středa 8. května 2013

Kokosový šampon - Balea.

Pěkný středeční podvečer!

Je čas vám povědět pár slov o tomto voňavém klukovi. Jedná se snad o jeden z nejprofláknutějších šamponů v poslední době, takže to pro vás asi nebude žádná novinka, ale stejně jsem se rozhodla přispět svojí troškou do mlýna..



Šampon je určen pro barvené vlasy, voní po kokosu a květech tiaré. Je bez silikonů, ale naopak obsahuje UV ochranu. Zní to skvěle, nemyslíte?

Začneme vůní. Ta je opravdu, ale opravdu úžasná. Krásně kokosová, květy tiaré tam tedy nějak necítím, jenom ten kokos. A já ho miluju. Je to přesně taková vůně jako u kokosového tělového krému. Možná bych řekla, že tady je taková jemnější a možná o něco mého intezivnější, ale přesto vážně nádhera! Kdo má rád kokos, tak by mu neměl tento šampon (popř. kondicionér) uniknout. Vůně navíc vydrží i po umytí! Vlasy mi po kokosu voní ještě druhý den. Prostě skvělé, co vám budu povídat. Šampon se při umytí skvěle napění, to fakt můžu. Vlasy samozřejmě taky umyje :) Kondicionér jsem si nekupovala, protože tady mám teď takových pomocníků habaděj, ale při příštím nákupu po něm nejspíš také sáhnu. Ale myslím, že se to dá zvládnout i bez něho, protože šampon skvěle poslouží sám o sobě. Vlasy se mi po něm nějak extra necuchaly, rozčesat jdou celkem snadno i bez kondicionéru. Po umytí jsou krásně jemné, lesklé, vypadají zdravě a chvíli mají i objem. Faktem je, že mi pár dní trvalo, než jsem si na šampon bez silikonů zvykla. Ze začátku se mi vlasy mastily hodně rychle a musela jsem je mýt denně. Zatímco nyní je to o mnoho lepší, mastí se pomaleji a stačí je mýt obden, občas to nechám i na třetí den (to už je sice mastná hrůza, ale to zase jistí suchý šampon). Sice ani tak to není žádný zázrak a třeba s label.m jsem vydržela bez mytí tři dny, ale není to ani špatné. Co se výdrže nemastných vlasů týče, tak průměr.



Musím tedy říci, že za tu nízkou cenu (kolem 30 Kč) jde opravdu o celkem dobrý šampon. Neměla jsem s ním žádný větší problém. Z počátku jsem byla zklamaná, právě kvůli rychlému maštění, ale to se časem vyřešilo, takže za mě spokojenost!

A co vy? Máte s ním zkušenosti? 

24 komentářů:

  1. Vypadá skvěle! Hlavně miluji kokos!!! :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. taky mi přijde že se mi po něm mastí, a nemám takovou výdrž abych ho používala dál, šamponu mám hafo tak jsem šáhla po jiným, když se mi zachce vůně kokosu, tak si s ním vlasy umeju :) jinak v ostatním s tebou souhlasím :)
    PS: když ale říkáš že pak už se mastí méně, tak ho "zkusím" používat delší dobu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem kdysi někde četla, že vlasy si chvíli zvykají na šampon bez silikonů.. já to tedy po tomto šamponu můžu potvrdit.. cca 2 nebo 3 týdny mi dělal na hlavě neplechu, ale teď opravdu myji obden a ač ztrácím ten druhý den objem a už to není ono, tak se to dá přežít.. :) rozhodně lepší než na začátku!

      Vymazat
  3. Já ho používala dlouho a byla jsem spokojená, teď jsem se rozhodla zkusit i jiné šampóny od Baley, ale ještě mám kokosovu masku, protože je mi líto loučit se s touhle vůní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já plánuji také zkusit další, láká mě malina! ;)

      Vymazat
  4. Taky jsem měla asi dvě balení kokosové Baley, než jsem přišla na to, že se mi po ní mastí vlasy.. :oD Nakonec jsem sáhla po meruňkové a jsem nejspokojenější.

    btw: dnes jsem dávala na svůj blog nový článek o Bourjois sprcáčích, tak kdyby ses chtěla juknout.

    cosmeticsbymichajka.blogspot.cz

    moc ráda sleduju tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžou sednout každému :) plánuji zkusit i další druhy, tak jsem zvědavá!

      Vymazat
  5. Ahoj :)
    Já tenhle sampon prostě miluju ! Mám i kondicioner a ikdyz kokos moc nemusím, tady mi to nevadí :)
    Taky jedna z recenzi nikkiroses.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. ja te dnes videla na idnes ve videu:)))sluselo ti to!

    a zvu te ke mne na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  7. jéé, to je náhoda, taky o něm chystám článek, který bude brzy :) Pro mě je fajn, ale mám i lepší, se kterými mi vlasy vydrží o něco déle v lepší kondici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě existují i lepší.. ale jako fakt to není tak hrozný, jak jsem se obávala! :)

      Vymazat
  8. Fakt je tak profláknutej? Já o něm ještě neslyšela :D. Ale jinak vždy vše, co jsem od Balea měla, mi vyhovovalo :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem ho měla a měla jsem pocit , že se mi vlasy víc mastí !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mám přesně takový druh ale krému .

    OdpovědětVymazat
  11. Od Balea vlastním několik šamponů (hlavně teda pro blond vlasy) a musím říct, že mi více méně vyhovují. Vlastní díky této značce jsem přestala silikony používat. Teď ale s mými vlasy provádím další experiment v podobě kopřivového šamponu a konopného odvaru, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že za tu cenu fakt ucházející šampony.. :) určitě se k nim ještě vrátím!

      Vymazat
  12. Recenze je super, já kokosovou vůni miluji. :)

    Zapojte se do naší soutěže! :) http://miraculousstyle.blogspot.cz/2013/05/soutez-konecne-se-po-dlouhe-dobe.html

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si nejprve pořídila kondicionér Balea Professional Oil Repair Spülung a ten voní vanilkovo/kokosově. To jsem u takového produktu nečekala, je s arganovým olejem a taky bez silikonů. Chtěla jsem si k tomu dokoupit šampon, ale nečetla jsem o něm nic moc dobrého, tak jsem sáhla po tomhle a jsem na něj zvědavá :))

    OdpovědětVymazat
  14. vypadá dobře z té řady mám doma jen ten kokosový tělový krém :)) a ten je super :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)