pátek 10. dubna 2015

Color Riche Mono aneb utíkejte do drogérky!

Krásný páteční den vám přeji!

Venku to vypadá úchvatně, o to méně se těším do práce a o to více se těším na zítřejší výlet :) Beru s sebou foťák, takže předpokládám, že se o výletě také dočtete ;) Ale zpět k dnešnímu článku, musím vám je už ukázat.. Tyhle stíny si to prostě zaslouží! Jelikož v drogérii mi přijde značně omezený výběr hezkých, přirozených a hlavně kvalitních očních stínů, o tyto vás vážně nesmím ošidit. L'oréal Paris přišel s novinkou - Color Riche Les Ombres Pure Mono stíny, v deseti elegantních odstínech. 4 odstíny jsou matné, 4 nude, 1 smoky a jeden netradiční Lumiere (texturovaný povrch).



Ke mně se na vyzkoušení dostaly tři odstíny, od každého jeden - jeden Matte, jeden Nude a jeden Lumiere, takže jsem mohla vesele testovat :)

Oficiální popis: Oční stíny jsou s gelovo-pudrovou strukturou. Jemná struktura umožňuje snadnou aplikaci. Vybrat si můžete z palety deseti elegantních odstínů.


Stíny jsou v umělohmotném obalu laděné do černo-zlaté. Obal je sice umělohmotný, ale vcelku bytelný. Otevírání klasicky na zacvaknutí. Otevřít jdou poměrně lehce, ale zase ne tak, aby docházelo k otevření v kabelce, ovšem trochu si říkám, že je to asi jen otázka času.. že se časem zavírání vychodí.. možná bych uvítala trochu něco lepšího, ale dobře, beru.. líbí se mi. Stíny mají mít gelovo-pudrovou texturu, což úplně nevím, co si pod tím představit :) Gelového na nich nevidim vůbec nic. Spíše bych se přikláněla k variantě pudrové s tím, že každý má trochu jinou texturu díky vlastnostem jednotlivých odstínů, viz. níže. Co však mají všechny společné je opravdu dobrá pigmentace. Na běžně dostupné stíny z drogérie je pigmentace doslova boží a pro mne poměrně dobře srovnatelná například se Sleek stíny, na které nedám dopustit. Myslím, že i na fotce je ta pigmentace patrná, jelikož je stínem 1x přejeto! :) Na oči se všechny nanáší velmi dobře, menší výkyvy jsou v prášení stínů.. jeden práší více než ostatní a to světlý Nude 206, který je oproti dalším dvěma slisován z větších částeček. Výdrž všech stínů je však velmi dobrá, stíny se neslévají a drží na očích intenzivní po celý den. Můžu s čistým svědomím říci, že toto je hodně dobrý počin a v drogériích se stíny opravdu neztratí! U mě vedou a momentálně je nosím, ať už společně nebo v kombinaci s jinými, denně. 


Odstín 206 Nude je světlý, řekla bych, že je to barva slonovinové kosti.. Přirozený odstín se shimmerem, úžasný na rozjasnění do vnitřního koutku oka, pod obočí a nebo samostatně na oko.. vypadá prostě božsky. Oproti druhým dvěma není tak jemně namletý, částečky jsou o něco větší, tudíž při aplikaci na štětec práší trochu více než kolegové. Ale to mu odpouštím, efekt je totiž boží. 


Odstín 502 Lumiere je jiný než ostatní. V obale má jiný povrch, takže ho poznáte na první pohled. Trochu mu to dodává šmrnc :) Odstín je to neobvyklý, řekla bych oříškově hnědý do metalického efektu. Moc pěkný odstín, který se dá použít jak na celé víčko, tak na stínování (tak ho využívám nejčastěji). Konzistencí je z nich nejvíce do máslova, aplikuje se snadno. Hodně se s ním kamarádím, líbí se mi. 


Odstín 100 Matte je pak klasická matná černá. Černá jako doopravdy černá. Ne nějaká náhražka. Prostě černá, dobře konkurující černé od Sleeku, která je tou nejčernější, kterou mám :D Palec hore, povedla se!


Nude a Lumiere v akci:


Sečteno podtrženo, tohle se vážně povedlo. Já nemám víceméně výtky, jsem s nimi nadmíru spokojená a jsou to moji velcí oblíbenci. Za jediné mínus považuji jejich vyšší cenu, i když při těchto vlastnostech se dá možná i tolerovat. Avšak, je na každém, jestli dá za mono stín přes 200 Kč nebo si raději pořídí paletku.. Popřípadě možná počkejte na nějakou akci, to už by mohlo stát za hřích ;)

Co vy a tyto stíny? Už jste vyzkoušeli? Lákají vás?

20 komentářů:

  1. Nude i Lumiere vypadaji na ocich moc hezky :-) Monostiny sice moc nekupuji, ale souhlasim, ze tyhle se povedly :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Musim rict, ze odstinove se mi velice libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Páni vypadají úžasně! Dohromady s obalem vypadají hodně luxusně :) nejvíce se mi líbí odstín Lumiere, ale počkám na nějakou akci a možná i nějaký koupím :)
    zdenka23.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny jsou pěkný, ale kdybych si měla jeden vybrat, byl by to Lumiere. Ale poslední dobou preferuji spíš paletky před mono stíny. No ale je dobrý o nich vědět ;)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení vypadá krásně... kdybych ale měla za jeden monostín vyhodit takový nekřesťanský prachy, tak si to snad neodpustím... :D hlavně proto, že jsem po ránu hrozně nepoužitelná a většinou mi ty stíny párkrát někam spadnou, někde urýpnu, někde se rozsypou...:(

    OdpovědětVymazat
  6. Ja pickam par let az neco spotrebuju a az je zlevni... :D Ko a stve me se z Lumiere rady tu mame heden odstin. Videla jsem obrazky krasnych svetlych kolegu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra omlouvam se, ten mobil....

      Vymazat
    2. Jojo, taky mě štve, že v zahraničí je výběr daleko větší :-/

      Vymazat
  7. Ty jsou boží, asi si počkám na nějakou akci a půjdu pro ně :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  8. Doufám, že se brzy na ně objeví slušná akce, ta pigmentace je neskutečna :O

    OdpovědětVymazat
  9. Lákají mě moc, protože mám všeobecně stíny L´Oreal ráda. :) Můžu se prosím zeptat, v jaké paletě máš dobrý černý stín sleek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, černý mám v paletce Oh, so special! :) A pak ještě jeden dobrý černý v quattro od Loréalu :)

      Vymazat
  10. Nijak mne nelákají. Upřímně, za tu cenu si skoro koupím paletku od Sleek a mám vystaráno, takže asi tak :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já taky raději tu paletku.. :) ale počkám si na akci a třeba už to bude příjemnější nákup :D

      Vymazat
  11. Klárko, na tobě úžasné! Já jsem je v drogerce zkoušela a na mě jsou až moc třpytivé. Ty ale vypadáš božsky! ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Nude i Lumiere vypadaji na ocich pekne. Jen skoda, ze u nas je Lumiere jen jeden odstin :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda :( třeba se dočkáme časem i dalších ;)

      Vymazat
  13. Ty vypadají velice lákavě. Myslím, že Lumiere musím minimálně omrknout:)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně upřímně moc nakupování stínů neláká, mám jich doma pár a ty mi stačí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujal mě Lumiere :-) ten bude asi můj.. :)

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)