neděle 12. května 2013

Divoké ombré a L´oreal.

Přeji pěkný nedělní večer!

U Péti a Rendy už jste určitě o akci, kde se představovaly novinky od L´orealu, četli, ale ráda bych vám k tomu něco málo napsala i já.

Od PR zastoupení L´oreal Paris mi přišlo pozvání na představení nových barev na vlasy Wild Ombrés. I když mi byl tento styl barvení celkem neznámou, rozhodla jsem se pozvání přijmout, do Prahy se dopravit a dozvědět se tak o této novince něco víc. Ombré mne nechávalo opravdu chladnou. Ne že by se mi to nelíbilo, ale nějak mi to přišlo pro mne nepatřičné a na hony vzdálené. Ale víte co? Po včerejším sezení s profíkem jsem naladěná na vyzkoušení! Názory na ombré se hodně liší. Pro někoho jsou to pouze odrosty, pro někoho ozvláštnění účesu.. Já názor nikomu neberu, samozřejmě :) Ale fakt jsem se do toho celkem zakoukala. Zdá se mi to jako příjemné oživení účesu. Pojďme si tedy představit novou barvu.




Novinka od L´orealu Wild Ombrés Préférence jsou barvy pro domácí použití, díky kterým pohodlně a jednoduše vytvoříte tento nejnovější trend. Na výběr máte ze tří variant, kdy si vyberete přesně podle barvy vašich vlasů. K mání je tedy verze pro světlovlásky, hnědovlásky i úplné tmavovlásky. Pak už záleží čistě na vás, zda chcete mít ombré hodně výrazné a chcete zesvětlovat konce úplně a nebo chcete jenom "lehké" ombré. Podle vašeho rozhodnutí necháte barvu působit. Jedna krabička barvy obsahuje kromě barvy i zajímavý kartáček, kterým se barva velmi jednoduše nanáší. Nikde nenaděláte bordel, jednoduše barvu nanesete přímo do hřebenu a hřebenem pročešete vlasy. Jednoduché jak facka. Takže jsem na sebe, vážení, opravdu zvědavá, protože to plánuji na léto vyzkoušet :D Než se k tomu ale dostanu, bude to chvíli trvat a tak pokud vás to zajímá, ohlídejte si blog Péti, protože ta do toho jde taky a ještě navíc slíbila, že to pro vás natočí na video! :) Barvy jsou již v prodeji a jsou běžně k dostání v drogériích. Jedna barva stojí cca 200 Kč.



To by bylo k samotné novince a teď něco k tomu fajn odpoledni. Jak jsem říkala, byla jsem s několika dalšími blogerkami pozvaná na představení této novinky do studia L´oreal, kde na nás čekala skvělá PR manažerka Terezka, vlasová stylistka Markéta Dub a další hostesky. Na úvod nám řekly pár slov právě k této novince, poté následovala praktická ukázka použití barvy na modelce a pak se Markétka věnovala blogerkám, které měly o ombré zájem. Ne že já bych ho neměla, také jsem o barvení přemýšlela, jenže jsem nevěděla zda bych stihla vlak domů.. Jenže co myslíte.. Kecalo se, jedlo, pilo a stejně jsem cestu domů odložila a nakonec jela až večer.. :) Ve společnosti blogerek čas prostě letí rychlostí světla a tak jsem se ani nenadála a přišel večer.. Probraly jsme s holkama všechno možné i nemožné, očíhly jsme novinky z dílny L´orealu, Maybelline a Garnier a odpoledne si prostě a jednoduše užily (já teda určitě). Všechny dámy jak od L´oreálu, tak z řad blogerek byly strašně milé a sympatické a já doufám, že to nebylo naše poslední setkání. :)

Becca a její nové ombré.
Nejnovější kousky od Maybelline, L´orealu a Garnieru:




Jedlo se a pilo:


Ty skleničky jsou naprosto úžasné! :)

Společná fotka: Becca, Stannah, Terezka z L´oreálu, Lena, Péťa.

Foto: Rendy.

A ještě jedna s Péťou :)

Foto: Petra Lovely Hair.

