pondělí 8. srpna 2016

New in: Kosmetika za červenec 2016

Krásný pondělní den!

Týden začneme s novým videem, které vám dlužím už z minulého týdne :( Natáčení přicházelo v úvahu až o víkendu, takže s menším zpožděním tu jedno mám a dnes to budou všechny kosmetické novinky za červenec.. :)



A opět i fotky a pár slov..


Začátkem července dorazil balíček se dvěma baleními laku Sililevo. Jedná se o remineralizující a reparační lak, který by měl nejen díky obsahu přesličky, dávat dohromady nemocné nehtíky. Jelikož posledního půl roku jsem měla ruce a nehty v příšerném stavu a třepily se mi tolik jako nikdy, rozhodla jsem se na spolupráci kývnout a lak vyzkoušet. Jedná se o base coat, který můžete použít pod kterýkoliv barevný lak. Používám ho přes tři týdny, doporučené je používání každý den na čistý nehet, ale jelikož nehty denně nelakuji, používám ho pravidelně při lakování a zatím spokojenost. Nechci předbíhat a dělat ukvapené závěry, ale možná už se konečně blýská na lepší časy..


Velmi milým překvapením byl balíček, který obsahoval zubní pasty Signal Glossy Chick a Glossy Fresh, které jsou novinkami na trhu. Určitě jste neminuli jejich reklamu. Kromě past byly v balíčku dva kosmetické kousky od Gabriella Salvete a to lesk na rty v odstínu 04 a voděodolná řasenka XPress Volume Aqua. Moc milé překvápko, které určitě využiji.


Novinky zaslal i Dermacol. Nejdříve v průběhu července dorazil balíček plný produktů na nožky. Obsahoval celou pečující řadu - Sprej na nohy a do bot, Změkčující balzám na paty a Zvláčňující krém na nohy. O chodidla se snažím pečovat neustále, teď v létě ještě přidávám na intenzitě, protože to mé paty potřebují, takže určitě uvítám společnost těchto produktů. Posledním kouskem v balíčku byl Voděodolný tělový zkrášlující make-up. Tuším, že na trhu je už od loňského nebo předloňského léta. Nikdy mě to k němu nějak netáhlo, ale řekla jsem si, že to zkusím.. Třeba ty mé sejraté nohy trochu zkrášlí..


Balíček s tekutými mýdly Aroma Ritual též od Dermacolu dorazil sice až začátkem srpna, ale rozhodla jsem se ho zařadit do těchto novinek, protože jsem je chtěla ihned začít používat.. No, co myslíte, vůně vodního melounu už mi dělá společnost na umyvadle.. :) Strašně jsem se na tyhle kousky těšila a už jsem okukovala i různé akce, jestli se v nich náhodou neobjeví.. Mám totiž pocit, že bez nich už nežiju :D


Po nějaké době jsem se opět domluvila na testování s e-shopem Nuspring.cz. Na tomto e-shopu najdete převážně přírodní kosmetiku, což je pro mě v poslední době velké lákadlo. Nějak jsem dospěla do fáze, kdy chci testovat přírodní kosmetiku jako o život :) Nyní jsem začala s Očním krémem s kofeinem značky Dulcia. Prozatím si ho nemůžu vynachválit. Druhý kousek je též od Slovenské bio značky a to Ponio. Od nich jsem si na otestování vybrala šampuk s vůní pomeranče a eukalyptu. Většina z vás už určitě šampuky zkoušela, takže to pro vás není nic nového, ale já jsem dosud nic podobného doma neměla, takže to bude premiéra :) Soaphoria kalíšek, který vidíte na fotce, byl vzoreček tělového sufflé Štěstí, které tahle značka vážně umí!


