pondělí 13. července 2015

Vybarvi se: Mint

Krásný pondělní den!

Po celý následující týden tu pro vás budu mít speciální téma článků. Rozhodla jsem se zapojit do projektu blogerky Hevi, z blogu The world of makeup , která pořádá již třetí kolo barevného projektu nebo spíš plošného tagu "Vybarvi se". Sledovala jsem předchozí kola a hrozně se mi líbily různá provedení od několika blogerek, které se toho zúčastnily, tak jsem si říkala, že to tentokrát zkusím taky. Trochu mne polilo horko, když jsem viděla vybrané barvy, protože až na výjimky není žádná úplně dle mého gusta :D ale zkusila jsem se s tím poprat. Následující týden se tedy můžete každý den v 15:00 těšit na článek o jedné ze zadaných barev :)

A dnes rovnou začneme a to barvou, která před nějakým časem pobláznila svět. Ještě před několika lety nikdo netušil, co slovo mint znamená, dneska to ví každý, protože tato barva nechala málokoho chladným :) Já jsem do ní úplně žhavá nebyla, ale aspoň tak nějak vlažně jsem ji přijala. Na jarní období mi to přišlo jako fajn osvěžení barev v šatníku/kosmetické taštičce. Nakonec jsem v této barvě přeci jenom pár kousků vyhrabala:


1. Máš tuhle barvu ráda?

Jeden čas se mi líbila, ale nikdy jsem do ní nebyla vyloženě blázen :) Kromě těchto pár kousků nic v této barvě nevlastním, což mluví za vše :D Jediné, kde se mi opravdu mint líbila a do dnešního dne líbí jsou nehty doplněné o šperky, především náramky :)

2. Co tě první napadne, když se řekne mentolová?

Pasta na zuby :D

3. Máš ráda mentolky?

Jestli je to myšleno jako bonbony, tak mi nijak nevadí. Ale zase je ani nevyhledávám.

4. Nosíš mentolovou barvu na nehtech?

Ano, jak jsem psala v první otázce, na nehtech se mi opravdu líbí.

5. Obsahuje tvůj šatník mentolové oblečení?

Pouze sako, jedno tričko a balerínky v botníku :)


6. Jaké barvy kombinuješ s mentolovou?

Já jsem věrná klasice. Černá + bílá + mentolová :D

7. Tvůj oblíbený produkt v barvě?

Momentálně lak na nehty The Gel Nails, odstín 25 Prince Charming od Essence, který má v sobě jemný shimmer. Lak vypadá vážně luxusně! :)

8. Mentolový wishlist?

Upřímně, asi nic. Možná ještě nějaký pěkný lak nebo šperk, jinak mne v této barvě nic neláká :) Nehledě na to, že už snad ani tolik nefrčí, v obchodech už máloco mint potkávám..


Z kosmetiky je moje sbírka v této barvě asi nejbohatší, těsně za kosmetikou jsou šperky. Vedou laky na nehty, které mám tři a skoro stejné (ale opravdu jenom skoro!). A k tomu vlastním dvě tužky na oči, které sem tam jednoduše švihnu na oko, vytvořím s nimi jednoduchou barevnou linku a pádím.. :) Je to osvěžení a jednou za čas po mint tužce sáhnu ráda.. Tentokrát jsem zkusila tužku použít jinak a vystínovat s ní celý vnější koutek:




Musím říci, že to vypadá celkem hezky. Je to takové jemné a zároveň osvěžující, ale jelikož je tužka mastnější, tak mi po chvíli začala tvořit linky a nepříjemně se slévala a to i přes použití báze :( Chce to ještě asi trochu víčko zapudrovat a nebo použít pod tužku nějaký stín, třeba by to pak drželo víc :) Na fotky a na chvíli do města to ale stačilo a celkem se mi to líbilo :)

Použité produkty:


Tak a to by mohlo být k mint barvě pomalu vše. Můžete se těšit na zítřejší pokračování v barvě .... to se nechte překvapit :)

Zapojené blogy: HeviRadka K.Lucie LSGNiky's BookLife with SandraLucie KatrňákováMichaela HervíkováPrimadonna GirlBdreamsLife BabylovePropadlo do životaLucisBlogOh, Thanks Iam a womanNikolHope LessPinkShaaarkIzabell MatyóKateřina VýmolováLife Of MarthaZuzz Make-up.

Co vy a tato barva? Líbí se vám? Obsahuje váš šatník/kosmetická taštička tuto barvu? 

