pondělí 7. prosince 2015

Vánoční giveaway o balíčky Dermacol - UKONČENO

Krásný pondělní den!

Protože se Vánoce nezadržitelně blíží a dárečky se to všude jenom hemží, pár maličkostí se u mne zastavilo i pro vás! Budeme soutěžit o tři balíčky značky Dermacol, které ke mně doputovaly a já se o ně s vámi ráda podělím.


Pro výhru stačí, když:

1. napíšete pod tento článek komentář s vaším e-mailem, na kterém vás budu kontaktovat v případě výhry a číslem balíčku, který by se vám zamlouval nejvíce.
2. Odpovíte na otázku: Jaký kosmetický produkt by vás pod stromečkem potěšil nejvíce?
3. A to je všechno! Pak už si jen držet palce! :)

Balíček č. 1. obsahuje sadu produktů Body Love Programu. Najdete v něm tělový olej, zpevňující gel proti celulitidě, zpevňující péče na dekolt a poprsí, zpevňující sprchový gel.


Balíček č. 2. je sadou tělové péče Aroma Ritual. V ní najdete krém na ruce, sprchový gel a tělové mléko s vůní Belgické čokolády.


A balíček č. 3 v sobě skrývá řasenku pro maiximální objem - Magnum a micelární vodu. Jako bonus je vše uložené ve flitrované růžové taštičce.


Zapojit se mohou všichni z ČR a SR. Vylosování výherce nechám pravděpodobně na Randomu a losovat budeme přesně za týden, tj. 14.12.1015. Raději dříve, abych stihla výhry rozeslat včas a výherci si je pak mohli dát pod stromeček :)

Tak teď už jenom popřát vám úspěšný týden a hodně štěstí! :)

Výherci: