití v pěkném stavu. Jednou za čas o ní přemýšlím. Hodnocení: 4/5.


Regenerační maska v ponožkách Lirene - fajn vychytávka pro unavené a suché nohy. V balení naleznete pytlík s peelingem a dvě igelitové ponožky napuštěné zevnitř gelem. Pohodlně si hrcnete, nabalíte ponožky na nohy a užíváte si půlhodinku odpočinku. Výsledkem jsou osvěžené a vyživené nožky, kterým rozhodně podobná věc prospívá. I moje běžně přesušené paty zaznamenaly výsledky a zvažuji jejich opakovanou koupi. Jednou měsíčně si nožky takový luxus určitě zaslouží. Hodnocení: 4,5/5.

Odlakovač s acetonem Ebelin - klasický odlakovač, který neurazí ani nenadchne. Odlakuje vše dle potřeby, i když mám dojem, že ho občas bylo potřeba zbytečně moc. Hodnocení: 3/5.

Balzám na rty SOS Lips Dermacol - není žádný zázračný balzám, který by zachránil přesušené rty, ale je fajn na kabelkové fungování. Tím mám na mysli, že ujde na takové to běžné denní přetření kdykoliv a kdekoliv. Dodá rtům lehkou vláhu, je nenápadný a nevtíravý. Tahle čokoládová varianta i celkem voní, i když čokoláda je to hodně upravená. Je to v podstatě to samé co Baby Lips. Žádná výrazná výživa, spíš jen hravý balzám, aby se neřeklo. Hodnocení: 2,5/5.

Gel Top Coat Gabriella Salvete - se se mnou loučí, i když ještě nejsem úplně na dně. Věřila jsem a doufala v to, že nebude dělat neplechu jako většina jeho "gelových" kolegů, tzn. žádné jeho prosychání, aby se z něho poté tahala vlákna. No, bohužel to začal dělat i tenhle a to cca po roce. To zas není tak strašné a je v podstatě můj problém, že jsem ho nestihla spotřebovat. Nebyl špatný, výdrž laků prodlužoval, lehce lak i vytvrdil, ale gelový efekt nebyl úplně takový, jaký dokážou jiné top coaty. Hodnocení: 4/5.


Aktivní peeling For Life & Madaga - velmi příjemná záležitost. Pro mě je to spíš něco mezi peelingem a čistícím gelem, který pleť příjemně osvěží a vyčistí zároveň. Je velmi jemný, pleť po jeho použití není podrážděná, začervenalá ani vysušená. Jen dokonale vyčištěná. Doporučuje se používat jednou za čtrnáct dní, ale přiznám se, že jsem to nevydržela a užívala jsem si ho častěji. Moc mě totiž bavil! Hodnocení: 5/5.

Čistící pásky na nos s uhlím Balea - tohle už znovu nekoupím. Pásky jsou v balení tři a rozhodla jsem se je vyzkoušet nejen na sobě, ale i na M. Kromě toho, že mi páska na nose nedržela a neseděla a to ani po navlhčení obličeje, mi to vůbec nic nevytáhlo! Ale vůbec. U M. byla páska o něco úspěšnější a tak na 50% fungovala, ale ani to není žádný výkon. Hodnocení: 2/5.

Bambucký balzám s propolisem Pleva - pokud máte rádi univerzální pečující produkty, tak zpozorněte, tohle je jeden z nich! Společnost nám doma dělal po celou zimu i jaro a vyplatilo se ho doma mít. Je to konzistencí něco mezi vazelínou a krémem, trochu hutnější a na pleti/pokožce je cítit, ale udržuje vlhkost a vyživuje jedna báseň. Je to super na suchá místa po celém těle, od obličeje až po nohy. Navíc hezky voní po propolisu, což já můžu. A plus má za mě i samotná značka za manufakturní výrobu a ještě z mých rodných končin :) Hodnocení: 4,5/5.

Tak a tímto zase zahazuji staré obaly a věřte, že už hromadím další, takže se určitě můžete těšit i na další bohaté spotřebovance :)

Zkoušeli jste něco z toho? Zaujalo vás něco?

6 komentářů:

  1. Irskou kávu od Dermacolu zbožňuji a peeling je jediným výrobkem z celé řady, který jsem doteď nezkoušela, tak to musím napravit. A z pásků Balea taky nejsem nijak nadšená, zdá se, že na mně bohužel taky nefungují. A to jsem do nich vkládala takové naděje:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to doporučuji zkusit i peeling, za mě je snad nejlepší z celé řady ;) Já jsem v ty pásky taky věřila :-/ teď mám ještě ty světlé, takže jsem zvědavá, jestli budou lepší :D

      Vymazat
  2. K těm top coatům, taky nesnáším, když vyschnou a pak se začnou táhnout, a bohužel, dělají to skoro všechny :( Teď vkládám naděje do top coatu od Dermacolu, ten se zatím drží statečně :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Top coat od Dermacolu tu mám teď taky, k tomu ještě dva od L'oréalu, tak jsem zvědavá, jestli na tom budou líp.. :)

      Vymazat
  3. Zkoušela jsem pouze Balea sprcháč Schoko Love, ten byl fajn, za to suchý šampon od Aussie mě teda také nenadchl a Bale pásky si kupuji pravidelně ty modré, na nos a jsou super! :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty modré pásky jsem si teď koupila taky, tak jsem zvědavá, jestli budou lepší :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)