pondělí 15. srpna 2016

Hot or Not: Tělové želé Balea

Krásný pondělní den vám přeji!

Dnes si dáme rychlou recenzi na jeden kousek, který se objevil na trhu začátkem jara, aby vám zpříjemnil teplejší období tohoto roku. Jedná se o Tělové želé s vůní máty vodní a melounu, což pro mě znělo opravdu lákavě a když jsem ho uviděla poprvé, věděla jsem, že si ho budu muset na zkoušku koupit. Sice jsem se snažila odolat, ale Balea prostě umí zaujmout a navíc nestojí svět, takže jsem si ho přeci jenom domů odnesla.



Oficiální popis: Tělové želé s vitaminovým komplexem hydratuje pokožku a uchovává ji v přirozené rovnováze. Chrání ji před vysoušením. Lehká textura se dobře roztírá a rychle vstřebává.

Umělohmotná pixlička vás k sobě táhne. Vypadá svěže, letně a "chutně". Já jsem kolem regálu chodila několik týdnů, ale nakonec jsem si říkala, že si ho přeci jenom vezmu, než ho zase stáhnou z prodeje a já budu litovat. Četla jsem na to převážně áchající recenze a jen sem tam nějaké vlažné přijetí, takže jsem to prostě musela zkusit. A tak jsem želé nedávno vytáhla, že si spolu užijeme léto.. Po otevření na vás vybafne vcelku příjemná sladká vůně. Necítím v tom čistě meloun ani mátu, ale takovou nějakou zvláštní kombinaci. Vůně je sladká, ovocná, trochu umělejší než bych asi chtěla, ale osvěžující a pro léto jako stvořená. Jenže takhle krásná vůně vydrží pouze před namazáním, potom na těle už je fakt umělá a nepřirozená a trošku mi přijde až hořká.. jestli taková může vůně být :D Prostě není úplně rozkošná jako na začátku. To je škoda. Tělo provoní na dlouhou chvíli, což by bylo fajn, kdybychom si sedli. Konzistencí mi to přijde spíše jako gel než úplně želé (to si představuji ještě trochu hustší), ale i tak je taková konzistence u tělových mazadel dost neobvyklá. Proto mě to celkem bavilo. Ale pouze do té doby, než jsem začala želé roztírat a zjistila, že se to bude asi půl hodiny vstřebávat a hrozným způsobem vás to ulepí. Fuj, to vám fakt nepřeju. Bylo mi to celkem nepříjemné a když už se to konečně ve větší míře vstřebalo, výsledný efekt byl nula nula nic. Žádná viditelná hydratace pokožky, o výživě se už vůbec nedá mluvit. Jen takový lehký dotek nějaké péče, určitě nic pro sušší pokožku.





Pro mě tedy tenhle kousek ve výsledku strašné zklamání a výjimečně jsem ráda, že mi tak rychle mizel a nemusela jsem se s ním patlat dlouho. Rozhodně se porozhlédněte raději po tělových mlécích nebo krémech této značky, které jsou o poznání lepší a myslím, že i cenově výhodnější. Kdyby tu byl přeci jenom někdo, kdo by ho rád zkusil, tak seženete v DM drogérii, cena kolem 60 Kč, pokud se nepletu, za 150 ml.

Co vy a želé? Máte s ním zkušenosti? Zaujalo vás?

18 komentářů:

  1. Taky mě hrozně zklamal.. Jak když by se člověk popatlal lepidlem, br... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsem odolala. Hodně mě želé lákalo, ale kvůli tomu, že mám mazadel zásobu, jsem odolala a teď ani nelituji.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky jsem se snažila takhle odolat, když toho mám doma tunu, ale prostě jsem ho musela mít :D Škoda no, nápad zajímavý, ale docela nedotáhnuté do konce :(

      Vymazat
  3. Chodila jsem kolem něj v DM, ale nakonec jsem odolala a koukám, že jsem udělala dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako hodně lidí si ho chválí, ale já fakt nechápu proč, mě to bylo tak těžce nepříjemný.. jako dlouho nic :D

      Vymazat
  4. Stejný pocit, strašně lepí, ještě ho tam zbytek mám, tak zatínám zuby a snažím se ho dopotřebovat, ale už nikdy víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se snažila spotřebovat co nejdřív, abych měla pokoj :D Za mě už taky ne.. krásný nápad, ale nepovedené provedení :(

      Vymazat
  5. vyzerá veľmi dobre a vôňa môže byť veľmi zaujímavá, len teda škoda, že nie je bohviečo :/

    Na mojom blogu práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, ak sa zapojíte. :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je taková..zvláštní. Chvíli hezká, chvíli hrozná.. :D No třeba to ještě trochu Balea vypiluje i s tím lepením a pak to bude super :)

      Vymazat
  6. V DM jsem se na něj dívala, ale potom mě koupě nelákala a četla jsem více recenzí, že nebude dostatečně hydratační. Od Baley jsem měla tělové mléko s kokosem a i to bylo naprd, zase se hrozně roztíralo a vůbec se nechtělo vstřebávat, to mi bralo nervy :D :D. Takže mě tělová mléka Balea ani moc nelákají

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vyhovovali jejich pixly s tělovými krémy, tuším, že měli kokos a bambucké máslo? Ty byly fajn.. :)

      Vymazat
  7. Já to chtěla... a pak jsem četla jeden takový názor, že jde o podivné lepítko, a jsem moc ráda, že jsem si želé nepořídila.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je ideální název "podivné lepítko".. :D :)

      Vymazat
  8. No a to jsem ho tak chtěla vyzkoušet, ted už vážně nechci :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou daleko lepší věci, tohle lepší vynechat :)

      Vymazat
  9. Já jsem si původně myslela, když jsem ho viděla v obchodě prvně, že to je želé do sprchy. To bych si ho možná pořídila (momentálně už je ve slevě :-D), ale na mazání ne. Hned mě napadlo, že to bude hodně lepit, což se mi díky tvojí recenzi potvrdilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla stejnou myšlenku :D a taky by se mi to možná zamlouvalo víc.. :) Včera jsem taky koukala, že už je želé ve slevě.. ale možná dobře :D ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)