neděle 25. června 2017

Velká narozeninová soutěž! UKONČENO

Krásný ba přímo nejkrásnější den vám přeji!

Mám pro vás překvapení v podobě velké narozeninové soutěže, která se váže přímo k dnešnímu dni ♥ 25. 6. 2011 totiž vznikl tenhle virtuální koutek, na kterém od té doby s láskou pracuji. V loňském roce jsem se obávala, že dalších narozenin se blog nedožije a ejhle, je to tady a šest let je za námi.. :) A momentálně píšu radši než kdy dřív a mám spoustu plánů i do budoucna. Tak snad mi to vydrží a za rok bude zase možnost se tu takhle sejít. Já v to budu věřit a doufat, že to tu vydržím nejen já, ale i vy :) Moc vám všem děkuji za přízeň, kterou mému blogu věnujete. Vašich komentářů, postřehů, sdílení i dalších projevů přízně si neskutečně vážím. Děkuji!


Jako malé díky tu pro vás mám soutěž o dva kosmetické balíčky. Najdete v nich značky jako Catrice, L'oréal Paris, Maybelline, Garnier, Dermacol, ale také třeba Castelbel nebo Le Petit Olivier, ať můžete vyzkoušet také něco jiného :) Za ceny děkuji všem značkám, které mne stále zásobují novinkama.

Pravidla této soutěže nechám maximálně jednoduchá:

1. Sledovat můj blog a je jedno jestli přes GFC, Facebook nebo Instagram (zkontroluji po slosování).
2. Zanechat v komentáři svůj e-mail, na kterém vás budu kontaktovat v případě výhry a číslo balíčku, který by vás potěšil více.
3. A zajímá mě odpověď na otázku: Jaká země či město je vaší vysněnou destinací?



A pak už si jen držte palečky, ať přesně za týden, tj. 2.7.2017 při losování vyberu zrovna vaše jméno. Vybírat budeme náhodně přes Random.org. Zapojit se mohou všichni z ČR a SR.

Hodně štěstí a ještě jednou velké DÍKY! ♥

Výherci: