pondělí 8. června 2015

Nivea tělový olej Smooth Sensation

Krásný pondělní den!

Festival jsem přežila bez újmy na zdraví, takže se dnes mohu opět vrhnout na nový článek. Představím vám jeden olej, který mne zaujal už před nějakým časem v našich drogériích. Tím "před nějakým časem" myslím přibližně před rokem :D ano, nejméně tak dlouho tenhle chudák čekal na svoji chvíli (ano a tak velké jsou mé zásoby!). Ale kdo si počká, ten se dočká a nyní mi tenhle Tělový olej Smooth Sensation už nějakou chvíli zdobí poličku v koupelně. Před nějakým časem jsem propadla olejům a když jsem jakýkoliv uviděla, hned jsem po něm prahla. Tenhle od značky Nivea jsem potkala v nějaké akci, tuším, že mě stál necelých 100 Kč, takže neber to.. Musel jít se mnou domů.


Oficiální popis: Tělový olej Smooth Sensation zjemňuje a chrání velmi suchou pokožku. Vytváří  na pokožce ochrannou vrstvu a zabraňuje tak jejímu vysušování. Bohaté složení s avokádovým olejem pokožku vyživuje a propůjčí ji jemnou vůni. 



Olej má jednoduchou modrou lahvičku, průhlednou natolik, abyste viděli obsah a to, jak vám ubývá. Aplikace je poměrně fajn, i když pumpička je pumpička :) Naštěstí ale má dávkovací otvor poměrně malý, takže si nevylejete do rukou půlku obsahu, dá se to celkem korigovat. Snad jen podotknu, že má olej dobře vymyšlené víčko, je navrhnuto tak, aby se vám olej sám o sobě neotevřel, je klasicky šroubovací, ale na konci to ještě tak nějak "zacvaknete", aby opravdu drželo. To se mi líbí, protože se přiznám, že bych se jinak bála ho někde vozit. Parfemace je příjemná. Absolutně nevím, jak vám ji popsat, prostě vás odkážu na niveácké vůně :D Ony je mají všechny takové podobné, jemné.. však víte. Tohle je něco podobného, tak k oleji kdyžtak přičichněte :) je to vážně příjemná, lehká vůně, která snad neurazí nikoho. Olej je průhledný a je to klasický olej, překvapivě. A to opravdu klasický, takový, který vás poměrně zmastí. Není to úplně něco nesnesitelného, ale je prostě mastný. Po namazání se lesknete, ruce máte kluzké a vaše tělo na dlouho dobu pokryje mastný film. Ale díky němu máte jisté jedno, rozhodně nebudete vysušené. Pokud opravdu trpíte na suchou pokožku, tak tento by vám mohl sednout. Já se po namazání dobu lesknu a ještě druhý den ráno cítím, že mám pokožku "nacucanou". Ale ono to není od věci, prostě vím, že je moje pokožka opravdu vyživená. Na druhou stranu mám raději, když si můžu v klidu lehnout, aniž bych zamastila pyžamo, povlečení i prostěradlo.. a to v případě, že se namažu večer. Párkrát jsem se jím namazala ráno po sprše a teda.. sice se mi leskly nohy a to se mi líbí, ale přilepit se k džínům není nic extra :D



Takže, pokud hledáte v drogériích něco, co by mohlo pomoci vaší suché pokožce, tak omrkněte tento olej. Pro suchou pokožku je určen a pro tu se vážně hodí. Pokud máte pokožku normální a extra vyživení nepotřebujete, tak ho s klidem v drogérii nechte a sáhněte po nějaké odlehčenější verzi, která by se vám mohla na léto hodit víc (tělové mléko do sprchy Nivea, Garnier BeautyOil tělový krém či Aroma Ritual tělový olej s hrozny od Dermacolu).

Seženete v drogériích, cena kolem 140 Kč za 250 ml, pokud se nepletu.

Co vy a tělové oleje? Máte s tímto zkušenosti?

19 komentářů:

  1. Tak to abych pravdu řekla, budu se muset po něm podívat, protože zrovna teď by se mi i hodil :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji tělový olej od Balei s kokosem a vanilkou, na té vůni se stávám čím dál víc závislou:-D Tenhle olej jsem ještě neměla, ale určitě ho v drogerce omrknu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale, ale.. Balea má taky olej..? :-O No tak to půjdu teda očíhnout :D

      Vymazat
  3. za mna ne, je to proste mineralny olej :) na mna bol moc mastny a pokozke toho moc nedaval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako je fakt, že jsem na to složení taky docela koukala :D no ale já na to moc nedám, tak jsem ho zkusila i tak..

      Vymazat
  4. Já na něj nedávno koukala v Tetě. měli ho v akci za 89 Kč, ale odolala jsem a koupila si Aroma Ritual mléko Hrozny s limetkou. Ty jsem už měla loni díky Tvé recenzi ve formě olejíčku a byl boží. Aroma Ritualy mám celkově ráda, ale hrozny s limetkou jsou prostě nej, jejich vůně je na léto úžasná :-) Taky jsem teď začala používat na noc místo krému suchý olej Nutri-Gold, je v něm 8 přírodních esenciálních olejů a je perfektní ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si budu muset ten olej od Dermacolu koupit znovu, miluji ho! :D :) Ten suchý olej zní dobře! :)

      Vymazat
  5. Já ho měla před časem a ze začátku mi přišel fajn, ale pak mě moc nebavilo ho používat :). Já mám raději krémy nebo másla.

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho kdysi používala, ale bohužel jsem po něm měla alergickou reakci :( Takže stále zatím používám ten kokosový :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě že s až tak suchou pokožkou problémy nemám. Vůni od nivei si dokáži velmi dobře představit, protože ji mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Já moc nemám ráda oleje obecně, připadám si přemaštěná, takže já ho asi minu :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem po něm pokukovala, a myslím, že si pro něj skáknu :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-oranzova.html

    OdpovědětVymazat
  10. Oleje jsem si velice oblíbila, ale ty skutečně přírodní. Raději si koupím kvalitní madlový olej než Niveu. Je to ale věc názoru.

    OdpovědětVymazat
  11. Kromě tvé blogové aktivnosti ještě obdivuju to, jak rychle dokážeš produkty spotřebovávat. To já mám jedno tělové mléko na půl roku a tak :-D Ale oleje obecně můžu, ale raději mám ty přírodní, jako třeba zrovna teď Avokádový, nebo mandlový :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle jsem od zn. Nivea nezkoušela. Měla jsem v minulosti nějaké tělové mléko, ale už si vůbec nevzpomínám, jak mi vyhovovalo. Dlouhou dobu jsem nevyzkoušela ani klasickou modrou Niveu, ale už jsem to konečně napravila a musím uznat, že je fajn :) Já mám moc ráda tělový a masážní olej od zn. Saloos s vůní Levandule :) A momentálně používám minimáslíčka od Alverde :)

    MONČA / SOUTĚŽÍME ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Měla jsem tělový olej od Saloos s vůní Mojita a ten byl úžasnej :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám tělové oleje hrozně moc ráda, přišla jsem jim na chuť tuším dva roky zpátky? Možná něco víc? Ale tento jsem zatím nezkoušela, ony ty zásoby jsou zlo, co si budeme povídat, že jo? :D ... Každopádně taková ta niveácká parfemace mi sedí, takže si tohoto krasavce časem určitě pořídím, sice nemám extra suchou pokožku, ale pořádná hydratace určitě není na škodu :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)