úterý 8. března 2016

Je libo držáka? Cream Lip Stain Sephora

Krásný den vám přeji!

Včera mi začala dovolená, takže mám konečně trochu času věnovat se svým koníčkům, včetně blogu. Chystám pro vás tedy pár článků, ale také video nebo třeba soutěž.. :) Máte se tedy určitě na co těšit! Tentokrát vám ale představím kousek, o kterém už chvíli mluvím.. Viděli jste ho v několika videích a nejraději bych vám ho ukazovala znovu a znovu. Ale slibuji, že po tomhle článku s jeho vychvalováním už skončím :) A o čem mluvím? O krémové tekuté rtěnce (lip stainu), který má na svědomí Sephora. Sama jsem o ní před koupí hodně slyšela, ale pořád jsem nevěřila, že by mohla být opravdu tak skvělá.. Jenže ona fakt je.



Vybrat si z té spousty odstínů byl pomalu nadlidský úkol, to vám řeknu, ale nakonec jsem vybrala odstín č. 13 Marvelous Mauve. Přišel mi jako celkem univerzální a přesto dost neobvyklý, což je něco pro mě. A měla jsem pravdu. Je to nude s velkým nádechem hnědé a tónem až do vínova. Něco nevšedního, co na rtech vážně krásně vypadá.


Ale skvělým odstínem to nekončí..

Balení je tedy naprosto nijaké. Na to, že je to značka parfumérská, tak vás obal asi nezaujme víc než běžné drogérkové rtěnky/lesky.. Umělohmotná tubička s klasickým pěnovým aplikátorem, jaké mívají lesky všech možných značek.. Ani samotný aplikátor není jiný než všechny ostatní. Ovšem v tomhle případě ten obsah přebije veškeré nedostatky na balení. Proč? Protože je to vážně něco. Když ji poprvé nanášíte, tak ještě asi ani netušíte, jaký poklad v ruce držíte. Rtěnka je z počátku krémová, skvěle pigmentovaná, protože stačí jeden, maximálně dva tahy štětečkem pro opravdu intenzivní a sytou barvu. Nenechte se však zmást, krémovost rychle zmizí, stačí vteřinka a rtěnka se ihned vstřebává a z krémové rtěnky je rázem matná, která vypadá na rtech tak přirozeně, že je to jako kdybyste se s takovou barvou na rtech narodili :) Opravdu zaschne a poté ji ze rtů jen tak nedostanete! Drží a drží a drží a drží.. A fakt drží! Asi už víte, že mívám s výdrží čehokoliv na rtech potíže a i ty nejlépe držící rtěnky (např. Dermacol 16 H) mi nedrží. Ale tohle, to je jiná.. To fakt drží! Nanesu ji na rty a mám ji tam ještě po čtyřech/pěti hodinách! Fakt! Navíc i po takové době vypadá velmi dobře a přežije i jídlo či pití. Pokud se rozhodnete jít na oběd, tak vám sice na intenzitě trochu ubyde, ale stačí jednou rty přejet a bude vše v pořádku na hodně dlouhou dobu. Pokud ale máte pocit, že při takových vlastnostech musí rtěnka nutně vysušovat, tak jste na omylu. Tedy ne že by byla mega hydratační, ale že bych s ní měla takový ten pocit "scvrkávajících se" rtů, které postupně začnou pálit a být přesušené, to vůbec. Údajně obsahuje pečující oleje, čemuž bych i věřila. Prostě ji nanesu a fakt o ní po celý den nevím, rty jsou naprosto spokojené, já také, když se o rty nemusím starat. A tak spolu žijeme v symbióze. Jednou, maximálně dvakrát za den rty pro jistotu přejedu další vrstvou a jedu dál.. Večer ji odlíčím a jdu spokojeně do hajan a ráno můžeme jet nanovo :)




Sečteno podtrženo, tohle je pro mě vážně pecka! Konečně jsem našla něco, co opravdu, ale opravdu drží a naprosto sedí mým rtům. Upřímně, od té doby, co ji mám, tak sahám málokdy po něčem jiném. V kabelce je mým věrným parťákem a jen tak se jí nevzdám. Určitě mám v plánu prozkoumat i další odstíny, i když jsem už slyšela i o tom, že odstín od odstínu se kvalita liší.. Tak uvidíme.

