neděle 27. listopadu 2016

1. Adventní soutěž s tetesept - UKONČENO

Krásný nedělní podvečer!

Letošní předvánoční čas jsem se vám rozhodla začít zpříjemňovat od začátku adventu, což nám začalo právě dnes, takže je nejvyšší čas na první soutěž! :) Začneme soutěží o tři krásné vánoční sady koupelových koncentrátů značky tetesept, která mi je pro vás věnovala.


Podmínky soutěže nebudeme nijak hrotit, chci vás prostě jen potěšit. Samozřejmě budu ráda, když mne budete sledovat, ale tentokrát to není podmínka. Mám pouze dvě jednoduchá pravidla:

1. Napište mi pod tento článek komentář s vaším e-mailem, na kterém vás budu kontaktovat v případě výhry.
2. A k tomu mi rovnou připište námět minimálně na jeden článek, který by vás na mém blogu zajímal, ať vím, co by vás třeba zajímalo nebo bavilo.. ;)


Jeden/jedna z vás získá balíček šesti rozmanitých vůní koupelových koncentrátů. Najdete tam vůni s názvem Intenzivní relaxace, Prohřátí zádových svalů, Indická ajurvédská koupel, Orientální koupel hamám, Odpočinek nebo Okamžiky štěstí.


A další dva výherci se mohou těšit na tři koncentráty: Indickou ajurvédskou koupel, Okamžiky štěstí a Odpočinek. Na zimu ideál, ne? :)

Soutěž poběží do příští neděle, tj. 4. 12. 2016. Výherce vyberu buď přes Random.org a nebo toto břímě přenechám Michalovi, to ještě uvidíme :D Zapojit se mohou všichni z ČR a SR.

Takže si držte palečky, ať se usměje štěstí právě na vás! ;)

P.S. Pokud by vás balíčky zaujaly, tak je seženete v DM drogériích ve vánoční nabídce ;)

Výherci: