čtvrtek 11. září 2014

MOJE jedničky!

Pěkný čtvrteční den!

Konečně jsem se dočkala volna, a tak jsem hned skočila na focení a články pro blog. Dnes bych vám ráda přiblížila dva své oblíbence značky MOJE. Před nějakým časem jsem vám tu psala o jejich laku na nehty (tady) a balzámu na rty (tady), kterými jsem úplně nadšená nebyla a recenze byly takové všelijaké.. Ovšem dva kousky z objednávky jsem si opravdu oblíbila a o nich dnes bude řeč.

Začnu tím, co je opravdu number 1 ze všech jejich věcí a bez čeho v poslední době nedám ani ránu. Tím jsou Trio oční stíny, odstín č. 05. Ohromily mne už na e-shopu svým složením barev a byla jsem pro ně rozhodnutá takřka okamžitě. Moc se mi líbí barevné trio - tmavší hnědá, světlounká stříbrno-hnědá a béžová až do rezata, všechny se stříbrným shimmerem. Výběr barev oku lahodí a navíc jsem něco podobného dlouho hledala, náramně se mi podobné odstíny hodí pro každodenní make-up. Obal je jednoduchý, umělohmotný, taková ta klasika za pár šušňů. Víčko se trochu viklá a občas nevím, jestli se náhodou nerozhodne upadnout, ale zatím drží. Stíny mne mile překvapily svoji pigmentací, která je fajn. Četla jsem na ně kritiku a tak jsem se bála, ale já jsem mile překvapená. Nebudu tvrdit, že je pigmentace nejlepší, už jsem zažila i lepší pigmentaci a máslovější konzistenci, ale ve dvou nánosech je odstín sytý. Jelikož jde o světlejší a nenápadné odstíny, tak oči rozzáří a jemně zvýrazní, ideál pro jemnější denní líčení. Prášivost stínů je velmi malá, sem tam trocha ulítne, ale nic tragického a rozhodně s nimi nemám problém jako se stíny Bon Bon nebo paletkou od BarryM. Výdrž stínů je fajn, ke konci dne sice jemně mizí, ale večer je stále co odličovat. Jednoduše staly se mými každodenními pomocníky. V poslední době téměř nesahám po jiných, využívám stále jednu a tutéž barevnou kombinaci právě s těmito stíny a pořád se mi to líbí. Stíny považuji za nejlepší kup z celé zásilky a opravdu zvažuji nákup dalších odstínů a této 05 do zásoby. Seženete tady, cena 49,90 Kč. 





Hedvábně jemná růž této značky je dalším kouskem, který mne baví. Mám ji v odstínu č. 1, což je světlá broskvová v obalu, na tváři spíše neonově růžovo-broskvová, každopádně hezká barvička. Když už jsem nepoužívala přes léto bronzer, sáhla jsem vždy po této tvářence. Přijde mi více letní než růžové, které v mé sbírce převládají, takže se hodila. Obal je opět takový jednoduchý, umělohmotný, chatrný.. ale zatím drží. Víčko je na našroubování. Pigmentace je opravdu dobrá, stačí opravdu troška, abych dosáhla výrazné a syté barvy. Štětcem se skvěle aplikuje a práší pouze minimálně. Nic tragického, zažila jsem už o mnoho horší kousky. Výdrž je bezproblémová, tvářenka je výrazná po celý den, takže naprostá spokojenost. Nebudu tedy tvrdit, že je nejlepší na světě, ale účel plní a pro mne je to dostačující kousek za velmi příjemný peníz. V mé sbírce si své místo rozhodně zaslouží zaslouží. Seženete tady za 69,90 Kč.






Co a vy MOJE? Máte zkušenosti? Líbí se vám něco z jejich nabídky?

16 komentářů:

  1. já bych od nich strašně chtěla zkusit tu "čubinu", ale zatím jsem ji neviděla a nechi objednávat u netu, já jsem v tomhle staromódní :D musím nejdřív všechno ozkoušet! tvářenka má moc příjemnou barvu, sedí ti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pastelka mne taky láká, ale jako naschvál ji dali do prodeje až dva dny potom, co jsem objednala.. :D tak třeba příště :)

      Vymazat
  2. Oba výrobky vypadají dobře, už jsem viděla v různých recenzích, že pigmentace (hlavně) stínů je skvělá. Uvažovala jsem o koupi, tak možná něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny jejich výrobky se mi moc líbí, ale ještě jsem se nedostala ke koupi, tak snad v září až na jejich produkty narazím :) Nejvíce se mi líbí právě to trio očních stínů a tvářenky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám od této značky ještě nic, ale moc se mi líbí ta tvářenka :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenosti nemám, ale stíny se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. já si teď od této značky koupila tužku na oči a má nádhernou barvu a výdrž je také super
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. ta tvářenka je opravdu jemňoučká :) tahle kosmetika je mi moc sympatická!

    OdpovědětVymazat
  8. s triem očních stínů jsem také spokojená, brala jsem ho na dovču a vykouzlila jsem s ním krásné a hlavně rychlé a jednoduché líčení :)) a tvářenka byla taky fajn, ale nejsem tvářenková, takže tu jsem dostatečně nemohla ocenit, ale špatná nebyla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tuhle růž mám a je báječná. Co ale musím vychválit do nebes jsou řasenky této značky, jsou úplně senzační.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si objednávala taky balzám, lak, pak balzám pro přítele, řasenku a lak pro kamarádku. Já jsem spokojená :). Jsem ráda, že Ti vyhovuje ta tvářenka, tu bych si ještě taky ráda koupila. a stíny vypadají taky moc pěkně
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. S touhle značkou nemám vůbec zkušenosti. Ty stíny mají nádherné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Stíny rozhodně doporučuju, ze všeho, co od MOJE mám, jsem se stíny a pak lesky na rty nejvíc spokojená. Jo, a taky laky na nehty maj super... no, prostě... :D

    OdpovědětVymazat
  13. Nezkoušela jsem, ale stíny vypadají moc pěkně.
    Já momentálně používám paletku Naked a stíny drží jako přibité celý den s bází i bez ní. Sice cenově jsou někde jinde, ale podle mě za to stojí.

    OdpovědětVymazat
  14. Zatím jsem od nich nic nezkoušela, ale ty stíny jsou opravdu podařené. Krásné odstíny i super pigmentace. Tvářenka vypadá taky fajn a taky bych si ji klidně koupila :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovědětVymazat
  15. Ty první stíny mám a jsou super!!! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)