čtvrtek 12. prosince 2013

Krásné ruce s kozím krémem od Ziaji

Pěkný podvečer!

Když se řekne kozí mléko, překvapivě se mi vybaví vždy Ziaja a tato její povedená řada. Jistě ji všichni znáte, před nějakým časem se zastavila na nejednom blogu. Já se přiznám, že jsem velmi dlouho odolávala, až donedávna. Poté co mi přistál tenhle krém v boxu, jsem si řekla proč ho nezkusit, uvidíme, co na té koze vlastně je :)


Oficiální popis: Krém je určen pro suchou pokožku a pokožku náchylnou k tvorbě vrásek. Zajišťuje intenzivní hydrataci a pružnost pokožky, napomáhá obnově svrchní pokožky a změkčuje ji. Posilňuje nehty a zabraňuje jejich třepení a lámání.



Primárně je tato řada určena pro starší pleť se sklonem k vráskám, ale myslím, že zrovna u krému na ruce je to celkem jedno a trocha prevence neškodí :) Krém je v bílém, podlouhlém obalu, který mám docela ráda. Sice se mi tu pořád válí, protože se mu na tom víčku blbě stojí a často ztrácí stabilitu (i taková maličkost mi občas dokáže pít krev :D), ale když jej nechám postavený, tak krém krásně stéká dolů a jde tak jednoduše dostat z obalu. Krém je bílý, má krémovou texturu a krásně voní. Pokud nemáte rádi kozinu jako já, tak se nemusíte ničeho obávat, cítit tam vůbec není :) Naopak je vůně opravdu příjemná, taková svěží, trochu mi připomíná aviváže. Stačí ho nanést malé množství, tohle balení už mám sakra dlouho, používám jej snad 3 měsíce a vůbec neubývá! Krém se velmi rychle vstřebává a co se mi líbí - zanechává ruce krásně jemné. Hrozně se mi ten pocit po namazání líbí, kolikrát si je kvůli tomu namažu i dvakrát :) Nejen, že krásně voní (a ta vůně i hodnou chvíli vydrží), ale navíc ty ruce po namazání.. parádička. Hydratace je na velmi dobré úrovni, neříkám, že by nemohla být ještě o chlup lepší, ale moje ruce si nestěžují, vysušené je nemám (a to jako tradičně každou zimu jezdím denně na kole bez rukavic). Co se týče toho vyživení nehtů, tak na tom by možná trocha pravdy také být mohla, v poslední době se mi nehty zlepšily a už se téměř netřepí.. Jediný problém, který přetrvává jsou záděry, těch se ne a ne zbavit.. ale za to zase nemůže krém. Celkově mu tedy nemůžu nic vytknout, hlavní účel - hydratovat ručičky - splňuje.

Příjemná je i jeho cena, 80 ml balení krému stojí 55 Kč. Seženete buď tady, v Ziaja obchůdku, Tescu a tuším že ještě někde... :)



Co vy a Ziaja kozí řada? Máte s ní zkušenosti? 

13 komentářů:

  1. Zrovna včera jsem ho vypotřebovala a hodila do ,,spotřebována". :-) Mám z něj podobné pocity jako ty. Je hodně dobrý a nejlepší je na něm ta vůně. Mně připomíná dětství, je prostě taková milá. určitě mě to nalákalo koupit ještě nějaký další krém na ruce od Ziaja.

    OdpovědětVymazat
  2. Překvapila mě jeho cena :) asi ho jednou vyzkouším :) super recenze!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkoušela jsem a nikdy víc. Silikon, silikon... Nevyhovuje, nehydratuje, jen zanechá hnusný silikonový povlak.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj já mám ten samí, ale zelený z té olivové řady a nemá chybu! Mohu doporučit!

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám Ziaju moc ráda! Teď používám kakaové tělové máslo, voní přenádherně!! A ruce mažu jejich olivovým krémem.

    OdpovědětVymazat
  6. Přemýšlela jsem nad ním :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle krém byl úžasnej, jen mi moc nevoněl.

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho spotřebovala během měsíce a zas tolik mi nenadchl, abych si ho pořídila znovu. Hydratace podle mě není nic extra, ale ruce jsem vysušené neměla, to je fakt. Na druhou stranu mám ráda, když na hřbetech rukou cítím ještě nějakou dobu po namazání, že tam krém ještě je.
    Vůně je ale příjemná. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle jsem nezkoušela, ale u postele mám to kakaové a to je super :)) Take věřím, že i tohle je fajn !

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle krém naprosto miluju :) a strašně krásně voní :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  11. Nejlepší krém na ruce, který jsem kdy měla :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem z něj zase tak odvařená nebyla, vadila mi podobná vůně jako u Dove, kterou moc nemusím. Mamka naproti tomu z toho byla naprosto u vytržení a zamilovala se do něj. Tak sem jí nakonec koupila k Vánocům celou sadu:D Já mám od Ziaji radši tu řadu s arganovým olejem. Krásně hydratuje a miluju tu vůni.:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)