33 komentářů:

  1. Krásné líčení i outfit:-) Z kosmetiky mám v téhle barvě asi jen lak na nehty a v šatníku si vybavuji v téhle barvě vybavuji jen tuniku. Ale mint jako barvičku mám ráda a rozhodně tuhle barvu chci v šatníku rozšířit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že už se dá celkem těžko sehnat :( nebo jestli jen špatně koukám, já nevím.. mi přijde, že je vždycky nějaká barva in tak rok-dva maximálně a pak úplně zmizí z obchodů :D

      Vymazat
  2. Ak by som nevidela fotku, nepovedala by som, že mint farba na očiach môže byť takto príjemná (samozrejme, záleží aj od farby očí a pod.) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám na očích celkem ráda, ale jen tak zlehka.. jen takhle jemně s bílou nebo jiným světlým stínem a nebo třeba jenom tu linku.. :)

      Vymazat
  3. Tohle jemné provedení je nádherné, no a to sako ti fakt sluší. Mě nějak tato barva minula. Jinak i mě polil pot z výběru barev na tento týden. :D Snad zvládnu aspoň třpytky, i když ty zas nejdou nafotit :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo asi až na dvě je pro mě výběr šílený :D a zrovna asi třpytky úplně nejhorší, tam budu sázet na nehty :D :)

      Vymazat
  4. Velmi pěkné jemné líčení! A oblečení je skvělé a Tvému typu moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No, dlouho jsem zase sáčko nevytáhla, tak je na čase :D kdy jindy vytáhnout podobné barvy než teď :)

      Vymazat
  5. Moc pěkné jemné líčení. A to sáčko ti tiše závidím.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by jednou takhle unáhlený kup.. a díky za něho :D :) Děkuji, Hevi! :)

      Vymazat
  6. Líčení se ti povedlo. :) Já mám mint velice ráda. :) Ale zatím ani nic kosmetického nemám, spíše oblečení :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to já zase obráceně :D jako barva se mi líbí, ale úplně jsem ji nepodlehla nikdy.. ale třeba příště, až se trend mint zase vrátí za pár let, už se do ní zblázním :D

      Vymazat
  7. Tužku používám spíš na linku, tam funguje dobře, na víčku bych zkusila třeba fixační pudr, to by mohlo proti čárkování fungovat.
    To mátové sáčko je jednoduše skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, psala jsem, že by to chtělo zapudrovat :) ale to už na mě zbytečně moc kroků, já ji většinou používám také jen na linku.

      Vymazat
  8. Krásný článek, o tomto tagu slyším prvně od tebe a nápad samotný se mi moc líbí a už teď se těším na zítra a další barvy :) Povedený článek!
    Mint barvu mám ráda a několik kousků v šatníků mám (kabelka, boty, tílka, svetřík a šátky). V líčení barvu mám také ráda, něco podobného tvému líčení ;) a překvapivě ač tu barvu mám tedy ráda a často ji nosím na nehtech ji moc nevyužívám. Což teď po napsání mně přijde zvláštní, proč ne zrovna na nehtech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já zase na nehtech jo! Ono to ty nehtíky tak hezky rozsvítí! A když je člověk hezky opálený, tak to vůbec vypadá luxusně! ;)

      Vymazat
  9. Hezký článek, outfit je super a líčení taky! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mentolová se mi líbí. Mám jeden svetr a jedno tričko :) Ale celá bych se do ní asi oblíct nemohla. Moc pěkný post mimochodem. Těším se, jaká bude další barva. :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Evičko! :) No mně se hrozně líbí na svetrech! Teď je jeden u nás a už asi čtvrt roku po něm koukám, že by se mi líbil.. :D ještě že už není moje velikost :) :D

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Díky, Luci! :) Občas se nějaký ten unáhlený nákup prostě vyplatil! :D

      Vymazat
  12. Jéé, tohle byl přesně před desíti lety šílený mega boom, musela jsem mít v tom odsínu dvě trika i gumičku do vlasů. :-D Zavzpomínala jsem si a těším se na další barvy... Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to tak nějak postupně vrací a opakuje.. :D takže za dalších deset let se tu zase sejdeme s mint líčením a novým sáčkem! :)

      Vymazat
  13. Tato barvička se mi moc líbí a myslím, že outfit dokáže hezky oživit. Líčení máš naprosto dokonalé.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, když ji není mnoho, tak vypadá podle mě v outfitu hezky! :)

      Vymazat
  14. mám mint hrozně ráda! a díky za inspiraci na zítřejší nalíčení :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mint barva se mi líbí nejvíce asi na nehtech a oblečení (kromě kalhot) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo zrovna kalhoty se mi taky nikdy moc nelíbily :D :)

      Vymazat
  16. Mint barva se mi líbí hodně, z oblečení mám šaty a z kosmetiky lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)