pátek 10. května 2013

TAG: Co mi v kosmetice vážně nejde.


Pěkný upršený pátek!

Dneska přicházím s dalším videem. Neměla jsem dnes mnoho času nazbyt, zápočty a zkoušky se blíží a navíc tu zítra nebudu, tak jsem se rozhodla uveřejnit video, které tu nějakou chvíli na své zveřejnění čeká.

Tentokrát zase jedno kecací (jako by to nebyly všechny, že..). Tento TAG jsem viděla u mnoha blogerek a protože mi přišel zajímavější než klasické tagy, kde na sebe prásknu tohle a tohle z osobního života nebo stále dokola melu o tom co v kosmetice mám a nemám ráda, rozhodla jsem se ho také vytvořit. Takže vám na sebe dneska prásknu, s čím mám v kosmetickém světě největší problémy.. a že je toho dost, o tom se můžete přesvědčit sami ve videu níže.

No a protože by to bez problémů nešlo, videu se nějak nechce načíst, proto prozatím než to rozchodím, přikládám pouze odkaz:



No a jak jste na tom vy? Co dělá problémy vám? Je něco, v čem se sejdeme?

Přeji vám pěkný víkend!

6 komentářů:

  1. Krásné video ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jeje, ty jsi jak já :-)) Co se týká štětců, masek a hlavně zdobení nehtů a účesů...To nezvládám! :-D :-) Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. No.. zdobení nehtů :oD To já se taky přidávám! Mě na škole nikdy nešlo zdobení, lakování atp. raději mi mistrová přidělila jiný úkon, protože jsem to zprznila vždycky. :DD

    Mimochodem, Škodulko :)) viděla jsi novou sprchovou pěnu ?

    http://cosmeticsbymichajka.blogspot.cz/2013/05/na-skok-v-dmku-aneb-sprchovy-gel-ve.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, sprchovou pěnu už mám doma! :) Nemohla jsem ji v obchodě nechat.

      Vymazat
  4. Co ti hlavně nejde je oblékání. Na L´orealu jsi vypadala jak kašpar. Ošklivé, nemoderní, nelichotivé (doslova) hadry.

    OdpovědětVymazat
  5. Někdo si myslel že jsi profesionál........?
    To snad ne

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)