středa 16. května 2012

Pure Skin.

Pěkné středeční dopoledne!

Než se vrhnu na další dávku mikroekonomie, mám tu pro vás další recenzi na výrobky Essence. Tentokrát se podíváme na méně známou řadu Pure Skin, přímo na dva výrobky z této řady a to na SOS Spot Killer (SOS zabiják nečistot pleti) a Natural Cover Moisturizer (Krycí hydratační krém). 

SOS Spot Killer je zbraň proti nechtěným pupínkům. V případě, že se objeví nějaké nechtěné akné, tak jím potřeš pupínek a necháš působit přes noc. Zkoušela jsem ho nejen na sobě, ale i na přítelovi, aby byl účinek ověřený. Nemůžete čekat, že pupínky zmizí, očekávejte pouze zmenšení. U mě nijak rapidní, u přítele byly účinky vidět více. U něho se pupínky zmenšily až na polovinu. V lahvičce jsou dvě složky (jedna je jako voda a druhá taková bílá hmota), které se protřepáním smíchají. Nanášíte na vyčištěnou pleť a pouze na postižené místo, k tomu poslouží štěteček. Co se mi nelíbí je parfemace, ze které je hodně cítit alkohol. Ale v případě, že se chcete zbavit ošklivých pupínků se to dá překousnout. Nejsem si však jistá, že to bude dělat dobře citlivé pokožce.. Cena je 64 Kč.


Krycí hydratační krém mám o poznání raději. Existuje ve dvou odstínech - Light a Medium to dark skin. Já používám ten Medium, sice mám celkem světlý typ pleti, ale tento krém v klidu snesu i v tmavším odstínu. Má jít o krycí krém, tento úkol zrovna moc nesplňuje. Sám o sobě nezakryje téměř nic. Ale pro mě se stal dobrým pomocníkem, využívám ho pod make-up na sjednocení a hydratování pleti. Už nemusím používat žádný jiný hydratační krém, v pohodě stačí tento a poté make-up. Pleť je skvěle hydratovaná a navíc chrání pleť proti vzniku akné. Ne že bych na nějaké moc trpěla, ale sem tam se pupínek objeví (spíše objevil) od té doby co používám tento krém, tak s pupínky nemám problém. Kromě hydratace a boji proti akné slibuje také rychlé vstřebání a matový efekt, tyto vlastnosti podle mě splňuje. Přes léto ho plánuji používat samostatně, alespoň nebude pleť tolik zatížená. Parfemace je bylinková, ale celkem příjemná. Množství je 50 ml, což vystačí dost dlouho. Za 54 Kč je to pro mě velmi dobrý pomocník a pokud nečekáte zázrak v podobě velkého krytí, tak byste neměly být zklamané.



Máte s těmito výrobky zkušenosti? Používáte pod make-up hydratační krémy?


17 komentářů:

  1. prosím tě, kde kupuješ tuhle řadu. Hrozně mě štve, že je tak těžko sehnatelná, v rossmannu jí nemají, sem tam něco v tescu MY ale taky nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  2. Já se chci taky zeptat, kde se dá tahle řada sehnat. V Rossmannu jsem jí nikde neviděla. Nebo se dá sehnat i na netu?

    http://avangebeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně se mi líbí spojení "nechtěné akné".Akné může být i chtěné :-))))?
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co já vím, třeba ho někdo chce :D Mě se zase líbí, že mě pořád někdo chytá za slovo.. :)

      Vymazat
  4. Ten druhý krém asi vyskúšam, pekná recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  5. docela mě zaujal ten Sos Spot Killer. :) Krásná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  6. takový matlátko na pupínky mám taky :) a na ten krém jsem četla jen samý hrůzy, tak asi zůstanu u mých ověřených produktů :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta věc na pupínky by u mě asi našla využití. Škoda, že v Rossmannu ji nemají :(

    OdpovědětVymazat
  8. Ten zabiják pupínku vidím poprvé i když tuto řadu z znám a měla jsem už pár výrobků, ale chci ho vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za všechny vaše příspěvky! :) Jinak ještě jednou: řada Pure Skin je k sehnání na e-shopu babybaby.cz ;)

    OdpovědětVymazat
  10. vyzerá zaujímavo :) dobrá recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám tu řadu Pure Skin docela ráda, nedávno jsem psala o mycím krému a ten je taky docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkná recenze, ale vzhledem k tomu, že mám citlivější pleť, tak zůstanu u osvědčených výrobků. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skodulko,
    tak to jsi mě spolehlivě nalákala. Jako vždy ;-).
    Já pod make-up nepoužívám nic - vostuda! :-D¨Vivi

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)