neděle 23. listopadu 2014

Nemastný tělový olej Active Spa Swisso Logical

Pěkné odpoledne přeji!

Vrátím se opět k něčemu kosmetickému, protože proto tu přeci jsme :D Tentokrát se podíváme na zoubek tělové péči značky Swisso Logical. A půjde jak jinak než o tělový olej. No jo, pořád jsem do nich blázen a možná stále větší a větší! :) Proto když přišel na testování tento kousek, měla jsem neskutečnou radost!


Oficiální popis: Tělový olej pro suchou pleť se okamžitě vstřebává, hydratuje, vyživuje a obnovuje i tu nejsušší pokožku. Výtažky z mořských řas povzbuzují syntézu ceramidů a osvěžují a oživují pokožku. Vitaminy C a E chrání pokožku před volnými radikály a změkčují ji.



Nemastný tělový olej je z řady Active Spa Ocean Gifts, která využívá darů moře. Lahvička s olejem přišla zabalená v krabičce. Je podlouhlého tvaru a obsahuje rozstřikovač, pomocí kterého se olej aplikuje. Barva je namodralá, ale v malém množství, které nanášíte, je olej průhledný. Parfemace je osvěžující, lehká, příjemná.. jako dotek vánku když stojíte u moře :D ale fakt :) nedokážu vám vůbec popsat po čem to voní, ale je to tak příjemná vůně, že se jí nedá odolat :) Co je na ní fajn, že se na těle rozleží a voní ještě hodnou dobu po namazání. Olej se díky rozstřikovači šikovně rozprostře po velké ploše vašeho těla, stačí několik málo střiků a poté olej rozetřít. Co se mi na něm líbí je okamžité vstřebání, kdy zanechá pokožku jemnou, trochu lesklou, ale ne umaštěnou. Nejedná se o typický mastný olej, jaký si člověk hned představí, je opravdu lehký. Fascinující je ten příjemný pocit, který zůstává dlouhou dobu. Pokožka je namazaná, jemná a voňavá. Nádhera! Hydratace je parádní, pokožka je hydratovaná a vyživená na celý den. Jednoduše paráda, olej mi opravdu vyhovuje! Cítím se po jeho použití taková uvolněná a skvěle opečovávaná.. Jediný problém má a tím je jeho vyšší cena, protože předpokládám, že ne každému se bude chtít dát tisíc korun za lahvičku oleje :( Pokud jsou tu však čtenáři, kteří si rádi dopřávají luxusu, tak směle do něho! :)

Najdete ho tady, cena za 150 ml je 1014 Kč.



A co vy? Jste ochotni si za kosmetiku připlatit nebo vyhledáváte levnější alternativy?

8 komentářů:

  1. No vypada skvele, ale ta cena 😑

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ooou, cena je teda mazec, ale zase když je super, tak si myslím, že do takových produktů se vyplatí investovat, když na to dotyčný má peníze :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Už jen to balení je lákavé :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nooo, tak ta cena je docela šílená :) Já obecně oleje moc nemusím, tenhle by mohl být fajn, když nezanechává umaštěnou pokožku.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Do tělových produktů, kromě samoopalovacích přípravků, nejsem ochotná tolik investovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Do nekterych produktu se urcite vyplati investinovat, i kdyz je pravda, ze ja vyhledavam spise ty levnejsi produkty, na ktere jsou dobre recenze :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)