středa 14. října 2015

Olivová cesta aneb řecká značka Oliveway

Krásný večer, moji nejdražší!

Už to je nějakou dobu, co mi přistál ve schránce e-mail s nabídkou vyzkoušet nově příchozí značku na náš trh - Oliveway. Chvíli jsem okukovala nabídku a nakonec jsem si řekla proč ne. Zase vám aspoň budu moci přiblížit něco nového, neokoukaného. Už jsem sice tuto značku na pár blozích zaznamenala, ale tento Obnovující a ozdravující krém na ruce nikoliv, takže doufám, že vás recenze zaujme :)



Oficiální popis: Tento krém vyživuje pokožku, dodává hydrataci a revitalizuje unavenou pokožku, aniž by zanechával pocit mastnoty. Díky vysokému podílu účinných přírodních látek vyživuje a pomáhá pokožce, která čelí vlivům prostředí, v němž žijeme. Olej z třezalky tečkované a včelí vosk okamžitě opraví a uleví pokožce rukou, která trpí na vlivy studeného počasí, manuální práce a používáním čistících prostředků. Díky bohatým hydratačním účinkům krému stačí k přirozenému hydratování pokožky rukou použít jen malé množství. Balzámové oleje uklidňují různá podráždění pokožky. Pupečník asijský podporuje tvorbu kolagenu a udržuje pokožku hydratovanou. Propolis, díky jeho antibakteriálním a antioxidačním schopnostem, ochraňuje pokožku před vlivy volných radikálů a nepříznivými podmínkami, jimž jsou naše ruce vystaveny. Dermatologicky testováno. Neobsahuje minerální oleje, vazelínu, parafínový vosk, silikony, parabeny, umělá barviva, alkohol, atp. Z 95,4% se jedná o přírodní produkt.



Značka je mi celkem sympatická svým přístupem, kdy se snaží co nejvíce využívat přírodního bohatství takovým způsobem, aby nezatěžovalo nejen přírodu, ale ani naše tělo. Jednoduše tíhne k přírodě. A jak název napovídá, využívá k tomu mimo jiné olivy. Mohla jsem si vybrat z několika produktů a jelikož mi zrovna docházel krém na ruce a ruce se mi vysušovaly jako nikdy předtím, výběr byl jasný. Po pár dnech mi domů dorazila tuba s krémem a já se do toho hned s radostí pustila. Tuba jednoduchá, v červených barvách, nic co byste neznali. Klasická krémová konzistence, rychlá vstřebatelnost a příjemný pocit rukou jsou jeho plusy. Vůně je taková.. hodně zvláštní. Já vám nevím, jestli mi voní nebo ne. Je to taková neobvyklá, těžce identifikovatelná jemná vůně. Každopádně po namazání jsou ruce hebké a v dobrém stavu. Nejsou umaštěné, ale vytvoří na rukou takovou tu ochrannou vrstvu, která vydrží dlouho. Dokonce mi přijde, že krém zůstává na rukou i po jejich umytí a nebo třeba po ránu mám stále pocit, že mi na rukou ulpěl. Hydratace a výživa rukou je povedená. Nebudu tvrdit, že nepřekonatelná, ale rozhodně normální až středně suché ruce zvládne a udrží je vyživené. Já mám s rukama v poslední době docela potíže, vysoušejí se mi více než kdy dřív a musím říci, že mi tenhle krém v pohodě stačil a ručičkám prospíval.


Takže podle mě vůbec není špatný. Ač vás asi neztrhne hned na první pohled, tak za prozkoumání stojí. Když jsem si zvykla na tu vůni, tak jsme spolu věrně usínali po dlouhou dobu. Nyní jsem pomalu na dně, zbytek si nosím po kabelkách, abych si měla ruce čím mazat na cestách a jo, jsem spokojená. Najdete ho tady, cena je 279 Kč za 75 ml. Trochu vyšší, to bez debat, ale v tomhle případě dostanete za ty peníze poměrně kvalitní kousek.

Znáte tuto značku? Máte od ní něco vyzkoušeno?

*PR produkt

16 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale možná na něj mrknu. Pracuji v kuchyni a ruce mám vysušené stále, takže nějaký super krém by se šiknul :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně moc fajn a ač jsem to od něho upřímně ani nečekala, tak mi dost pomohl :)

      Vymazat
  2. O znacce jsem jeste neslysela, ale krem nevypada vubec spatne :) Taky mam posledni dobou hodne vysusene ruce, hlavne kvuli dezinfekci, kterou na sebe na praxi holt patlam nekolikrat denne :D Ted pouzivam krem na ruce od Dove z te nove rady Derma Spa (zlata verze) a hrozne jsem si ho oblibila, v drogerce jsem mu neodolala uz jen kvuli tomu designu! :DD Myslim, ze jsi kdyz jsi ho ukazovala ve videu, tak jsi taky rikala, ze jsi s nim spokojena, pokud se nepletu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, krém Derma Spa je také úžasný! :) Teď střídám několik krémů a můžu říci, že jsem zatím s žádným nešlápla vedle :) Určitě bude shrnující článek :)

      Vymazat
  3. O znacce jsem jeste neslysela, ale krem nevypada vubec spatne :) Taky mam posledni dobou hodne vysusene ruce, hlavne kvuli dezinfekci, kterou na sebe na praxi holt patlam nekolikrat denne :D Ted pouzivam krem na ruce od Dove z te nove rady Derma Spa (zlata verze) a hrozne jsem si ho oblibila, v drogerce jsem mu neodolala uz jen kvuli tomu designu! :DD Myslim, ze jsi kdyz jsi ho ukazovala ve videu, tak jsi taky rikala, ze jsi s nim spokojena, pokud se nepletu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky tuhle značku neznám.Ale pořádnou hydrataci by si moje ruce zasloužily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořádnou hydrataci si zaslouží každé ručičky! :)

      Vymazat
  5. O značce slyším poprvé, ale vypadá docela fajn :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám, co se krémů na ruce týče, tak to u mně vyhrávají Essence a pak Balea, ale u ní se vždy nechám nalákat na nějakou vůni a ten efekt už mně tak nenadchne, teď mám nějaké pumpičkové a je strašně řídké a hydratuje mizerně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že s těmi Baleáckými mám tu zkušenost jak píšeš - většinou sáhnu po něčem tekutém, co pořádně nehydratuje :D

      Vymazat
  7. Značku taky nepoznám, ale docela jsi mě nalákala. Stále hledám nějaký krém na ruce, který mi sedne a bude hydratovat.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takových je na trhu snad víc, ale tenhle mezi ně tedy patří, to jako jo :)

      Vymazat
  8. Tuto značku vůbec neznám, ale přírodní produkty mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tuto značku vůbec neznám, ale přírodní produkty mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, tohle asi není zcela přírodní, ale snaží se to tomu dost přiblížit :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)