středa 2. ledna 2013

Krém na nohy s ureou - Balea.

Pěkný středeční den!

Tak navrátíme blog trochu do normálu a po hooodně dlouhé době se vrhneme zase na kosmetiku. Zatímco na blogu byla od kosmetiky pauza, já poctivě testovala a teď vám o tom všem musím napsat! :) Začneme krémem na nohy, který jste mohli vidět ve shrnutí Best of 2012.

Před nějakým časem, poté co mi došel krém na nohy, rozhodla jsem se v drogérii sáhnout po tomto krému na nohy od značky Balea, který obsahuje ureu. Slyšela jsem na něj hodně chvály a tak jsem se chtěla o jeho kvalitách přesvědčit. Sice mám produkty Balea ráda, ale přeci jenom za tu cenu většinou nečekám zázraky, abych nebyla zklamaná. Ale.. :) no čtěte dál.


Krém je pro velmi suchou pokožku nohou a obsahuje 10% urey. Urea společně s glycerínem, vitamínem B3 a kyselinou mléčnou pokožku nohou zvláčňuje a velmi vysušené pokožce nabízí efektivní ochranu. 

Krém má takovou zvláštní vůni, myslím si že nebude vonět každému. Opravdu se špatně popisuje, je to chemická vůně a taková těžší, mě třeba zrovna moc nevoní. Ale tak samozřejmě u krému na nohy pro mě není vůně až tak důležitá. Krém je takové tužší konzistence, je trochu mastnější a hutnější, ono je to na nohy přece jenom lepší, když vám to nožky trochu promastí. Roztírá se perfektně a rychle se vsakuje. Zanechá jenom takovou ochrannou vrstvu, která se postupně také vsákne. Stačí ho trocha, nemusí se to s množstvím krému přehánět. A teď tedy k výsledkům. O tom že mívám suché paty už jsem vám psala, ať jsem používala jakýkoliv krém tak mi ty paty suché zůstávaly. Sice se v poslední době tím mazáním trochu zjemnily a pomocí pemzy jsem se té suché kůže zbavovala, ale nikdy to nebylo úplně ono. Dokud jsem tedy nezačala používat tento krém. Krém paty opravdu zjemní a zhydratuje, nožky tak mám opravdu jemňoučké. Ale opravdu jemňoučké! Nepotřebuju už ani žádnou pemzu a nic podobného.



Já jsem s krémem naprosto spokojená, opravdu funguje a pomáhá. Za 39 Kč jsem opravdu nečekala zázrak a tak jsem zůstala docela zírat, když jsem zjistila jak fajn tenhle krém vlastně je. Balea se jednou zase předvedla!

Máte s tímto krémem zkušenosti?

27 komentářů:

  1. Tento krém je skvělý! :o) Ale jak říkáš, divně voní. :o( A to mě odrazuje od jeho častého používání! :o( Ale je pravda, že ty výsledky stojí za to!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si ho koupila a nelituji. :) Ta vůně je teda dost divná, ale na nohou ji necítím, tak je to fajn. :D Sice mi to na kůži úplně nepomohlo, ale stejně je to nejlepší krém, který jsem kdy vyzkoušela.
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krém sem měla, ale již zmiňovaná vůně mě donutila odložit ho na dno. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt že ta parfemace je zvláštní no. Já jsem si na ní sice zvykla, ale asi to není pro každého.. ale tak je to na nohy, tak mi to tolik nevadí.. ale na tělo bych si to nedala :)

      Vymazat
  4. aj ja som mala tento krem, ale nabude uz radsej skusim nieco ine :) ved zmena je zivot...

    OdpovědětVymazat
  5. Dala jsem ho mamce a taky si ho vychvaluje. :-)
    T.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem na něj slyšela samé chvály ale osobní zkušenost s ním nemám. Zato mám zkušenost s balzámem na rty z této řady a musím říct, že je naprosto perfektní! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Až dodělám Fussbutter od Alverde, tak se po něm určitě kouknu. Hodně blogerek si ho chválí :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tento krem mam už asi od leta a suhlasim so všetkym, je skvely) :) mne ta vona zas tak velmi nevadi..

