středa 13. května 2015

Spotřebováno - duben 2015

Krásný středeční den!

Půlka měsíce je pomalu tady a s ním teprve Spotřebováno za duben. Konečně zase budu moci vyprázdnit tašku a začít sbírat nové :D to je vždycky kolotoč, to vám řeknu.. Vyházím staré obaly a strašně se mi uleví, že mám zase krásně čisto. Jenže mrknu za pár dní a je zase plno a tak pořád dokola, takže vlastně taška ani neví, jaké to je, být prázdná :D No nic, to jen taková vsuvka.


Celkem za duben spotřebováno 7 plných balení, 2 cestovní miniaturky a 3 pytlíčkové vzorky. Tentokrát tedy nic extra, ale ono to zase přijde.


Sprchový gel FA Men Xtreme Refresh - pánskou kosmetiku vám tu zrovna často neukazuji, resp. vůbec, ale tohle si nemůžu nechat ujít. Tenhle zelený sprcháč jsem tu měla strašně dlouho schovaný, tak nějak jsem ho neměla dlouhou dobu komu dát a schovávala jsem si ho pro sebe až bude nejhůř. Pak ale přišel M., takže ho dostal on, abych tu zbytečně nesyslila. No jako řeknu vám, že jsem si ho měla raději nechat (a to nejsem žádný skrblík :D), ale ta vůně je tak božská, že bych si ji vážně sama užila! Pánské vůně mám celkově hrozně ráda, kolikrát aji radši než dámské, ale tohle je vážně extrém, tu vůni jsem neměla jen ráda, tu jsem přímo zbožňovala! Naprosto dokonalá, ta se snad nemůže nelíbit. Navíc vydrží opravdu dlouho po umytí. Občas jsem si připadala jako solidní úchyl, když jsem k M. pořád čichala. Ale vážně se nedalo odolat :D Jinak klasický sprcháč, prostě umyje. Dobré je i větší balení, poměrně dlouho vydrží. U nás tedy ne, protože M. má tendenci sprcháči plýtvat :D Tady u toho jsem mu to sice zakázala, ale jak vidíte, prd platné, už je fuč :( Takže teď budu číhat v drogériích po akcích a slevách a budu mu ho muset pořídit znovu, přes to vlak prostě nejede, musí ho v koupelně mít! :) Seženete v drogériích, cena je kolem 80 - 90 Kč za 400 ml. Hodnocení: 5/5.

Přirozeně osvěžující sprchový gel Tetesept - no a zatímco M. si používal nejvoňavější sprcháč ever, na mě tu číhal tento s citronovou trávou. Na první přičichnutí se mi nezdál špatný, ale jakmile jsem ho začala používat, tak mi vonět přestal. Byla to taková zvláštní, citronovo-bylinková vůně.. Nevím, prostě mi zrovna dvakrát nesedla. Zase ale nemůžu říci, že by vůně nebyla osvěžující a relaxační. Po náročném dni vás sprcha nakopne. Odmyslím-li vůni, tak sprchový gel špatný nebyl, nemám mu co vytknout. Měl hezkou žlutou barvu, což mě baví. Jakmile mám barevnej gel, tak se mi hned myje lépe :) Hezky napěnil, stačilo malé množství, dobře umyl, nevysušoval. Po umytí už cítit nebyl, ale omílám pořád dokola, že mi to nijak nevadí, protože se stejně mažu. V tomto případě jsem možná i ráda. Tetesept seženete tuším v DM drogérii, ale nevím jistě, zda tam najdete i tento sprcháč. Pokud ne, tak to jistí e-shop Kupkosmetiku.cz, kde ho najdete tady, cena je 79 Kč za 250 ml. Hodnocení: 3/5.

Krémové tekuté mýdlo Moringa s kokosem Ziaja - je můj miláček! Už jsem vám psala o kolegovi Čaj se skořicí, takže o tomto jsem se nerozepisovala. Ale je to úplně stejný kamarád. Možná mi Čaj se skořicí voněl o chlup lépe, ale pouze nepatrně. I tohle má hezkou, sladkou parfemaci, která se k mýdlu, navíc dokonale krémovému, hodí. Vážně jsem dosud nepotkala lepší mýdla, tohle je prostě pecka. Po umytí mám ruce jemné a hebké a navíc na pořádnou chvíli voňavé.  Cena je také příjemná, za 270 ml balení i s pumpičkou zaplatíte 59 Kč. Nemůžu si tyto mýdla vynachválit a určitě nejsou poslední, jaké jsem kdy měla. Seženete buď zde nebo v obchůdku v Růžové 10 v Praze. Hodnocení 5/5.


Tělové mléko Beauty Oil Garnier - je favoritem z drogérkových krémů/mlék. Praktické balení s pumpičkou je fajn, do té doby, než se dostanete na dno a pumpovat nejde :D Ale zase alespoň nejste při tom používání celý upatlaní. Má to svá pro a proti. Obrovský bod má tělové mléko za tu nejkrásnější parfemaci! Líbí se mi smíchání čtyř olejových vůní, které připomínají orient.. dálky a moře. Je prostě boží a já na této vůni solidně ujíždím! Navíc i chvíli po namazání vydrží. Samozřejmě jsou důležité i vlastnosti jako dobrá vstřebatelnost, příjemný pocit po namazání a dobrá hydratace pro moji normální pokožku (u sušší bych na to asi úplně nevsadila). Pro mě opravdu příjemná záležitost a pokud ho seženu někdy v akci, tak si ho ráda znovu vezmu. Hodnocení: 4,5/5 (půl bod dolů za nepraktickou lahvičku, kdy ke konci nemůžete mléko dostat z obalu).

Masážní olej Růže Saloos - je velmi fajn olejíček. Používala jsem ho z počátku jako tělový olej, ale jelikož rychle ubýval, nechala jsem si ho jako pomocníka na masáže. K tomu se náramně hodí, jelikož je mastnější (kdo by to byl u oleje čekal, že?), krásně provoní a navíc nabudí takovou příjemnou, relaxační atmosféru. Líbí se mi i balení, které mému oku lahodí, jediný problém u něho je podle mě dávkování. Ten velký otvor, kterým vyteče kolikrát zbytečně moc produktu.. Chce to vážně hlídat, abyste si do ruky nevylili půlku lahvičky. Za to strhnu jeden bod, jinak obsah naprosto bez chyby. Hodnocení: 4/5.

Deodorant Invisible Dry Dove - se mnou vydržel poměrně dlouho, což je u mě normální, jelikož deodorantům ve spreji zrovna neholduji, ale je snad první, kterému jsem se sama podívala na dno! Musím říci, že jsem si tenhle kousek oblíbila, jelikož má příjemnou a nevtíravou parfemaci. Poměrně hezky ta vůně přebije pot a snad se mi zdá, že i trošku koriguje pocení. Sedl mi i tím, že nezabarvuje žádné oblečení a neštípe mě v podpaží, jak se mi to občas s některým deodorantem stalo. Za mě palec nahoru, pořád to pro mě není 100% a stále upřednostňuji antiperspiranty, ale je to jeden z nejlepších deodorantů, které jsem dosud potkala. Hodnocení: 4/5.

Planet Spa krém s bambuckým máslem na ruce, lokty a nohy Avon - jsem zdědila po ségře, které nevyhovoval. Vůně se mi líbila, bambucké máslo já můžu. Nechala jsem si krém na nohy, jelikož byl poměrně dost hutný a mastný. Na nohy ideál, vážně se na to hodil, protože je hezky hydratoval a vyživil. Dokud jsem ho používala, paty jsem měla v pořádku. Na ruce už se mi to zdálo moc mastné, ale při mazání se vlastně namazaly, takže i na ty jsem ho používala :D Akorát to chtělo vážně těsně před spaním, abych jinak nic neumastila. Balení praktické, kelímky mám prostě nejraději. Množství stačilo malé, takže dlouho vydržel. Nemám tedy téměř co vytknout, vadil mi jen trochu ten pocit po namazání, kdy bylo vše trochu mastné a takové těžké, než se plně vstřebal.. Najdete ho tady, momentálně v akci za 59 Kč, množství 75 ml. Hodnocení: 4/5.


