středa 6. srpna 2014

Lakujeme: Ideální čas na neony!

Pěkný středeční podvečer!

Není vhodnějšího času představit vám barevné neonové laky než léto! Léto přeje barvám a co teprve, když to jsou neonky! V nedávné zásilce novinek značky Dermacol jsem objevila rovnou tři. Hned říkám, že jsem se z počátku zděsila, protože jsem nikdy nebyla velkým příznivcem tohoto trendu.. Jenže. Léto se mnou prostě dělá divy... Rozhodla jsem se je vyzkoušet a.. zamilovala jsem se. A fakt na doraz.

Pokud budete používat tyto neonové laky, tak počítejte s tím, že většina z nich sama o sobě špatně kryje (i když najdou se výjimky), proto u nich dělám jedno opatření hned na počátku - používám bílý (popřípadě jiný hodně světlý) lak na nehty jako spodní base coat. Docílíte hned několika věcí najednou - lepšího krytí, výraznější neonové barvy a zabráníte obarvení nehtů. Skutečně to funguje a já tak nyní nedám ani ránu bez bílého laku. Všechny fotky jsou focené s ním, je to jednoduše o mnoho lepší. Představím vám hned tři neonové barvičky -a to klasickou oranžovou Neon Orange, oranžový se třpytkami Neon Candy a zeleno-žlutý Neon Kiwi, který vypadá v lahvičce dost do zelena, ale na nehtech je potom spíše dožluta.



Myslím, že nemá smysl se nějak zvlášť rozepisovat o každém kousku zvlášť, shrnu je dohromady, protože jejich vlastnosti jsou téměř totožné. V prvé řadě mají hezké, mrňavoučké balení. Hned na víčku je napsané o jaký odstín se jedná, obsahově jsou malé, takže se všude vejdou a pokud je budete používat pravidelně, též máte možnost ho někdy spotřebovat. Samozřejmostí je i drobný štěteček. Je fajn, sice s ním musíte nehet přejet několikrát, ale zase se díky tomu vyhnete přetahům (což je u mne vždycky problém). Jak jsem psala výše, nanáším jej na bílý lak, krytí laků samotných totiž stojí za starou bačkoru a třeba u žlutého ani ve čtyřech vrstvách nedosáhnu plného krytí. U oranžových už je to lepší, buď 2 opravdu silné a nebo 3 slabší vrstvy. Prostě nevýhoda těchto laků, proto je bílý lak nepostradatelný. Odstín pak krásně vynikne a svítí do dáli :) Všechny tři jsou výrazné a hrozně se hodí k opálené pleti. Já jsem tedy pořád hrozná běloba, protože na opalování není čas, ale i tak je nosím ráda. Přesto mám neonky jednoduše spojené s opálenou pletí, vynikne to stokrát více než na bělobě jako jsem já :D Mezi plusy laků patří, že nepruhují a velmi rychle schnou, do pár minutek jsou plně suché :) Výsledný efekt je kromě rozzářených nehtů také matnější povrch laků. Výdrž laků je těžké hodnotit, jelikož záleží nejen na něm samotném, ale i na tom bílém podkladovém, ale mohu říci, že je to dosti obstojné, nehty mám v perfektním stavu po tři dny. To je pro mne takové optimum, jelikož poté mne nehty stejně přestávají bavit a špičky se jednoduše časem ošoupou vždy. Odlakování je bezproblémové, třpytky u Candy jdou trochu hůře než klasické krémovky, ale sundat jde obstojně. Co je problém je zabarvování nehtů, pokud jej budete nanášet bez podlaku, takže pozor na to! Na víčku je dokonce psáno, že jsou laky určené pro umělé nehty, takže možná proto se více zažírají do nehtu a pak mají nehty barevný nádech..





Takže, závěrem.. Líbí-li se vám neon, tak myslím, že tohle je jedna z mála drogérkových možností, jak si jej na nehty obstarat. Není to úplně nejlepší lak, to krytí je samo o sobě na nic, ale u jiné značky jsem nepotkala takovou barevnou škálu neonů, jakou prezentuje právě Dermacol.. Pokud jste ochotni používat pod něho bílý lak, tak byste mohli být spokojeni, pokud se vám to zdá zbytečné, tak radši zkuste jít o dům dál. Najdete je tady za 39,90 Kč / 5 ml a nebo v drogériích, minimálně v DM jsem je potkala :)

Co vy a neony? Podlehli jste tomuto trendu? Líbí se vám? Nosíte?

15 komentářů:

  1. Já miluju neonky na podzim/zimu :-)) Rozbíjím jimi okolní šeď a při pohledu na nehty je pak den veselejší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím, taky mě baví víc v zimě :)) Navíc v létě jsou všude.

      Vymazat
  2. Oranžovú farbu moc rada nemám ale máš krásne nechty :)

    OdpovědětVymazat
  3. já neonky naprosto miluju! :) proto mi dermacol letos udělal neskutečnou radost :D akorát ty se třpytkami se mi vůbec nelíběj a nehoděj se mi do té barvy. Každopádně jsi snad první člověk, kdo u toho nechválí krytí v první vrstvě a ještě používá bílý lak :D nemám všechny, ale s krytím jsem problém neměla :)

    MyFitBook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně to prostě nekryje :D ani tyhle, ani ty loňské neonky.. ten žlutý vůbec, ten oranžový jakž takž.. ale je fakt, že já s krytím mívám problémy i u jiných laků, dost mi to prosvítá.. :)

      Vymazat
  4. Já na tyhle neonové laky moc nejsem, nosím jen červenou, vínovou, černou, bílou a nude. Ten žlutý nevypadá špatně, ale asi bych ho použila jen jednou :).

    OdpovědětVymazat
  5. Barvičky jsou to moc krásný, ale na mě až moc výrazné :)
    Osobně dávám přednost tmavým lakům.

    OdpovědětVymazat
  6. Neonky mě nikdy moc nebraly.. Mám doma asi tak 2. Z těchto novinek mě zaujaly akorát ty s částečkama, ale ne zase tolik, že bych je musela mít:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já jsem asi divná, všude jsem četla víceméně, to, co píšeš, ale já to mám uplně jinak :-) Mám neon pink, nehty nebarví, stačí ho bohatě dvě vrstvy, schne mi do lesku a děsně pruhuje,-D je takovej hutnej a hned při nanášení docela zasychá, takže je těžký ho s tím malým štětečkem nalakovat rychle a rovnoměrně, pak dělá nehezký vrstvy a pruhy...ale poslední problém by mohl být jen špatným kouskem...

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych si takové nehty nemohla dovolit do práce, maximálně dávám výraznou červenou, jinak ne.. výhodou je, že mě to zase tolik ani neláká, ale na ostatních se mi to líbí :))

    Sororessa

    A.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou boží! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Neonky se mi líbí, ale zatím jsem si žádný nekoupila, líbí se mi jen ty růžové i ten žlutý, ale doma mám podobné, tak jsem si jiné nekupovala
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná, svěží, letní kombinace :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Barvičky jsou to krásné, ale přijde mi, že po pár použitích mi začíná lak vysychat a tím se zhorší i jeho aplikace. Jinak se špatným krytím souhlasím, ale u odstínu Neon Pink stačí dvě vrstvy a kryje krásně :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)