Stránky

úterý 29. června 2021

Pánská přírodní kosmetika Unit4Men

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás dnes jednu kosmetickou specialitku! Představím vám totiž neobyčejnou kosmetiku, kterou jsem tentokrát netestovala já, ale můj muž. Ráda bych vám představila pánskou přírodní kosmetiku Unit4Men, která je na našem trhu nováčkem a snaží se zaplnit díru na trhu, kterou tu máme. Ač je u nás k dostání přírodní kosmetiky poměrně dost, tak té pánské přeci jenom taková nabídka není. A když už, je povětšinou tak nějak.. neatraktivní nebo jak to říci. Ovšem Unit4Men je jiná. Nejen, že láká na minimalistické pánské obaly a přírodní složení, ale také pánské parfémové vůně.



Vědci na kosmetice pracovali déle než tři roky, aby mohli představit luxusní ucelenou pánskou řadu s typicky mužnými vůněmi a přírodním složením. A tedy stojí to za to! Manželovi přišel na vyzkoušení krém na ruce a sprchový gel a od té doby, co jej používá, je neustále zahalený sexy pánskou vůní :) Samozřejmě když se zeptáte chlapa na zhodnocení produktů, dočkáte se maximálně pěti vět o jednom slově, takže jsem si to trochu vzala do parády i já a částečně to musím ošéfovat, ale všechno je zkonzultováno s povolanějším! :D




Mazání krémem spoustě chlapů nic neříká. Ani tomu mému, nebojte. Ale jeden krém přeci jenom zná a to právě ten na ruce, protože suché ruce si to žádají. Takže krém na ruce zapadl do rutiny a manžel si tak teď používá svůj. A myslím, že si asi připadá mnohem líp, když mu ruce voní jinak než ovocně či po kytičkách :D

Oficiální popis: Silně regenerační a uklidňující krém, vytvořený pro potřeby mužské pokožky - chrání před škodlivými vlivy vnějších faktorů - vytváří na pokožce film, který působí jako "druhá kůže" a zároveň nezanechává lepkavý pocit a rychle se vstřebává.

Když jsem se zeptala manžela na hodnocení, zaznělo: voní, dobře se roztírá a nemám mastný ruce. Hotovo tečka. Já vám teda řeknu trochu víc, i když musím vesměs souhlasit. Vůně je perfektní, pro chlapa ideální. Je to těžší kořeněná parfemace (pižmo a kardamon), ale s lehkým zachvěním svěžesti (citrusy). Líbí se mi taky a sama bych se jí nebála! Po namazání voní intenzivně, v průběhu několika hodin postupně slábne, ale vydrží obdivuhodně dlouho (ještě k ránu ji cítím, když si jím namaže ruce na noc). Balení je prostě chlapácké, textura lehká a rychle vstřebatelná. Ruce jsou namazané, cítíte, že jsou vyživené, ale zároveň působí na dotek "suše", možná tak trochu matně. Vlastně fakt jako druhá kůže. A to vůbec není špatný. Co vám budu povídat, kdyby mi nebylo blbý mu ho krást a sama bych neměla zásoby do důchodu, klidně si s ním ty ruce mažu! 




Sprchový gel je klasika, tím nepohrdne snad žádný chlap. U chlapů navíc ideální, když je to dohromady i se šamponem, aby to nemuseli řešit a střídat. I když můj manžel to střídat musí, ať chce nebo ne, protože bojuje s lupy, a tak potřebuje pro vlasy trochu něco jiného. Ale jako sprcháč si tenhle kousek užívá. 

Oficiální popis: Gel 3v1 založený pouze na přírodních účinných látkách je ideální pro mytí obličeje, těla a vlasů. Kosmetika je také ideální pro osoby, které bojují s podrážděním a suchostí pokožky. Jemná pěna čistí, aniž by narušila přirozené pH pokožky. Funguje velmi jemně, navíc zvlhčuje a osvěžuje pokožku a vlasy. Četné účinné látky, mimo jiné chmelový extrakt s bakteriostatickým účinkem a jedinečná mycí přísada získaná z cukrové řepy, posouvá přípravek na vyšší úroveň.

Odpověď na otázku, co na něho říkáš, miláčku? Jo, voní, dělá takovou bílou pěnu a musím ho pořádně opláchnout, ale jinak dobrý. Ehm. Prostě chlap. Takže já vám to rozvedu ženským pohledem: Zase pěkné balení, klasická gelová textura, která však opravdu dělá jemnou bílou pěnu a je potřeba jej opláchnout poctivým proudem vody. Takové to rychlé ocáknutí, kdy sprcháče za dvacku ihned pustí, nestačí :D Ale vůně na pokožce ulpívá i po umytí, vždycky ji z manžela cítím ještě o x hodin později v posteli a žádného vysoušení jsem si nevšimla a manžel si nestěžoval, takže si myslím, že dobrý. Je to takový ten poctivý sprcháč, co se nemusí za nic stydět.





Sečteno podtrženo: Oceňuji, že se na náš trh dostala i nějaká pánská přírodní kosmetika, protože té tu máme opravdu poskrovnu. Navíc luxusní, voňavá.. Prostě ideální dárek. Vzhledem k tomu, že chlapům je hrozně těžké nakupovat dárky a kosmetika jim vydrží, není škoda zainvestovat do něčeho kvalitnějšího a dražšího. Kosmetiku najdete na jejich e-shopu Unit4Men.cz. Krém přímo zde, 75 ml za 300 Kč. Sprchový gel pak tady za 390 Kč / 200 ml. Já mám vyhlídnuto pár kousků, které bych ráda objednala manželovi či taťkovi k narozeninám či Vánocům. 

A pokud se vám kosmetika také zalíbila, mám pro vás slevový kód na 15% slevu. Stačí zadat promo kód MEN15, který platí do 10. 7. 2021.

Znáte značku Unit4Men? Zaujala vás? Jakou kosmetiku mají vaši muži rádi?

4 komentáře:

  1. Značku nepoznám, ale obaly se mi líbí. Já bych svého chlapa k použití krému na ruce asi nedonutila. :-))
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já taky musím skoro nutit, ale nedá se nic dělat, když nechce mít ruce jako struhadlo, tak musí :D

      Vymazat
  2. Vůbec neznám, každopádně je fajn, že je v nabídce i něco luxusního, přírodního pro pány a koukám, že mají zajímavý sortiment, už jen ty obaly vypadají krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Vypadá to skvěle. Já pořád čučím na tu sůl do koupele, tu snad pořídím! :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)