Matující krém na obličej Sebamed - byl fajn. Parfemace jemná, nijak vlezlá. Ta se mi moc líbila. Krém lehké krémovo-gelové konzistence, který se vstřebal bez zbytečného čekání. Pleť opravdu krásně zmatnil, ale nesmělo se ho použít mnoho, protože potom po přejetí obličeje dělal žmolky. Takže malé množství postačí. Hydratace moc fajn, byla jsem s ním spokojená. Tahle miniaturka mi vystačila na cca 15 použití, takže závěry moc dělat nemůžu, ale na základě malého balení bych se nebála ani toho velkého :) Hodnocení: 4/5.

Osvěžující čistící gel Pureté Thermale Vichy - trochu jsem se o něm rozepsala v článku o této pleťové řadě, takže jen ve zkratce. Gel je tekutější konzistence, ale na obličeji poměrně rychle a pořádně napění, takže ho důkladně umyje. Vůni mám u celé řady ráda, avšak tady mi přijde nejintenzivnější až trochu vlezlá. Ale špatná není, to zase ne :) Gel krásně vyčistí pleť a odstraní poslední zbytky make-upu. Ale měla jsem problém s pnutím až do samého konce (cca 7 použití). Takže gel bych asi nevolila, pěnu této řady mám o mnoho raději. Nevím, zda je na místě hodnocení po takové chvíli, ale asi zhodnotím: 2,5/5.

+ vzorečky Šampon na vlasy s Olivou od Ziaji (krásně voněl!), Mixa tělové mléko, Slim sérum na celulitidu Ziaja

Uff a jsme na konci. Takže zase za měsíc! :)

14 komentářů:

  1. Hezka spotreba, ja za duben mela jen dva produkty, takze clanek nebyl a bude az za kveten :D Garnier mleko mam doma v zasobe, snad brzy prijde na nej rada.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tééda, jaktoo? :D Já mám minimálně těch 5 věcí, nechápu! :D

      Vymazat
    2. To já většinou taky, tohle byla historicky nejmenší spotřeba :D

      Vymazat
    3. A jakto, že je tak malá? Že ty jsi péči flákala..?! :D :D

      Vymazat
  2. Mě úplně úžasně voní pánský sprcháč Axe Deep Space, takže určitě doporučuju, já ho příteli kupuju pravidelně :-D A ten zmatňující krém mi taky na obličeji dělal žmolky, zkusím ho dávat míň, ale stejně mi přijde, že to zmatnění moc dlouho nevydrží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem mu dnes v akci koupila další FA :D Ale omrknu i ten Axe, děkuji za tip! :)

      Vymazat
  3. Mám ráda deodoranty od Dove :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně ti to jde, já jsem na to opravdu lenoch.. :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/beauty-tip-c-12.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ale zásoby jsou pořád obrovské.. jak je to sakra možné?! :D

      Vymazat
  5. Pěkný článek, nejvíce mě zaujaly produkty Garnier a Avon.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem jen tělové mléko Garnier a myslím, že jsem si na něm vypěstovala solidní závislost, úplně mně dostalo, hlavně tou vůní:-)
    Jinak ten sprcháč Fa budu muset v drogerce očichat, vzbudila jsi ve mně strašnou zvědavost jak úžasně asi voní:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Docela mě láká to tělové mléko Garnier, na sobotu plánuji dm tak uvidíme uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám kolikrát radši pánské vůně než dámské, a platí to i o voňavkách, takže často chodím a jdu cítit jak chlap :D Planetspa mazátka jsou fajn :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)