pondělí 16. ledna 2017

Vyživující krém na chodidla - Ziaja

Krásný pondělní den vám přeji!

Dnes mám pro vás jeden zajímavý tip na krém na nohy, který jsem nedávno objevila. Hned na úvod prozradím, že jsem z Vyživujícího krému na chodidla od Ziaji nadšená a je to jeden z nejzajímavějších kousků, jaké jsem v této kategorii vyzkoušela... Skoro až zázrak :)



Oficiální popis: Krém obsahuje olivový a slunečnicový olej. Zabraňuje praskání pat a nadměrnému rohovatění svrchní pokožky.

Krém jsem si kupovala už kdysi dávno při návštěvě Ziaja obchůdku, kam vždy velmi ráda zajdu, mám-li cestu do Prahy. Nějaký čas čekal, ale sáhla jsem pro něho v nejvhodnější dobu. Jednoduchý kelímek má šroubovací víčko a bez potíží ho zvládnete spotřebovat do poslední kapičky. Na kelímku není nic extra zajímavého, ale je jednoduše praktický, což mi stačí. Vůni má velmi příjemnou, pokud znáte olivovou řadu této značky, tak tahle vůně je velmi podobná. Možná o maličko intenzivnější. Je to taková typicky "krémová" vůně, která rozhodně neurazí. Trochu hutnější krémová konzistence zajistí, že krém při aplikaci nikam nestéká a je třeba ho důkladně rozetřít a zapracovat. Počítejte s trochu mastnějším složením, takže je fajn nechat hned po namazání nechat nožky odpočinout. Já osobně mažu před spaním, takže mi tenhle fakt nijak nevadí. Každopádně chvíli po namazání mastné jsou, ale vstřebává se překvapivě celkem rychle, po pár minutách už můžete ťapkat, jak chcete. Nejvíc vás asi bude zajímat výsledný efekt, který je za mě velmi dobrý. Nohy jsou parádním způsobem vyživené a to natolik, že i jinak mé hrubší paty vypadají více než přijatelně. Víceméně o ně nemusím nadále pečovat, tenhle krém prostě stačí. Takhle krásně jemné nohy jsem dlouho neměla a pokud si vzpomínám, tak dosud mi s chodidly dokázal pomoci jenom jeden jediný krém (hádáte správně, pokud vás napadla Balea s ureou).




Jednoduše, co vám budu povídat, jsem z tohoto krému nadšená. Chodidla mám jemná jako jsem neměla hodně dlouho. Ty paty! Mám je tak pěkné, že jsem mohla na čas odložit i elektrický pilník. Krém se mnou bez potíží zvládl i uťapkané Vánoce a já už teď vím, že jsem ho určitě neměla naposledy a při příští návštěvě si ho pořídím znovu. Seženete v obchůdcích Ziaja nebo na e-shopu zde, cena je 49 Kč za 50 ml.

A co vy a Ziaja? Máte zkušenosti s jejich krémy na nohy?

16 komentářů:

  1. Čo sa týka prípravkov na nohy, u nás vedie krém od Weledy, ktorý má skvelé prírodné zloženie a jeho účinky sú veľmi fajn :)
    Od značky Ziaja mám celkom rád radu Manuka Three alebo tú s olivami :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémíky od Weledy jsem měla taky, byly příjemné, ale stoprocentně mi ty paty dokupy nedaly :( Manuka Tree mne zaujala, do budoucna ji chci taky omrknout :)

      Vymazat
  2. Ziaju mám ráda, s přípravkami na nohy tedy zkušenosti nemám, ale s pleťovými krémy a očními krémy ano a vždy jsem byla spokojená, na tvrdé paty netrpím, ale na jaro než půjdu do otevřených bot ho asi vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich oční krémy jsou super, měla jsem minimálně dva a vždy spokojenost :) Hezké paty závidím, já je mám tvrdší celoročně :-/ Ale nejhorší je to v létě no, to bych se nejradši neviděla :D

      Vymazat
  3. Skvělé, moc děkuji za tip Škodulko :-)
    Dobrý a účinný krém na chodidla je na jakémkoliv roční období - aspoň pro mě- nutnost. Mám nožky věčně jako sušenky - i když mažu jako divá...hihi
    Jak půjdu příště do drogerie, určitě se po něm kouknu a stopro vyzkouším :-)....pokud nebude vyprodaný...hihi
    Přeji pěkný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, Míšo :) Já taky můžu dělat co chci a tvrdých pat se nikdy nezbavím :( V drogérii bohužel dostupný asi nebude, buď na e-shopu a nebo přímo v obchůdku Ziaja (jejich seznam na jejich webovkách) :) Měj se krásně!

      Vymazat
  4. Docela mě zaujal, jen škoda, že není dostupný v běžné drogerii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vážně škoda, mohla by se Ziaja do drogérií vrátit, hned by to bylo příjemnější! :)

      Vymazat
  5. Vypadá skvěle. A za tu cenu!! Já si teď zamilovala Balzám na nohy od Weledy, ale už mi ho moc nezbívá, a na suché paty jsem dříve trpěla neskutečně. Teď se to docela zlepšilo, ale věřím, že je to jen díky pravidelnému mazání. Díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravidelné mazání určitě dělá svoje, kdybych nemazala, tak by to vypadalo :D Ale já se můžu snažit jak chci a stejně nemám nohy dokonalé.. hlavně v létě díky otevřeným botám, to bývá hrůza a to je chci přitom mít v top stavu :D Balzám od Weledy jsem měla a byl fajn, ale právě v létě mi nějak nestíhal :( Tohle bojuje o dost lépe, nohy mi dal dokupy během krátké chvíle a teď jsou přesně takové, jaké je chci v létě :-O :D

      Vymazat
  6. No tak to díky za další tip! :) Za tu cenu vypadá hodně dobře. Také právě používám Baleu s ureou. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, fakt že jo :) A nemám to sice změřené, ale mám pocit, že mi vydržel déle než ten baleácký, což je bomba :)

      Vymazat
  7. Děkuji za tip, moc ráda vyzkouším:-) Mám stejný problém se suchými a hrubými patami, tak hledám jakoukoliv záchranu, zatím jediný osvědčený krém je zmiňovaný krém Balea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle fakt Balee šlape na paty :) nevýhodou je tak trochu horší dostupnost :(

      Vymazat
  8. Taky jsem si ho zamilovala, za tu cenu je naprosto boží. Škoda ta horší dostupnost no :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, jinak bych nakupovala do zásoby :( :D Ale tak snad se zase brzy vydám do Prahy :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)