úterý 11. února 2014

Můj zajíček!

Pěkný úterní podvečer, moji milí čtenáři!

To vám takhle jednou přijde nabídka na spolupráci s tím, že si mám vybrat nějaký produkt k vyzkoušení.. a tam tenhle super cute roztomilý balzám na rty Petite Bunny s příchutí Juicy Orange z Asie od značky Tony Moly, tak vám prostě nezbyde nic jiného než po něm sáhnout :)


Když balzám přišel, tak jsem několik dlouhých minut strávila jen tím, že jsem se na něj koukala.. protože je to fakt roztomilá věc! Co se balení týče, tak je to bomba. Balzám jsem shledala jako nejvíc cool záležitost do kabelky :D V životě mi nikdo nikdy kosmetiku nechválil,  ba co víc, nikdo si ji ani nevšiml, až donedávna, než jsem z kabelky vytasila svého Bunnyho. No uznejte, víčko s ušima a ksichtíkem, k tomu roztomilá růžová barva a ještě to vypadá jako tužka.. prostě ňuňu :) Navíc tomu nechybí ani praktičnost, pero nezabere moc místa a samotný balzám funguje na vysunovací bázi a je to celkem tenká tyčinka. Po otevření mne do nosu uhodila úžasná vůně. A víte jaká? Pomerančová! Opravdu věrohodná vůně pomerančů, uhmmm, krása! Takže další bod k dobru, snad jen škoda, že tak i nechutná :) Pak přišlo na řadu jeho zkoušení, kde jsem se hned poprvé trochu vyděsila. Jsem si jím totiž natřela rty večer před spaním a při  pohledu do zrcadla jsem zjistila, že to není tak úplně bezbarvý balzám, jak jsem si myslela. Takže pozor, balzám totiž krásně barví a krásně do oranžova a navíc obsahuje třpytky (které jsou naštěstí vidět jenom pod umělým světlem)! Prvně tedy následovalo wtf? hned při dalším vyzkoušení ale óóóó, protože ta vůbec nevypadá zle. Ale bylo to trochu nečekané, víte jak. Ta pigmentace je opravdu docela dobrá a některé rtěnky by zajíčkovi mohly závidět :D Problém u barvy ale je, že zalézá celkem dost do vrásek, což si můžete všimnout i na fotce :( Výdrž balzámu je tak nějak průměrná, já nevím jak vám, ale mně balzám na rtech nevydrží přes den déle jak hodinku (přes noc je to jiná) a toho se drží i tenhle. Hodinku mám rty hezky hydratované, pak už je třeba je přetřít. Hydratací to není ta největší bomba pod sluncem a třeba na moji oblíbenou Niveu Lip Butter ani zdaleka nemá, takže z tohoto důvodu by mi na noc neseděl o té barvě ani nemluvím, ale přes den mi to tak nějak stačí. Zase je hydratačnější než většina rtěnek, které mám :) Takže asi takhle - na balzám slabý průměr, na balzámo-rtěnku dobré. Já bych celkově spíše řekla, že se jedná o balzámortěnku, celkem dost mi připomíná slavné Color Whisper, akorát v roztomilejším obalu :)  





Tak nějak jsem z balzámu na rozpacích.. Nakonec z toho máme rtěnku.. Jako asi bych po něm sama od sebe nesáhla, kdybych věděla, že nejde tak úplně o balzám, ale využití pro zajucha najdu. Balzám volím tehdy, když na rty potřebuji přes den něco hydratačnější než běžnou rtěnku.. a jeho čas určitě přijde v létě, kdy se podobně zářivé barvičky stávají mými favority. Seženete ho tady za 199 Kč a nebo pokud jste v nákupech ze zahraničí zběhlí, tak určitě někde na e-bay.

Co vy a Tony Moly, máte s touto značkou zkušenosti? A co na zajucha říkáte, líbí se vám to balení tak jako mě? :D

Děkuji holkám z e-shopu Touch of Asia za poskytnutí produktu ke zrecenzování.

13 komentářů:

  1. Ten je naprosto boží, vůbec jejich sortiment neznám, ale tohle je super!! Já bych brala růžový, je to roztomilé:)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem si ho koupit na ebay, už několikrát.. ale pak jsem si řekla, že ho chci jen kvůli balení a balzámů mám ještě tak na deset let, takže jsem odolala :)

    OdpovědětVymazat
  3. mě spíš zaujal ten eshop, vzhledem k tomu, jaký je ted kolem asijské kosmetiky boom. škoda, že tam nic nemají :) kdyby rozšířili sortiment, tak na tom podle mého trhnou, protože na světě jsou pořád ještě lidi, kteří neumí objednávat ze zahraničí (třeba já :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nebo já :D Myslím si, že holky mají určitě v plánu do budoucna nabídku e-shopu rozšířit.. :)

      Vymazat
  4. Jé, balení má skvěle!:) Odstín se mi taky líbí, ale asi bych si ho sama jen tak nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skoda ze se z nej vyklubala taková hydratační rtěnka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonalý zajíček ;) Roztomilý moc ;)
    Já miluju všechno, co je takové zaječí, králičí ;)
    Navíc Tony Moly je fajn značka. Mají roztomilé obaly snad u všeho.
    Obecně asijská kosmetika je tak trochu moje posedlost. Příjemné složení, hezké obaly, přijatelné ceny.
    Super článek ;)
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
  7. Obal super roztomilý, jinak bych takovou věc nevyužila, škoda.

    OdpovědětVymazat
  8. Zajíček je moc hezký, to balení je úžasný. Navíc se mi na té fotce nezdá, že by nějak výrazněji zalézal do vrásek. Na ebay na něj určitě kouknu.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. Tony moly ma uzasne obaly. S kvalitou v nich uz to neni take uplne super, ale tie obaly prevalcuju kazdeho :)

    OdpovědětVymazat
  10. Takovej roztomilej mračounek! :)

    Klári, označila jsem tě u sebe na blogu v tagu, kdybys chtěla pokračovat, budu ráda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych na něj zírala asi pořád... a všude bych ho nosila a "nenápadně" ho ukazovala... aby se rozplýval i někdo jiný... O:) Je to slaďouš!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)