Poslední balíček byl plný novinek od Avonu. Obsahoval Opalovací krém SUN se SPF 50. Bohužel mám pocit, že nebudu mít možnost, ho pořádně vyzkoušet, protože ven se dostávám jen zřídka, takže poputuje někam dál. Co ale určitě ráda otestuji je Miracle Glow pleťový olej z řady Nutraeffects, který vypadá naprosto božsky. Dávkuje se přes kapátko, má velmi nenápadnou parfemaci a věřím, že mé pleti bude svědčit. Pak jsou tu dekorativní novinky - rtěnky Shine Burst ve třech odstínech (Calypso, Nude Shine a Strawberry Blush). Rtěnky se během několika použití staly mými oblíbenci. Náramně se totiž hodí k létu, protože díky lesklému efektu jsou rty doslova k nakousnutí :) Favoritem je Calypso, která je krémová bez shimmeru, ale krásně lesklá a na rtech nejpříjemnější. Posledním přírůstkem této značky je řasenka Extend Super Extreme,  kterou si nechávám do zásoby a načnu ji až poté, co spotřebuji ty další tři, které mám nyní načnuté.


No a něco málo z mých nákupů.. Ve videu ukazuji žiletky Wilkinson, po kterých jsem sáhla po delší době. Už mě přestaly bavit ty levné jednorázovky, které ihned zreznou a po dvou použitích jsou tupé :D Z dekorativky tu mám tekuté oční linky Studio Lash od Miss Sporty, které jsem si koupila v odstínu 002 Turquoise. Neřekla bych, že jde o tyrkysovou, ale spíš o mint, ovšem to nic nemění na té nádherné letní barvě. Kvalitou bohužel nejsem úplně spokojená, ale jsem ráda, že se dají v drogériích sehnat vůbec nějaké barevné linky.. :) Co na fotce chybí, ale ve videu ukazuji, je korektor W7. Kupovala jsem si ho v Hradeckém obchůdku e-shopu MakeupfromLondon, který doporučuji navštívit, protože tam je to pro fanoušky kosmetiky vážně ráj :) Já bych si tam vybrala asi milion věcí, ale nakonec jsem se udržela a prozatím si koupila jen ten korektor. Ovšem cestu do Hradce mívám docela často, takže se obávám, že nezůstane jen u toho.. :D

Tak a to je pro tentokrát všechno. Zase toho nebylo zrovna málo, tak uvidíme, co se mi tu sejde za měsíc.. Mám v plánu si zase jednou udělat trochu radosti, takže to vidím na pořádné nákupy :D :)

Co nového jste si pořídili vy? 

6 komentářů:

  1. Jeee Klari, palec hore za prijemny komentar k slovenskej kozmetike.:)
    Ja som sa minule tiez zamyslela nad prirodnejsou kozmetikou, predsa len vsetko co si aplikujeme na pokozku sa cez pory dostava do tela, mohla by si snad spravit clanok alebo video na ktore znacky sa zamerat :)
    Tie linky od Miss sporty su jeden velky prepadak, jednoliatu farbu ntakmer nemozne dosiahnut, skoda ze robia flaky inak su velmi pekne 😯

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, je to pravda.. :) Teď Slovensko solí jednu značku za druhou, ani nestíhám testovat.. :D :) Jinak dobrý námět na článek, možná bych se nad tím mohla pozastavit a sepsat aspoň ty značky :) S linkama souhlasím, už o nich píšu článek :-/

      Vymazat
  2. Já jsem z Dermacol mýdel ukořistila citron a svou milovanou Irskou kávu. Tekuté linky od MS mám ve stejné barvě a ještě v modré, barvy krásné, ale s nanášením a celkově kvalitou už je to trochu horší. Ale co mně rozhodně láká je olej od Avonu, sice jsem si zamilovala ten od Lorealu, ale tak si říkám, že bych docela ráda vyzkoušela i tento. A pak ty nové rtěnky, mám objednaný odstín Tangerine Gleam a už se nemůžu dočkat, až vyzkouším. Ale určitě se mi tam líbí víc odstínů, tak to možná nebude poslední:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak s linkama píšeš, barvy krásné, ale ta aplikace.. :-/ Zrovna to sepisuji :D Rtěnky jsou fajn a moc mě baví! :)

      Vymazat
  3. Balíček Signal vypadá krásně a samozřejmě Dermacol, to už je taková klasika mi přijde :D Doma mám melounové mýdlo a voní božsky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taková klasika, která nikdy nesmí chybět.. :D :) Melounové mýdlo je boží! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)