    OdpovědětVymazat
  9. Taky ho mám je uplně super, i ta vůně je OK, je to krém na nohy, tak to tak beru. Zkoušela jsem si ho mazat i na ruce a to mě nějak divně štípalo, asi ta urea. Tak zůstanu u nohou, tam je naprosto perfektní. Katka

    OdpovědětVymazat
  10. Pokaždé, když jsem v DMku, tak se u něj zastavím, ale nikdy nekoupím. Možná při další návštěvě udělám výjimku a taky si jeden pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to takhle mám s hodně produkty.. vždycky se zastavím, že si to koupím a pak si to rozmyslím.. :D ale u tohoto krému jsem fakt ráda, že jsem se rozhoupala, stojí za to! ;)

      Vymazat
  11. Balea, snad většina z nás se jí v Dm nevyhne!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Krém s ureou mám na ruce, na nohy, tělový krém a taky balzám na rty z této řady. Ten jsem si popravdě pořídila nejdříve a byla jsem z něj tak nadšená, že jsem si koupila i další produkty s ureou. Vůně mi nijak nevadí. Popravdě mě to v tvém popisu překvapilo - nijak jsem si ji neuvědomovala. Hlavně, aby nám Balea tyto produkty nepřestala vyrábět (jak je u ní zvykem)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A můžu se zeptat ty ostatní krémy mají stejnou parfemaci? :) Já se právě taky bojím, aby to za chvíli nestáhli z prodeje.. však je známe! :-/

      Vymazat
    2. Přiznám se, že jsem je musela jít očuchat ... DDD Krém na ruce a na nohy voní stejně, u balzámu na rty necítím vůbec nic.
      Tělové mléko jsem si kupovala jako poslední. Spoléhala jsem, že mě v zimě zachrání před vysušenou a (ve velkých mrazech) šupinatou kůží kakaové tělové máslo, ale když ho přestali vyrábět, honem jsem hledala jinou pomoc. Urea mi moc pomohla, kůži mám zatím stále hebkou a hydratovanou.

      Vymazat
    3. Strašně moc děkuji za info! :) To tělové mléko mě láká, na zimu by to mohl být ideál..

      Vymazat
  13. Z řady Balea Urea mám tělové mléko ( spíše krém, jak je to husté :) ) a taky jsem s ním ohromně spokojená. A dokonce mi voní, připomíná mi trochu svařené jablko nebo něco podobného...

    OdpovědětVymazat
  14. Na nohy jsem vždy používala jen vazelínu, ale když si ten krém tak chválíš, asi ho vyzkouším, mám Baleu ráda :)
    http://moiras-diary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem jí už okukovala, ale nejdřív dodělám, co mám. :)
    Díky za tvrzení, že si ho mám pořídit.

    OdpovědětVymazat
  16. S tímto krémem jsem naprosto spokojená,mám už druhé balení:)

    OdpovědětVymazat
  17. Také jsem měla vždy problém se suchýma patama, ale od doby, co si je pravidelně mažu tímto krémem nevím, co suché paty jsou :)
    A taky mohu jen pochválit ostatní výrobky ,,urea řady". Mám denní i noční krém, krém na ruce, na nohy, balzám na rty a tělovou emulzi a se vším jsem nadmíru spokojená :)
    Opět platí za málo peněz hodně muziky :)

    OdpovědětVymazat
  18. dneska jsem si ho chtěla koupit a viděla jsem jen krém an ruce, tělová mléka s ureou a tento ne-e:-( Nevíš v jakém byl oddělení? Asi jsem slepá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, krém byl v oddělení pro nohy (bývá většinou vždy někde bokem, třeba u nás je to mezi pracími prášky a takovým tím boxem na fotky..) :)

      Vymazat
  19. taky jsem po nem nedavno koukala, ale kdyz jsem si precetla, ze je tam prave zminovana urea (coz je mocovina), tak jsem od toho upustila a radsi vzala neco jineho. Ája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že ta močovina je nejlepší, skvěle to zabírá na ztvrdlou kůži a pořádně zjemňuje a hydratuje :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)