středa 22. dubna 2015

Spotřebováno - březen 2015

Krásný středeční večer!

Tak jsem tak přehrávala fotky z jednoho počítače na druhý a uvědomila si, že se tu ještě ani neobjevilo spotřebováno za březen. A my už máme skoro konec dubna, ups. Takže dnes je program jasný. Nebojte, tentokrát to nebude nic závratného.


Celkem tu mám pouhých 9 věcí, 1 cestovní balení a 1 klasický pytlíkový vzoreček. To je bída, co? :D

Za vlast padlo tentokrát rekordně hodně vlasových produktů. Až se sama divím, co se to děje.. ale teď od nich zase bude chvíli pokoj :)


Suchý šampon Balea - je pro mne vcelku mizerná záležitost, takže i když byl z půlky plný, letí do koše. Šampon stál pár kaček (tuším, že asi 60?) a bohužel ani za ty nestojí. Balení velké, ale tady byste si ho přáli mrňavé :D Při použití bacha na vdechnutí, není totiž tak těžké se tímto šamponem zadusit. Při aplikaci je hrozně "vlezlý" a pudr vám vleze až do krku. Navíc bohužel zanechává bílé vlasy, takže je třeba je ještě hodně důkladně pročesávat nebo nejlíp vyfénovat.. a efekt nula nula nic, po chvíli máte vlasy opět mastné.. Za mě ne-e, škoda peněz, raději si dvacku připlatím a koupím si funkčního pomocníka (Schauma nebo Batiste). Hodnocení 1/5.

Lak na vlasy TAFT Schwarzkopf - zelený Taft patří mezi moje oblíbené laky na vlasy. Momentálně jsem ho vyměnila za světle modrý téže značky a prostě to není ono.. tenhle je jednoduše nej. Zatím mi prokázal dosud nejlepší služby. Mám asi druhé nebo třetí balení a nemůžu si stěžovat. Stojí pár kaček a za tu cenu je hodně muziky. Vlasy ukočíruje a přitom neslepuje, nejsou poté zacuchané a navíc příjemně voní. Hodnocení: 5/5.

CHI hedvábí  - určitě znáte, protože kdysi to byl hit. U nás doma se objevoval ještě nyní, ségra si ho totiž moc oblíbila (a já též). Tady padlo za vlast další minibalení a teď už snad koupím i to velké :D Jinak pokud tápete a nevíte proč je to zázrak, tak jde především o skvělou výživu po umytí vlasů, nejlíp ochrání konečky. Já za sebe mohu určitě doporučit. Vlasy nezatěžuje, chrání a taky příjemně voní, jojo to nesmím zapomenout! :D Hodnocení: 5/5.

Balzám na vlasy Densify Garnier Fructis - mi pro změnu nesedl vůbec. Šampon byl přijatelný, zato balzám/kondicionér mi dělal na vlasech paseku. Šíleně je mastil, vlasy rychle plihly a nevypadaly vůbec hezky.. byly takové bez života, lesku, svěžesti.. Snad jediné plus měl a tím byla příjemná ovocná, svěží vůně! Hodnocení: 1/5.

Sérum na vlasy Goodbye Damage Garnier Fructis - a další Fructis, tentokrát řada Goodbye Damage. Tu jsem kdysi přenechala ségře, takže tohle je tak trochu její spotřeba, ale abyste viděli.. Recenzi psala vloni v červenci, péči používala pravidelně od cca května a sérum dodělala až nyní (a to ho používala vcelku pravidelně!). Konečky se ji netřepí, vlasy má v poslední době ve velmi dobrém stavu. Myslím si, že na tom bude mít podíl i tenhle kousek. Používala ho po umytí a před fénováním, jelikož to se na vlasech značně podepisuje.. Myslím, že pokud se vám nechce financovat nějaká drahá péče, stojí za to zkusit tuto.. dle mého rozhodně neuškodí. Hodnocení: 4/5.