Seženete v Sephoře, cena je 290 Kč a množství je 5 ml.

Co vy a tenhle kousek? Máte s ním zkušenosti? Jste také tak nadšení jako já?

28 komentářů:

  1. No ani mi tenhle odstín neukazuj - sháním ho už asi dva měsíce a ted jsem navic četla, ze ho stahujou z prodeje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neneee, no to mi ani neříkej! :( No tak to pro něho musím běžet ještě do zásoby! :D A mají stahovat pouze tento odstín nebo celou řadu těchto tekutých stainů, nevíš? :)

      Vymazat
  2. Tahle rtenka me laka od te doby, co jsem ji videla u Nikol z ACOS, no ty jsi me nalakala jeste vice, vypada opravdu krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tam jsem ji neviděla :D Já ty lip stainy znám od Markéty Vaňourkové, která jich měla několik a strašně chválila :D no a to by bylo, abych to nechtěla zkusit taky.. jak nějaká rtěnka slibuje výdrž, musí být moje! :D

      Vymazat
  3. Tahle rtenka me laka od te doby, co jsem ji videla u Nikol z ACOS, no ty jsi me nalakala jeste vice, vypada opravdu krasne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkušenosti s tímhle nemám, ale zaujal mě vážne odstín, ikdyž takovy na mě neobvyklý, ale přesto je nádherný :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnka má krásnou barvičku, ale já bych to nevydržela a přetřela leskem na rty. :-D Miluji vše, co se leskne a třpytí, takže tyto matné rtěnky mě nechávají chladnou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase matné můžu :) Mně je příjemnější, když o rtěnce ani nevím :D :)

      Vymazat
  6. Tak ta vypadá naprosto luxusně, zvlášť, když má takovou výdrž! Musím se po ní podívat :)
    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám na tenhle odstín zálusk, když ho všechny tak vychvalujete. Bohužel nemám Sephoru nikde poblíž, ale až se dostanu do Prahy, tak bude můj, to je jasný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ho ještě seženeš, prý má končit, tak doufám, že je to jen fáma, jinak si ho budu muset skočit koupit do zásoby! :D :)

      Vymazat
    2. No to mi ani neříkej! :D Tak to abych si co nejdřív udělala výlet :D

      Vymazat
    3. Holky, co tu píšou, už ho ani nesehnaly! Sakra! :-/ :D Tak další odstíny no, nedá se nic dělat :D

      Vymazat
  8. Dokonalý odstín. Po něm se určité mrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, je fakt super! :) Výběr odstínů je celkově docela široký, takže je z čeho vybírat :)

      Vymazat
  9. Zkušenost s ní nemám, ale jak na ně pořád slyším samé chvály a konkrétně hodně chvály i na tento odstín, tak je/ho chci taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já musím mít bezpodmínečně další! :D :)

      Vymazat
  10. Cez vikend som bola v Prahe v minimalne 4 Sephorach a tento odtien je vsade beznadejne vypredany. Aj na sephora.com :( A predavacky netusia, ci je to len vypadok v dodavke alebo co sa deje. Takze ti zavidim, ze tento odtien vlastnis ;)Jediny odtien, ktory sa mi paci. Aj jaj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sakra! A já bych ho brala ještě jednou, pro jistotu do zásoby :-/ No zkusím to ještě tady u nás a jinak vyberu jiný odstín, nedá se nic dělat :D :)

      Vymazat
  11. Já ji koupila zrovna teď v sobotu :D Marvelous mauve jsem taky chtěla, bohužel po ní nebyla ani stopa, tak mám nakonec takovou docela přirozenou, trochu peach, trochu růžovou, je to myslím 05... a nakonec je to docela zajímavá změna a myslím, že mi vcelku sedí :D Kvalita té pětky je taky super, podobná tomu, co popisuješ :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak na tu se musím taky podívat, díky za tip! :) 13 už je asi fuč no, nedá se nic dělat, budu vybírat z jiných barviček :D :)

      Vymazat
  12. Teda holky, vy jste mě pěkně navnadily!

    OdpovědětVymazat
  13. Super. Tak teď si ho budu muset rychle zajít koupit!:D Vypadá vážně naprosto božsky. Barva dokonalá!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No holky výše psaly, že tahle barvička už není k sehnání, což je strašná škoda, je to fakt dokonalý odstín! :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)