čtvrtek 20. března 2014

Minerály z Mrtvého moře..

Pěkný čtvrteční podvečer!

Já už vám o něm prostě musím napsat! Tento Čistící tělový krém s minerály z Mrtvého moře je totiž opravdu skvělou záležitostí. Kdo sleduje blog pozorněji, tak si ho jistě pamatuje z posledních oblíbenců :) Naše láska už totiž trvá od Vánoc, kdy jsem ho našla pod stromečkem a dosud nevyhasla. Pokud se tedy někdo divíte, že by mi vydržel krém 3 měsíce, tak je tomu opravdu tak, akorát s tím, že jsem ho používala chvíli v prosinci, pak jsem si ho šetřila a teď ho zase vytáhla.. :)


Tělový krém (nebo spíše Tělové máslo, jak napovídá název v angličtině) je z řady Planet Spa, kterou jste už určitě zaznamenali - je to taková ta lepší, relaxační řada od Avonu, kterou já osobně opravdu můžu!

Oficiální popis: Bohaté krémové složení okamžitě hydratuje pokožku těla a dodává jí hedvábnou hebkost. Hydratuje a zjemňuje suchou a podrážděnou pokožku, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.


První, co mne na tomto krému zaujme je už balení. V krabici najdete zabalenou umělohmotnou pixlu s tím zvláštním, hezky vypadajícím, kovovým zavíráním. Tohle se mi prostě líbí, je to praktické, oku lahodící a navíc vám zůstane a můžete ji potom znovu využít (taková domácí sůl do koupele by v tom hezky vypadala nebo třeba domácí peeling ;)). Krém je bílé barvy a hustší konzistence. Po otevření vás překvapí intenzivní vůně. A teď vám ji popsat.. to je celkem oříšek. Krásná, smyslná, relaxační, trochu do pánského stylu.. nevím, jak ji popsat.. cítit jsou soli, minerály, možná řasy..? Nevím, ale je to prostě příjemné, i když věřím, že by nemusela sednout všem. Já ji ale miluji! Navíc vůně po natření ještě hodnou chvíli (asi dvě hodinky) vydrží, to se mi na něm fakt líbí! Krém se hezky roztírá, stačí ho vcelku malé množství, po rozetření se ihned vstřebává. Není nijak zvlášť mastného složení, takže po namazání nemám ulepený ani umaštěný pocit. Přesto cítím, že jsem namazaná a má pokožka je spokojená - je jemná a navíc dostatečně vyživená a hydratovaná :) Za mě tedy palec nahoru, na krému není nic, co by mi vadilo.. mám ho už poněkolikáté a doufám, že ne naposledy, je totiž vážně fajn a za sebe ho můžu jedině doporučit :)



Krém seženete u své Avon Lady nebo na internetu. Běžná cena je dosti vysoká, kolem 200 Kč za 200 ml, ale dá se sehnat v příjemných akcích, posledně jsem ho viděla v katalogu tuším za 140 Kč nebo tak nějak..

Co vy a řada Planet Spa? Máte s ní zkušenosti? Měl někdo z vás tenhle parádní krém?

7 komentářů:

  1. Z planet Spa jsem měla ten olivový s mikroperličkama, krém na ruce s minerály z MM a masku s lotusem. No, hrozně jsme ze všeho cítila neskutečně chmickou parfemaci a silikony a moc příjemné mi to nebylo, i když jsem se po tom neosypala. Chemie mi nevadí, ale v Avonu ji často vidím hodně :(

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem z PSpa měla masku na obličej a byla fakt moc dobrá a krásně voněla!

    OdpovědětVymazat
  3. Mne tento rad s minerálmi z mŕtveho mora nikdy veľmi nevoňala. Ale mám veľmi rada tú olivovú a jednu z nových s kvetom tiaré a citrónovou trávou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krém vypadá nádherně, určitě si zase musím projít katalogy a uvažovat nad objednávkou, ráda bych ho vyzkoušela. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám z této řady výrobky moc ráda. Mám ráda jejich bahenní masku s minerály z mrtvého moře, je úžasná.

    OdpovědětVymazat
  6. moc se mi líbí hlavně balení ve formě sklenice :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám celkově Planet spa od Avonu ráda. Dead sea a Shea butter řadu snad nejvíc :) Perfektní jsou krémy na ruce v obou variacích. :) Jediný co mi nevyhovuje jsou ty napěněné "sufflé" na tělo od Planet spa, ale vadí mi pouze ta konzistence a to, že se to tak dobře nevstřebává.
    Klára

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)