pondělí 27. června 2011

Moje slabost.

Zajímavé, že já, která sem si dříve nalakovala nehty maximálně 3x do roka a to maximálně francouzskou manikúru, si teďka lakuju nehty každý týden a stala se z toho moje úchylka! A to doslova. Jdu-li do nějaké drogerie (nejčastěji Rossmann), neodejdu bez nějakého nového barevného laku (většinou od Essence). Jsem úchyl! Před dvěma měsíci sem měla sotva 10 laků, dneska jich mám přes 30 :D ehm, ehm. A zdaleka nekončím, protože minulý týden měli v Rosmannovi slevy na můj oblíbenej (Essence multi-dimension), takže zítra jenom co dojedu do Pardubic, místo do školy se vydám nejdříve do Rossmanna! :D A abyste viděli, čím se pyšní mé nehty dnes, přidávám fotky (omlouvám se, za špatnou kvalitu, holt prozatím foťák v mobilu...):




A největším paradoxem je, že sem si do svých 15 (minimálně) nehty kousala takovým stylem, že sem téměř žádné neměla.. Hahah :D A dneska když si někdo všimne mých nehtů, první co se ptá je: To máš gelovky viď? :D A já můžu pouze hrdě podotknout: Ne, to jsou moje! :)

Btw, ten lak co mám teď na nehtách sem si zamilovala! Je tak krásně lesklej.. Už ho mám 2 dny, pořád drží a pořád se nemůžu na ty nehty vynadívat! :D 

3 komentáře:

  1. No tedy klobouk dolů!Máš nádherné nehty a ta barva! :)
    Fialová teď letí, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mirabelle: Děkuji :) No já na fialovou moc nejsem, ale když sem viděla tenhle lak, tak sem neodolala.. a udělala sem jedině dobře, že sem si ho koupila! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsme na to stejně! :D Do minulého podzimu jsem si nehty lakovala jen čirým lakem a to ještě fakt jednou za měsíc! A laky od Essence mám moc ráda, tenhle je z tý kolekce Blossoms etc.? Mám ten žlutý :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)