sobota 7. září 2013

Spotřebováno - srpen 2013.

Pěkný sobotní podvečer!

Tramtadadááá, konečně přináším spotřebováno za srpen. Tentokrát jsem si dala trochu na čas a přitom ta spotřeba je vážně mizerná :) Tak pojďme na to, zrekapitulujeme si, co skončilo v koši, co bych si koupila znovu a čemu se chci naopak vyhnout..



Natura Siberica tělové máslo - článek o tomto másle je tady. Samo o sobě máslo nebylo špatné, ale rozhodně to není nic, co bych si kupovala znovu.. to štípání po holení, na škrábancích a dalších rankách mi prostě vadilo. Znovu bych si jej nekoupila.

Natura Siberica krém na nohy - tohle je od NS obzvláště zklamání, krém na nohy sice krásně voněl a rychle se vstřebával, ale s nohama mi neudělal vůbec nic.. Paty ztvrdlé, nohy nedostatečně hydratované. Takže za mě bohužel ne. Celou recenzi najdete tady.

Balea sprchový gel Guave - krásně voňavý, svěží, ovocný sprchový gel, který byl skvělou volbou na léto. Baleácké sprchové gely mám ráda, stojí pár korun a stoprocentně plní svoji funkci. Nebudu váhat koupit si jej zas a znovu :) Zmíněn byl tady.

Tělové mléko Fenjal Sensitive - nejlepší tělové mléko na které jsem v poslední době narazila. Krásně voní, skvěle se roztírá, ihned se vstřebává, pokožku nezanechává ulepenou a přitom krásně hydratuje. Opravdu pecka a doporučuji každému. Mám tu ještě jedno do zásoby a nebudu váhat koupit si jej znovu. Recenze tady.

Sprchová guma Lush - zajímavá záležitost v podobě sprchové gumy na hraní :D Guma příjemně voněla a provoněla nejen pokožku, ale i celou koupelnu a až na to občasné lovení po koupelně, to byla sranda :D Přesto ale necítím potřebu koupit si jej znovu, není to nic, co bych musela ve své koupelně mít. Více se dočtete zde.

+ vzorek Nivea sprchového mléka



Synergen odličovací ubrousky - příjemně vonící ubrousky, které využívám na cestách. Tyhle příjemně voněly, byly akorát vlhké a až na to, že neodlíčily tak jak jsem si přála, jsem s nimi neměla problém.

Čistící gel 3v1 Avon Care - tenhle čistící gel jsem měla již podruhé. I když jsem si ho neplánovala pořizovat znovu, zase se u mne ocitl a tak jsem po něm nedávno sáhla, když jsem neměla na vybranou. Obličej to přežil, ale doufám, že se mu v dalších měsících obloukem vyhnu. Více tu.

Čistící micelární voda Dermacol - moje velká oblíbenkyně na dočištění pleti. Vyhovovalo mi, že byla bez parfemace, nelepila, vyčistila a příjemně pleť osvěžila. Snad jen by nemusela tolik ubývat :) Ale nebudu váhat koupit si ji znovu. O micelárce se dočtete více tady.

Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu - o něm vám plánuji psát brzy více. Je to můj pomocník v boji proti padání vlasů, které se po vysazení antikoncepce dostavilo ve větší míře. Nyní mám za sebou už druhé balení a nyní používám další - do třetice všeho dobrého.. Takže stay tuned, článku se dočkáte.

Osvěžující sprej s vůní třešňového květu Avon - sprej jsem si oblíbila především díky jeho hezké parfemaci.. i když vlasům nic moc nedával, pro osvěžení a lepší pocit jsem ho používala, především teď v létě :) ke dnu jsem se dohrabala po dvou letech a nevím, další si asi kupovat nebudu. Naposledy jsem o něm psala zde.

Řasenka Diamante Gabriella Salvete - tuhle řasenku chci zas a znovu! Sice mi celkem rychle vyschla a při jakémkoliv kontaktu s vodou jsem byla jak panda, ale ty nádherné řasy za to stály.. Teď vyzkouším Hypnose, kterou tu mám a pak se k téhle nejspíš vrátím.. :) Článek tady.