Odjížděla jsem domů opravdu nadšená se skvělým pocitem z příjemného setkání. Z L´orealu jsme neodcházely s prázdnou, ale pořádně napakované a samozřejmě jsem při návštěvě studia nezapomněla ani na vás. Protože nebýt vás, tak se tam v životě nepodívám.. Děkuju vám za to, že můj blog sledujete, čtete, komentujete. Opravdu moc si toho vážím! Za to jak jste úžasní se můžete těšit na odměnu. :)

Co vy a ombré? Líbí se vám?

P.S. Protože fotek a zážitků mám asi milión dočkáte se nejspíš ještě jednoho článku z mého výletu.

20 komentářů:

  1. To poděkovaní na konci je nejkrásnější část celého článku <3 Je fajn, že blogy spojují, přináší nové zážitky a známé :) A další článek z výletu se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je vidět, že jste si to všechny užily. Krásné fotky a zážitky.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, taky bych se ráda viděla s Petrou i s tebou :) Muselo to být super! Já mám teda na ombré krátké vlasy, ale jinak bych do toho taky klidně šla!

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem koukala na článek k Pétě, musela to být super akce! Škoda, že mám na vlasech hennu, jinak bych určitě šla do ombré, strašně se mi to líbí :)<="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">






    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem koukala u Rendy, muselo to být fakt supr :)) v tomhle jsou blogy super, že se díky nim člověk dostane tam, kam by se jinak nedostal a hlavně se pozná s lidmi, na které by jinak nenarazil :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) I když je blog občas pěkná dřina tak to za to stojí :) jsou i velmi příjemné chvilky!

      Vymazat
  6. to musela být super akce, škoda, že sis nenechala udělat vlasy, docela by mě zajímalo jaké by to bylo na světlých

    OdpovědětVymazat
  7. Já nevím, jestli se mi ombré líbí, nějak se mi nezdá ta oranžová, kterou tak často vídám. Přirozený přechod je krásný, ale musí to být fakt přirozené, nic oranžového :)

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, vy jste si to musely prostě užít :)) A už jsem obdivovala u Petry tu vaši fotku, jste tam úžasné!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) Bylo to fajn, to bez debat! Holky jsou strašně super :)

      Vymazat
  9. Musela to být super akce. Jinak ombré jsem viděla u Petry když to zkoušela na clip in a docela se mi to líbilo, ale to co má slečna Becca se mi nelíbí. Ten přechod mi přijde až moc násilný, ale jak říkáš každý člověk jiný názor :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Je vidět že jste si to hezky užily :0)

    OdpovědětVymazat
  11. na té fotce vám to s Péťou hrozně sluší :) moc ráda jsem tě zase viděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak to, že nemám do albumu památeční fotečku s Tebou? :) Jsme to pak nějak nestihly ;) Tak snad jindy!

      Vymazat
  12. To musela být moc fajn akce. :)
    Ovšem co se ombré týče, tak to se mi vůbec nelíbí... :) Přijde mi, že málokdy to vypadá tak, aby konečky zároveň nepůsobily zničeněji. :)
    Nicméně co, proti gustu... :)

    OdpovědětVymazat
  13. jak už jsem psala Pétě, takhle se ombré nedělá a modelky ho mají sice docela hezké ale rozhodně ne rovnoměrně přecházející z vlastní barvy do ombré. Moje kadeřnice mi ombré dělala tak, že mi vlasy v přechodech natupírovala, aby to nebylo prostě cvak a najednou barva, ale aby to bylo postupné. Přijde mi divné, že když tam byly kvalitní kadeřnice tak žádná toto nezmínila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se ombré líbí..ovšem ne to co vytvořila kadeřnice na této akci, přijde mi to hrozně násilné a nepozvolné..bud není kadeřnice moc šikovná nebo to byl záměr, který se mi ale vůbec nelíbí. Ale proti jemnému ombré vůbec nic nemám, naopak :)

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za vaše názory a milé komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Holka seš docela hezká, ale co to máš proboha na sobě???

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)