Krémové tekuté mýdlo Čaj se skořicí - o tomhle jsem tu básnila nedávno. Pro mě nejlepší tekuté mýdlo, jaké jsem dosud kdy měla! Nádherně krémové, stačí ho opravdu trocha, jenže díky těm jeho božím vlastnostem vám trocha nestačí! :D Kombinace skvělé krémové konzistence, úžasné svěží, jemné vůně a skvělého pocitu po umytí, je přímo zabijácká! Po umytí zůstanou ruce provoněné a krásně jemné.. prostě paráda! Mýdlo nám v koupelně ubývalo snad samo, jinak si nedovedu vysvětlit, kam zmizelo (a to už jsme mezitím spotřebovali i jeho kolegu) :( Cena za 270 ml je 59 Kč, což je přijatelné. Za mě palec hore, tohle se vskutku povedlo! Hodnocení 5*/5.

Sprchový gel/peeling Discover Oriflame - je taková normální záležitost. Gel obsahuje menší množství peelingových zrníček, takže je možné používat ho denně, aniž byste se sedřeli z kůže. Klasický peeling mi nenahradí, takže pro mě funkce spíše sprchového gelu, ale proč ne? Vůně svěží, ovocno-květinová, sladká.. bohužel však na těle nevydržela dlouho, hned po umytí mizí. Gel nevysušuje, ale ani nijak extra nehydratuje, spíš taková normálka.. každopádně potřeba namazat se tu je. Za mě průměr, nic extra, ale ani nic špatného. Hodnocení: 3/5.

Pleťové sérum Skin Perfection L'oréal Paris - je, resp. bylo mým největším oblíbencem celé této růžové řady. Výčet, proč ho miluji, najdete v článku. Já jen letem světem zmíním jeho krásné balení, příjemnou konzistenci, vstřebatelnost a efekt. Pleť jakoby vyhladí a připraví pro nános krému.. pleť se mi zdála po používání (v kombinaci s krémem) mnohem lepší. Samo o sobě na tom není hydratačně nejlíp, ale jelikož prostě tvořilo super kombo s krémem, tak mu to nemám za zlé. Moc fajn a jsem ráda, že už je nějaká řada pro mladší ročníky dostupná v drogériích! Snad jen ubývat by tak rychle nemuselo.. Hodnocení: 4,5/5.


Třešňový Carmex - letěl do koše, i když byl plný.. Vysvětlení v odkazu.. štípal a pálil na rtech a nebylo to vůbec příjemné.. nic pro mě, raději to nebudu pokoušet. Nemůžu tedy ani zhodnotit, jelikož něco, co jsem vyzkoušela párkrát, jsem nedokázala důkladně poznat.

Čistící gel Sebamed - mi dělal z  počátku společnost u přítele. Obličej vyčistil vcelku úspěšně, avšak přišlo mi, že trošku vysušoval a z počátku byla pleť dost napnutá. To je však efekt, který pociťuji u většiny nových čistících gelů na obličej, časem se pak tento efekt ztratí. Ovšem než jsem si na něho stačila zvyknout, tak byl gel pryč.. takže nějaké hodnocení tu také asi nepřichází v úvahu :)

+ vzorek Liftingového séra Swisso Logical.

Tak a to je tentokrát vše! Docela málo, nemyslíte? :D Tak uvidíme co se tu vyrojilo v dubnu :)

27 komentářů:

  1. Ty už to mýdlo spotřebovalas? Páni. My jsme na to s přítelem teda jen dva, ale mně přijde, že vůbec neubývá. CHI taky miluju, na velké balení to úplně nevidím, já to ráda střídám tadyty balzámy a olejíčky na vlasy, ale toho prcka si určitě brzo koupím znovu. No a sucháč od Balei je fakt tragédie, mám ho taky doma, taky je tam ještě zhruba půlka a asi taky poletí do koše, to se nedá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo už máme spotřebované tohle i to, co jsem kupovala potom :( nás je tady na bytě hodně, nevím, kdo všechno si tím myl ruce, ale myslím, že dost lidí (i když to nepřiznají) :D ale kdo by si jím ruce nechtěl mýt..? a tak zmizelo a já ho oplakala.. :( :D a Balea.. no coment! :D

