sobota 14. prosince 2013

Sobotní odlehčení

Pěkný sobotní večer!

Původně jsem chtěla napsat něco smysluplného a sepsat třeba další recenzi, ale pak jsem si říkala, proč to jednou zase neodlehčit.. vždyť ty neustálé recenze musí člověku lézt na nervy :) Tak jsem dnes posbírala všechny možné fotky a informace, které jsem vám chtěla sdělit a díky tomu vznikl tento článek.

V prvé řadě vám chci ještě jednou moc poděkovat za vaši podporu! Díky vašim hlasům jsem se umístila na 10. místě v Blogerce roku a díky ní mi přišly všechny tyhle krásné ceny. Aby ke mně ceny došly, předcházel tomu složitý proces domluvy s organizátory a zásilkovou službou, ale nakonec dorazily a já tak budu moci udělat někomu radost. Proto sledujte blog i v následujících dnech :)


Ráda dělám radost lidem okolo sebe, ale občas ji nezapomenu udělat ani sama sobě. Jako třeba včera, kdy jsem byla vyzvednout lístky na koncert a fesťák.. Už teď se nemůžu dočkat toho zážitku vidět OneRepublic naživo :) A Majáles letos vypadá také velice slibně, to zase bude akce :D


Ale proč si neudělat radost ještě více? Kromě kulturního vyžití jsem zainvestovala i do trochy kosmetiky. Naběhla jsem do DM drogérie a urvala pro sebe novinky - tělové mléko do sprchy a peeling jablko se skořicí a nezbytnosti - sprchový gel a odlakovač.


Nesmím vám zapomenout ukázat nejnovější číslo ELLE, kde najdete diář na rok 2014! Loňský v jednoduché černé vazbě s gumičkou a tužkou se mi líbil o dost více, ale na to moje občasné nakouknutí to bude stačit :) Jako dárek jsem v obálce našla ještě slevovou kartu do H&M na 100 Kč při nákupu nad 500 Kč. Netuším, zda je to součást balení, které je běžně v prodeji nebo je to dárek pro předplatitele, ale plánuji slevu využít.


Pak tu mám tip na skvělé svíčky. Vím, že většina z vás určitě ujíždí na Yankee Candle, ale jelikož to je trochu mimo můj rozpočet, nahrazuji si je těmito z F&F. Jsou v krásné plechové dózičce, mají příjemné parfemace (zejména šeřík, vanilka a pomeranč jsou moji favorité), které po zapálení provoní pokoj a stojí krásných 36,90 Kč, no nekup to! Takže až budete mít cestu do Tesca, nezapomeňte se po nich podívat! ;)


A na závěr tip na nově objevené seriály. Většina mých oblíbených seriálů vysílá nyní premiérové díly (The Vampire Diaries, American Horror Story, Once upon a time, Grimm, Misfits), ale kromě toho jsem začala sledovat i nějaké nové. Doporučit můžu seriály The Originals a Orange is the new black. Pokud jste fanoušky Upířích deníků, tak si určitě nenechte ujít volně navazující seriál The Originals, který řeší životy Původních - Klause, Rebeky a Elijaha. Jak jsem je v Upířích denících neměla moc ráda, tak tady jsem si je celkem oblíbila :) Seriál Orange Is The New Black je peckovní záležitost, příběh je o Piper, která si jde do vězení odsedět svůj 15 měsíční trest. A že to není zrovna jednoduché vám poví ve třinácti dílech seriálu. Seriál mě vážně nadchl, během tří dnů jsem ho stihla zkouknout celý :)


Tak a to je prozatím asi vše, co jsem měla na srdci :)

A co jste si v poslední době koupili vy? Znáte seriály? Sledujete? Jaké další mi můžete doporučit?

21 komentářů:

  1. Pání, ty F&F svíčky vypadají moc dobře! Ani jsem nevěděla, že je mají.. většinou nakupuji svíčky jen v Ikee :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  2. No já blbá si koupila diář od Albi a úplně jsem zapomněla na Elle (ačkoliv ten letošní černý od Elle mám) no jsem to jelen :D Ty se musíš hodně mazat viď? Myslím tělo :) já bych se k tomu nedokopala, docela tě obdivuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím jestli hodně, prostě každý den se po sprše namažu od hlavy až k patě :) :D

      Vymazat
  3. Ty svíčky vypadají skvěle, příště po nich mrknu.

    OdpovědětVymazat
  4. To aj ja po viacerých recenziách vidím, že takéto oddychové článočky sú čítané o to viac, takže veru treba ja takéto "sobotní odlehneční":) Peknú sobotu!

    OdpovědětVymazat
  5. Jak jsi sehnala lístky na Majáles? Já se dívala na brněnskej a prej zatím nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netuším, jak je to v jiných městech, u nás už jsou v prodeji.. ale to je asi tím, že náš Majáles v PCE nepatří do té "sítě Majálesů".. je pořádaný městem, nikoliv tou organizací, kterou jsou pořádány ty v jiných velkých městech (jako např. Praha, Brno, Ostrava, HK,..) :)

      Vymazat
  6. ty svíčky vypadají krásně :) ale bohužel se do tesca v nejbližší době nechystám :(

    OdpovědětVymazat
  7. OneRepublic závidím hned bych jela, já se chystám na Jamese Arthura :). Jinak Originals sleduju a moc mě baví, momentálně daleko více než VD :).

    OdpovědětVymazat
  8. ty svíčky vypadají zajímavě, poslední dobou mám ráda šeříkovou vůni, tak na ně mrknu, i když se teda hlásím, že jsem YC fanatik :D ze seriálů doporučuju Revenge, první dvě řady jsem zkoukla během týdne a teď musím pokaždé čekat na další díl a nemůžu se dočkat, fakt je to hodně chytlavé

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, na svíčky mrknu. A seriály taky vypadají moc dobře.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Na One republic bych taky šla moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten peeling od Balei bych si ráda pořídila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. ty svíčky vypadají skvěle a ten peeling krásně voní:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty svíčky vypadají dost lákavě, asi si taky pro jednu skočím:) Já si pořád jedu jenom ty moje ikeácký.

    OdpovědětVymazat
  14. Ten peeling!!! Ten musím mít.Resp. cokoliv s vůní jablka a skořice! V Tescu mají super svíčky, tyhle jsem tam ale ještě neviděla, za tu cenu je to paráda, protože ačkoliv jsou Yankee Candle dokonalé, cena je fakt brutální:/

    OdpovědětVymazat
  15. Ty svíčky vypadají super, budu se po nich muset kouknout. Jinak The Original sleduji a je to parádní seriál, mnohem lepší než Vampire Diaries, to už je o ničem, absurdní, vůbec mě to už nebaví. Ale pokud máš ráda Once upon Time, tak doporučuji Once upon Time in Wonderland - ten mě teď dost baví.

    Radu Giveaway o paletku a rtěnku NYX

    OdpovědětVymazat
  16. ty OneRepublic ti vážně závidím! Né užij si to :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  17. pomerančové svíčky z F&F mám letos jako součást adventního věnce, ale přijde mi, že voní víc nezapálené než zapálené :-/ a o Majálesu jsem u nás zatím vůbec neslyšela :D (Ostrava)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)