Čistící tonikum Weleda - tonikum nebylo špatné, pleť opravdu dobře vyčistilo. Jediné, co mi trochu vadilo bylo použití, kdy se po aplikaci musela pleť ještě oplachovat vodou.. Sice malichernost, ale pro mě zbytečná ztráta času :D Někomu by mohla vadit také silnější parfemace, ze které jsem cítila kromě jiného také alkohol.. Neříkám, že by bylo špatné, ale nějak necítím potřebu jej vlastnit v plné velikosti.

+ vzorky krémů, černá tužka na oči.



No co si budeme povídat, je toho tento měsíc nějak málo :D Už jsem vám říkala, že přes léto šla kosmetika trochu stranou a většinu srpna jsem trávila s cestovními baleními, vzorky a ověřenou dekorativkou. Nějaké pokusy v líčení a testování novinek jsem celkem zanedbávala.. Ale s přicházejícím podzimem se zase budu ke svým krémíkům a serepetičkám vracet, takže věřím, že příští měsíc se "polepším".. :)

20 komentářů:

  1. Ahoj proč už netočíš videa? :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není čas, nervy a bohužel ani chuť.. je mi to líto, ale je mi bez videí zatím fajn.. :)

      Vymazat
  2. Mně to přijde dost a dost :). Já se taky snažím, ale moc mi to nejde :D

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou, vymazala jsi toho víc než dost! Já se stabilně držím mezi šesti až devíti kousky. Naštěstí mě teď nakupování moc nebere, takže nejsem zavalená zbytečnou kosmetikou..
    Ta tělová kosmetika od NS mě nemile překvapila. Chtěla jsem si nějaké kousky pořídit, ale raději zůstanu u krému na nohy z DM za 40 kaček.. :)

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně naopak přijde, že jsi toho za ten měsíc vypotřebovala víc než dost :D

    Od Avonu mám ze stejné edice čistící gel s pšeničnými klíčky (nebo s čím, snad si to správně pamatuji) a jsem s ním hodně spokojená, sice tedy nepění v žádném množství, ale hned po dvou použití se mi viditelně zlepšila pleť. V šuplíku na mě čeká ten, co jsi měla ty, tak doufám, že mě nezklame.

    OdpovědětVymazat
  5. Dělej zase videa :(((((

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou těch mazadel jsi spotřebovala hodně. Já jsem vypatlala tenhle měsíc jen dva vzorečky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Samozřejmě jsem to myslela tak, že je toho málo oproti MOJÍ obvyklé spotřebě ;) děkuji za příspěvky!

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek ale videa byla lepší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Diamantovou rasenku mam take moc rada :) jeste za tu cenu...

    OdpovědětVymazat
  10. Četla jsem tvou recenzi na ten čistící gel od Avonu, já ho mám také, jen s nějakými jinými přírodními výtažky, a opravdu vůbec nepění a navíc mi po omytí pleť připadá mastná a nečistá.
    Jinak gely od Balei mám také v lásce :)

    OdpovědětVymazat
  11. hrozně ty videa chybí :) možná ti to tak nepřijde,ale dělalo to hodně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to znát, já to taky vidím, ale nutit se do toho prostě nebudu.. :)

      Vymazat
    2. hodně ses v těh videích s postupem času zlepšila a vypadalo to,že jsi nad věcí,tak se toho nevzdávej :) je to tím rozchodem?

      Vymazat
    3. Uvidíme.. Tím rozchodem ani ne, už předtím jsem si hrála s myšlenkou skončit.. ;)

      Vymazat
  12. já jsem strašně zvědavá na recenzi na Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu! mám totiž úplně stejný problém s vypadáváním jako Ty :( jestli pomáhá, okamžitě pro něj běžím, protože ty chomáče vlasů po umytí a česání mě začínají děsit! :(

    OdpovědětVymazat
  13. Ta Weleda se má potom oplachovat vodou??? :D to mě jaksi minulo :D Jinak na padání vlasů mi nestkutečně pomohly tabletky Panthenolu http://www.lekarna.cz/panthenol-cps-60x40mg-dr-muller-1/

    http://ukoralky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Používáme hodně podobných věcí:-), třeba na Baleu nedám dopustit.
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)