středa 17. června 2015

Ikonická trojka od Makeup Revolution London

Krásný středeční den!

Jsem zpět v pracovním procesu, takže příprava článků trochu vázne a nestíhám vše, jak bych chtěla. Naštěstí mám tolik věcí, o kterých vám chci napsat, že tu pro vás vždy něco mám. Tentokrát vám představím ikonické trio značky Makeup Revolution London, které mě vážně dostalo. Určitě jste zaznamenali, že vybrané výrobky této značky se dostaly do našich drogérií Rossmann. A tento kousek s názvem Iconic je mezi nimi, což je vážně super!



Tenhle kousek má hned několik výhod. Máte pohromadě všechny tři produkty - rozjasňovač, bronzer a tvářenku. Je v praktickém cestovním balení, takže ho můžete vzít všude s sebou. Mají ho v několika opravdu pěkných a použitelných odstínech (v drogériích je tedy jen jedna varianta, jestli se nepletu, ale aspoň něco!). A prostě se mi to líbí. Já mám variantu Rave, což jsou tři dobře využitelné odstíny.




Balení je velmi jednoduché. Zabaleno v krabičce, jednoduchý černý obal se zlatým potiskem. Umělohmotný, ale z takového toho těžšího, pevnějšího plastu. Uvnitř z druhé strany víčka najdete velké zrcátko. Jednotlivé kalíšky jsou přilepené pevně a rovně. Moc se mi balení líbí, nejen, že je praktické, ale navíc i hezky vypadá. Za mě jednička s hvězdičkou. Složení je jak jsem psala výše - bronzer, rozjasňovač a tvářenka. Vše, co potřebujete pro konturování obličeje v jednom obalu. Bronzer je světlejší hnědá se zlatou perletí, takže pro mě jako bleduli použitelný. Rozjasňovač je do růžova se zlatým shimmerem, který je možná až moc třpytivý. Tvářenka je pak růžová s nádechem do korálova, úplně matná. Jak říkám, moc pěkná trojice, možná bych jen maličko ubrala třpytu na rozjasňovači. Ale využiji opravdu všechny tři odstíny, což je u mě nevídané, obvykle u všech paletek setů atd. je něco, co mi nesedí :D Co se týče pigmentace, tak nemám jiného vystihujícího slova než BOŽÍ. Pigmentované je to opravdu skvěle, stačí jednou ťupnout a máte dostatečně intenzivní odstín. Krásně se s produkty pracuje, jdou nádherně na tváři korigovat. Hlavně se mi líbí, že ty barvy do sebe "zapadají", že je můžete použít všechny tři aniž byste vypadali zmalovaně. Stejně tak jdou samozřejmě používat samostatně a jelikož jsou dost univerzální, tak se hezky snesou i s jinými kousky z těch, co tu mám. Prášení je minimální. Záleží zase na spoustě faktorů, u mě třeba hodně na štětci, jestli má jemné nebo tvrdší štětiny, ale vážně jde o maličké množství, které při aplikaci ztratíte. A tak nám zbývá zdrbnout výdrž. Která je dobrá. Nebudu říkat úplně nejlepší, ale odpovídající a vyhovující. Bronzer a tvářenka jsou celkem bez problémů, ráno je nanesu, večer je sundám. Sice jsou méně intenzivnější než hned po ránu, ale jsou tam. Trošku problém mám akorát s rozjasňovačem, který nanesu a za pár hodin tam prostě není. Asi za to může jeho máslovější konzistence, která mi z obličeje jednoduše sklouzává.. Je to škoda. Ale zase můžu říci, že u rozjasňovače mě to mrzí asi nejméně :D


Jednou přejeto po ruce!


Použité v akci všechny tři:


Za mě tedy celkově hodně povedená záležitost. Já jsem z tria nadšená! Líbí se mi a určitě se mi neztratí.. Když nevím po čem sáhnout, tak to jistí tahle trojka. Skvěle využitelné a dobré vlastnosti. Navíc velmi příjemná cena, na internetu seženete tuto variantu např.  tady nebo tady za 199 Kč. Rossmann nabízí také jednu variantu Iconic, ale bohužel netuším v jakém odstínu (k dostání jsou čtyři varianty - Rave, Flush, Golden Hot a Smoulder), avšak je mají za 169 Kč, takže stojí za omrknutí! :)

Co vy a toto ikonické trio? Znáte? Líbí se vám?

22 komentářů:

  1. Já mám od Makeup Revolution tuhle konturovací sadu http://www.makeuprevolution.cz/produkty/makeup-revolution-rozjasnujici-konturovaci-sada-na-oblicej-odstin-nejsvetlejsi-c01/ ,
    a jsem z ní úplně nadšená. Jsem taky spíš bledší typ, ale tahle sada mi vyhovuje celá vč.bronzeru. Úplně jsem kvůli ní začala zanedbávat i své oblíbené tvářenky.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně, u mě šly taky oblíbené tvářenky bokem :D je to fakt super sada! :)

      Vymazat
  2. Tohle trio mám na wishlistu a tahle recenze jen potvrdila, že je prostě musím mít:-) Akorát tedy budu váhat s odstíny, ale snad budu mít správnou ruku při výběru:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že u těchto odstínů se nedá sáhnout vedle :) všechny mi přijdou celkem podobné a hlavně hezké!

      Vymazat
  3. Mám ji také, ještě jsem se k ní nedostala, ale už ji musím vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vyzkoušej, snad budeš také tak spokojená! :)

      Vymazat
  4. Vidím, že opravdu vypadá dobře :))) A za tu cenu je to super :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že vzhledem k ceně je to moc fajn kousek! :)

      Vymazat
  5. Krásné barvy, a skvělá pigmentace. Odstíny se mi moc líbí, já bych je používala i na oči .. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/nakupy-sephora-teta-rossman-manufaktura.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem přemýšlela, jestli to nepoužívat i jako stíny :) minimálně ten rozjasňovač by se mi jako stín hodil :D

      Vymazat
  6. Ta pigmentace je vážně neskutečná, to teda čumím :D Moc se mi líbí odstín toho rozjasňovače, asi si po zkouškovém udělám radost. Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Jojo pigmentace mě fakt překvapila! Vůbec jsem po první aplikaci nevypadala jako Marfuša... :D

      Vymazat
  7. Nevím proč, ale tahle značka mě nijak neoslovila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě zase celkem jo.. hodně barev, druhů výrobků.. paletek, tvářenek.. hezké obaly.. a hlavně dobré ceny :D achjo, mám pocit, že si zase něco musím koupit :)

      Vymazat
  8. Docela si mě nalomila :) pokukuju po nějaké takové paletce už delší dobu.. vím, že podobnou paletku má i Sleek a další.. jen mě poslední dobou víc baví zapačené tvářenky než ty pudrové :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky chtěla Sleek, ale pak jsem viděla tuhle a líbila se mi víc :D Ale přemýšlím, že tu Sleekovskou snad zkusím taky, abych mohla porovnat :) Já zapečené taky ráda, ale já prostě musím mít každou tvářenku, co potkám :D

      Vymazat
  9. Tohle by se mi libilo. Musim do Rossmana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, určitě omrkni, tohle se snad neztratí v kosmetické taštičce žádné ženy! :)

      Vymazat
  10. Jé, vyrazím do Rossmana okouknout, děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pigmentace je skvělá a hlavně se mi líbí, 3 produkty jakoby v jednom :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tyhle paletky se mi hodně líbí a já pořád nevím, jestli si v drogerce koupit od Makeuprevolution nebo investovat do Sleek..

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)