pondělí 9. března 2015

Quick tip: Tohle mýdlo si zaručeně oblíbíte!

Krásný pondělní večer!

Takhle při pondělí nebudu nikoho zatěžovat složitostmi, na to bude spousta času jindy, dnes vám přináším jeden rychlý tip na opravdu perfektní tekuté mýdlo. Víte, že podobné věci sem moc často netahám, ale tenhle kousek vám nejde neukázat, protože je vážně boží. Když jsem si vybírala věci od Ziaji k vyzkoušení, padlo mi do oka tohle Krémové tekuté mýdlo a ani nevím proč. Mají několik voňavých variant, vskutku zajímavých jako třeba Moringa s kokosem, Grapefruit s mátou, Tamarind se zeleným pomerančem a nebo moji variantu Čaj se skořicí. Prostě paráda.. Jenže jsem si říkala, co budu asi tak o mýdle na ruce psát? Pro mě nikdy mýdlo nebylo plnohodnotný produkt, o kterém by se daly psát slohovky.. Jenže tak nějak mne to k němu táhlo a tak když jsem měla tu příležitost, riskla jsem to a objednala jsem si ho.. Říkala jsem si, že zkusit ho můžu a když za zmínku jednoduše nebude stát, psát o něm nebudu, věřím, že by mi to zastoupení Ziaji pro jednou odpustilo.. Jenže.. ono je tak boží, že vážně je o čem psát..!


Oficiální popis: Aromatické mýdlo, které zaručuje odpovídající hygienu rukou. Hydratuje a pečuje o pokožku po každém umytí. Snadno odstraňuje mastnotu z rukou a neutralizuje kuchyňské pachy. 



První, co se mi na něm líbí je jeho jednoduché, minimalistické balení. Jako když si to vezmete, není na něm vůbec nic zajímavého.. ale přesto mému oku lahodí a prostě se mi líbí..! Asi ta kombinace černo-bílého obalu, včetně pumpičky.. je to moc fajn. Další plus je dokonalá vůně. Nemůžu říci, že bych tam přímo cítila čaj či skořici.. ale ta vůně je tááák úžasná! Vůně je sladká, mně připomíná snad i nějaké cukrovinky. Konzistence je krémová, po vypumpnutí ihned nestéká jako většina mýdel. To se mi na něm líbí, je to opravdu vymazlené mýdlo, které je příjemné už při tom mytí.. a co teprve po umytí. Když jsem si mýdlem umyla ruce poprvé, tak mě úplně dostal ten příjemný pocit. To jsem snad jaktěživ nezažila, abych měla tak krásně jemné a hebké ruce! To vám přeji zažít, já jsem z toho u vytržení a nejraději bych si myla ruce pořád :D a chcete ještě něco slyšet? Krásné, hydratované a voňavé ruce vám vydrží na dlouhou dobu! Plusem je i malá spotřeba, stačí ho opravdu troška na jedno umytí (a provonění). Jelikož ale zase máte potřebu mýt si ruce skoro pořád, tak vám rychle zmizí :D



Celkově ale palec nahoru, tohle se opravdu povedlo. Plánuji si při příští cestě do Prahy nakoupit v obchůdku nějaké do zásoby a určitě vyzkouším i další vůně. Tohle se u nás doma opravdu neztratí. Recenzi jsem dávala navíc dohromady za pomoci sestry, která jen přikyvovala.. to mýdlo snad miluje ještě více než já :) Mýdlo naleznete tady nebo v Ziaja obchůdku v Růžové ulici v Praze. Cena za 270 ml je 59 Kč.

Máte s ním někdo  zkušenosti? Jaké mýdlo používáte vy?

8 komentářů:

  1. Doma máme každou chvíli mýdlo s nějakou jinou vůní, zatím mě žádná nějak extrémně neoslovila, ale tohle mýdlo vypadá opravdu skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to se po něm podívám! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď používám zrovna mýdla, který jsou v takovým zajímavým balení (např. tvar granátového jablka) ale ta značka je nějaká no name, mýdlo jsem dostala jako dárek :).
    Tohle má skvělý balení
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. No Klári, mě to k němu taky přitáhlo a taky jsem si vybrala stejnou parfemaci :D Takže se shodneme v recenzi, já ji teda vypublikuju až tak za 14 dní nejdřív, ale bude dost podobná, protože mám na tohle mýdlo stejný názor a jsem z něj unešená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama.. :) tohle se prostě fakt povedlo! :)

      Vymazat
  5. Do Růžovky se už chystám nějakou dobu, chci zkusit nějaký jejich oční krém. Možná vezmu i toto :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)