čtvrtek 9. května 2013

Oblíbenci za duben.

Pěkný čtvrtek!

Je čas ukázat vám pár mých oblíbenců za minulý měsíc. Vybrala jsem pár věcí, které jsem používala nejčastěji nebo novinky, které mě něčím oslovily a o kterých ještě určitě uslyšíte.. :)

Obecně musím říci, že jsem se v dubnu vrátila k výraznějšímu a barevnějšímu líčení. V zimě jsem na experimentování a barvy neměla vůbec chuť, zatímco v poslední době se v tom opravu vyžívám.. Důkazem nechť jsou barevné rtěnky nebo třeba kajalová tužka v mint barvě..


Suchý šampon Schauma - moje záchrana při "bad hair days".. a že jich je poslední dobou dost :D Po několika špatných zkušenostech (Oriflame, Syoss) jsem vůbec neměla chuť zkoušet nějaké další "sucháče". Ale jelikož jsem suchý šampon potřebovala, skoro jako prase drbání, rozhodla jsem se nějaký najít. Nakonec jako na zavolanou psala Rendy recenzi o tomhle klukovi a bylo rozhodnuto.. A víte co? On je vážně boží!

Tělový krém Sunny Peach Balea - další miláček z výrobny Balei. Tyhle jejich mega krémy miluju, jen kokosový nahradil tenhle broskvový kluk.. Článek bude co nevidět! 

Kajalová tužka Catrice - psala jsem o ní už někdy v loňském roce, teď jsem se k ní zase vrátila. Ne že by se jednalo o nějaký zázrak, ale tu její barvu mám fakt moc ráda.. Recenze zde.

Řasenka Diamante Gabriella Salvete - úspěšně jsem jí odolávala, pak jsem ji dostala a jsem za to ráda. Opravdu dobrá řasenka, která mi sedla. Štěteček je na mé krátké a řídké řasy ideální. Můžete v následující době čekat recenzi.

Tvářenka Africa W7 - psala jsem o ní před pár dny. Tvářenka mě pořád dostává svým super roztomilým designem, už kvůli němu ji miluju. V poslední době jsem nepoužívala jinou, na chvíli jsem kvůli ní odložila dokonce svojí oblíbenkyni od Dermacolu. Recenze zde.

Dolcezza Gabriella Salvete - můj nový oblíbenec. Tuhle rtěnku jsem si koupila tak nějak náhodou, spíš jsem se na ni nechala ukecat. A vážně za to děkuju! Vybrala jsem si totiž fakt pěkný odstín, který jsem si po pár použitích zamilovala. Rtěnka se sice nepyšní žádnými super dobrými vlastnostmi, ale není ani špatná. Její koupi rozhodně nelituji. Brzy očekávejte recenzi.

Rtěnka Sephora - další oblíbený odstín. Jak jsem psala výše, opět se vracím k výraznějším barvám. Obzvlášť to pak platí u rtěnek. Opět jsem se zamilovala i do téhle růžovky ze Sephory. Odložila jsem tmavé rtěnky a mými favority jsou momentálně růžové rty! Recenze zde.

Rtěnka Vášeň Lush - další růžovka, kromě GS a Sephora rtěnky miluju ještě tuhle výraznou růžovou. Není to odstín pro každého, já se jí ze začátku dost bála, ale dneska už mi problém nedělá. Je vážně skvělá a ta její výdrž, ach ta výdrž...!

Peeling Discover Colombia Oriflame - s příchodem léta a odhazováním svršků také více peelinguji. Proto jsem se zásobila peelingy. Momentálně používám tenhle s vůní kávy. Ale pozor, není to žádná těžká vůně, naopak příjemná a sladká. Peeling je jemný a peelingování je tak velmi příjemná záležitost.. :)

Co vy, jací jsou vaši favorité? 

Za ten první květnový týden jsem si oblíbila spoustu dalších věcí, takže zase za měsíc.. :)

13 komentářů:

  1. Rtěnka a tvářenka , to musím zkusit ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tu tvářenku musím taky někdy zkusit!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling jsem měla, skvělá vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten suchý šampón je také můj favorit! A krámy/másla od Baley si taky nemužu vynachválit :) a na tu tužku od Catrice určitě mrknu :)

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Balea krém mám aj ja...neskutočne vonia, pripomína mi leto.:)
    A navyše aj dobre hydratuje, takže sa mi páči.

    OdpovědětVymazat
  6. Láká mě ten krém od Balei. Až dopotřebuju ten kokosový, koupím tenhle

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna dnes jsem uveřejnila video o mých oblíbencích, tak mrkni :)

    OdpovědětVymazat
  8. S řasenkou GS souhlasím a pro rtěnku chodím do drogerii už asi půl roku a stejně většinou skončí v košíku něco jiného (hlavně lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  9. dost mě láká ta rtěnka od Lush! :) pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. koupila jsem si peeling psala jsi o něm od Freemena ten granátové jablko myslím tak asi začnu peelingovat 2x týdně v zimě jsem peelingovala jen 1 a bohatě stačilo :))

    OdpovědětVymazat
  11. Suchý šampon od Schaumy chci také vyzkoušet a vzhledem k tomu, že jsem jeden tělový krém Balea dodělala, tak si pořídím ten broskvový.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)