      Vymazat
  2. Čaj se skořicí, bože, to zní krásně... moje dvě oblíbené věci v jednom mýdle... :3 Docela koukám, že ti Carmex nevyhovoval, měla jsem pocit, že je to něco tak božského, že jsem jediný outsider, kterému přišel... divný :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to rozhodně nejsi, já jsem Carmex taky nedala :D a to mýdlo.. je boží! <3

      Vymazat
  3. Na carmex čtu hodně recenze, že také letěl do koše. Tak nejsi sama, koho na rtech pálí a je nepříjemný.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo už jsem koukala.. nechápu pak ten povyk kolem něho :) :D

      Vymazat
  4. Nikdy jsem neměla Fructis ráda a nikdy mi neseděl. Pak jsem na řadu Densify četla jednu velmi pozitivní recenzi, ale stále jsem tomu nevěřila a tradá, najednou zas čtu, že je to stejná katastrofa, jako starší řady.. takže nic, jsem definitivně přesvědčená! :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako šampon mi přišel celkem fajn.. vlastně celkově šampony Fructis mi nijak nevadí.. ty klasické zelené mi přijdou poměrně slušné, vždycky po nich mám první den hezkou a voňavou hřívu! :D ale balzámy/kondicionéry zase naopak vůbec nemusím.. a tahle řada mi přijde celkově taková průměrná.. :-/

      Vymazat
  5. Ježiš ještě že jsem si ten suchej šampon minulej týden nekoupila :D mám ten druhej co tam ještě mají a je taky hroznej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D zbytečně vyhozené peníze, co?

      Vymazat
    2. To teda jo, včera jsem v Douglasu hrábla po Batiste všema deseti :D

      Vymazat
    3. No a já jak byla v Praze, tak zrovna Batiste už nikde neměli! :( :D

      Vymazat
  6. Pěkný článek, zaujalo mě sérum a také produkty Garnier. :-))
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím s Balea suchým šamponem, to byla strašná trága. Měla jsem a vlastně stále mám i CHI a i mně hodně vyhovuje.
    No a zkusit bych chtěla sérum Skin Perfection a tekuté mýdlo Ziaja.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, oba produkty jsou vážně super! :) To mýdlo je prostě láska, to si snad musí zamilovat každý! :D

      Vymazat
  8. och škoda carmexu, mne vyhovuje, neštípe ma iba chladi :) a ten Balea suchý šampón je naozaj tragédia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám teď podobný balzám s chladícím efektem od Blistexu.. ale ten Carmex byl fakt síla, tak nevím :-/ buď jsem moc cíťa nebo s ním něco bylo :D

      Vymazat
  9. Pěkná spotřeba, základna vlasových produktů se vidím otřásla v základech :) Jinak to sérum od L´oréal nutně potřebuju, to budu milovat, vím to :)

    Make-up speciál 1.část

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda otřásla, ale pořád tu mám dost nasysleno.. :D Sérum je vážně dobré, jen škoda, že tak mizí :(

      Vymazat
  10. sérum Skin Perfection akorát také finišuju a fakt zmizelo hodně rychle. škoda, je fakt fajn a přemýšlím, zda si ho koupit znovu nebo sáhnout po něčem novém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? :( je to škoda.. já právě taky nevím, ale teď mám krémy jiné značky, tak vyzkouším ty a pak se k tomu kdyžtak vrátím.. :)

      Vymazat
  11. Prima článek. :) To pleťové sérum od Lorealu chci taky zkusit, vypadá dobře.

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně fajn! Čtu na něho vesměs pozitivní ohlasy, tak snad na tom něco bude :)

      Vymazat
  12. Pleťové sérum od Lorealu bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  13. Laky Taft mám taky nejradši, u mě vede červený, protože dodává vlasům lesk, ale kupuju si i tento zelený a černý. Všechny jsou fajn. Překvapil mě ten carmex, mám od nich jeden balzámek v kalíšku a ten je super, jen mě štve to nabírání prstem :/ . U mě teď spotřeba stoupá, protože mám 13 letou dceru a spoustu věcí používáme spolu :D (Sprcháče, šampony, balzámky apod.).

    OdpovědětVymazat
  14. To pleťové sérum od Lorealu chci taky zkusit, zatím mám jen krém :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)