pondělí 6. února 2017

Pleťové sérum Idéalia - Vichy

Krásný pondělní večer vám přeji!

Jestli se mi o něčem hůř píše, tak je to pleťová kosmetika, pleťová séra potom obzvlášť. Proto jsem tuhle recenzi odkládala, jak jen to šlo. Jenže jelikož mi Idéalia Life Serum dochází, je na čase se na něho zaměřit. Možná si pamatujete, že mezi mé nejoblíbenější krémy patří Idéalia od Vichy, takže když byla možnost vyzkoušet něco dalšího z této řady, zvolila jsem právě tohle sérum.


Oficiální popis: Sérum obnovující kvalitu pleti, včetně pleti vystavené negativním vlivům okolního prostředí a zasažené špatnými životními návyky: únava, stres, sluneční záření, kouření, nevyvážená strava. Pleť okamžitě vypadá sjednocená a rozjasněná. Za 4 týdny se pleť jeví vyhlazená, póry jsou stažené, pleť má odpočatý, mladší a zdravější vzhled. Pro všechny typy pleti, i citlivou. Bez parabenů.



Co zbožňuji u pleťové řady Idéalia, jsou ty nejvíc rozkošné růžové obaly. Ať už hezké kelímky krémů nebo tahle roztomilá lahvička séra. Lahvička je skleněná, ale nikterak těžká. Součástí je pumpička, která dávkuje ideální množství. Většinou jsem na celý obličej a krk používala dvě dávky. Sérum je bílé barvy a krémovo-gelové konzistence. Vůně séra je totožná s dalšími produkty této řady, takže pokud jste někdy měli nějaký produkt v ruce, tak víte. Pokud ne, tak ji popíši jako lehkou a svěží, lehce nasládlou až ovocnou, ale přesto dokonale chemickou :D Občas můžete mít pocit, že cítíte i alkohol. Přiznám se, že když jsem před lety měla produkt této řady poprvé, musela jsem se s vůní chvíli sžívat. Sérum je lehoučké a po rozetření se ihned vstřebává. Zanechává pokožku vláčnou a připravenou na aplikaci krému, bez zbytečné mastnoty, nepříjemného filmu či lepení. Pleť je jemná, pokud dáte séra více, tak ucítíte  "vyhlazující" pocit, trochu podobný tomu, co bývá u silikonových bází pod make-up. Proto jsem ho dávala opravdu malé množství, aby pleť zbytečně nezatěžoval. Co si budeme povídat, silikony tam prostě jsou. Přimhouřila jsem však oči a rozhodla se ho využít na maximum a musím uznat, že jsem si sérum celkem užívala. S krémy si sérum rozumělo, následující péče se lépe vstřebávala a pleť byla po celou dobu používání v pěkném stavu. Neřekla bych přímo rozjasněná, ale od pohledu i na dotek svěžější. Žádná zašedlá, nevýrazná či povadlá pleť, jako občas přes zimu z nedostatku sluníčka, stresu a svého životního stylu mívám.



Celkově tedy za sebe můžu doporučit, vesměs mu nemám co vytknout. Už po několika dnech používání byla pleť hezčí. Beru ale v potaz, že se nejedná o nic přírodního, naopak složení je solidní chemická směska, takže to určitě není pro každého. Seženete buď v lékárnách nebo například na Notino.cz, cena se pohybuje kolem 800 Kč za 30 ml.

Co vy a Idéalia? Máte s touto řadou zkušenosti? Zkoušel jste někdo sérum?

*Dárek zaslaný zastoupením Vichy

11 komentářů:

  1. Zatím jsem žádné takové sérum nezkoušela, vypadá ale moc dobře! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už bez séra nedám ani ránu :) Moc mě bavilo i přírodní Hyaluronové od Saloos! :)

      Vymazat
  2. vypadá dobře :)
    https://www.facebook.com/soutez.czech/photos/a.10150576204901491.380175.105939376490/10154417435796491/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt je fajn, i když teď chci něco trochu přírodnějšího :)

      Vymazat
  3. Na mě tohle testování teprve čeká ale už se na něj docela těším, jen mám strach že mi bude ucpávat póry, tak uvidíme.....
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ač je to plné silikonů, tak mi to překvapivě nijak zvlášť nevadilo, tak snad tobě taky nebude :)

      Vymazat
  4. Jediné sérum se kterým mám zkušenost je to z řady Skin Perfection od Loreal, rozhodně bych ráda zkoušela další, aspoň pro ten pocit, že pro tu pleť dělám něco navíc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to jsem měla taky a celkem se mi zamlouvalo :) Ono je právě těžké poznat účinek samotného séra, když to člověk používá v kombinaci ještě s krémem, ale používám je ráda, právě už jen kdyby kvůli tomu pocitu :)

      Vymazat
  5. Značka Vichy me už dlouho láká. Tohle sérum vypadá zcela dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérum je fajn a ještě víc jsem milovala krém z téhle řady! :)

      Vymazat
  6. Značka Vichy me už dlouho láká. Tohle sérum vypadá zcela dobře. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)