neděle 6. ledna 2013

Spotřebováno - prosinec 2012.

Pěkný nedělní den!

Prosinec máme za sebou a s jeho koncem přichází další video Spotřebováno. Chvíli byly trable s nahráváním, ale díky báječné sestřičce se vše vyřešilo (díky :*). Moji spotřebu znáte, takže vás to určitě nepřekvapí, to jenom mě to pořád udivuje :)




Sprchový gel Olive oil Fleur de Santé - recenze
Pleťový krém Weleda (vzorek) - recenze
Tělové mléko Verbena Loccitane - recenze
Tělové máslo NIP + FAB - recenze
Tělové mléko Dove - recenze
Krém na ruce Crabtree&Evelyn - recenze
Pleťová voda Eau Roma Water Lush - recenze
Hydratační gel Yves Rocher - recenze
Sprchový peeling mořské řasy Ziaja - recenze
Balzám na rty Balea -  recenze
Maska na vlasy Hair X Oriflame
Tónovací krém My Skin Essence


Tak a já se jdu věnovat ekonomii a matematickým metodám..
Mějte se a smějte se! :)

18 komentářů:

  1. S tím Dove jsi mě překvapila :-O ani jsem nevěděla že obsahuje tolik chemie, a nikdy mě nenapadlo to zjišťovat. Já od té doby, co jsem objevila másla od Baley a Garnier tělová mléka, nepoužívám nic jiného. A přesně jak říkáš, zásobují mě všelijaké boxy vzorečkama :D super video!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se o tom dozvěděla až od čtenářek :) Ale co si budeme povídat, nějaká ta chemie je úplně ve všem!

      Vymazat
  2. Opět má oblíbená rubrika :) - A jen mezi námi - nemyslím si, že bys toho spotřebovávala tolik - já bych řekla, že je to normální - navíc tam máš spousty vzorečků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát je toho teda méně to je fakt, ty vzorečky to hodně zkreslují. Ale některým se to zdá i přesto hodně (viz pár komentářů níže) :)

      Vymazat
  3. Videa mám strašně ráda:)) Lush.. to bych chtěla vyzkoušet.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky jak to děláš že toho tolik spotřebuješ to já za měsíc skoro nic nespotřebuji a to těl mléka a másla používám také denně teď chci také na svém blogu zavést novou měsíční Rubriku spotřebováno ale myslím že asi do málo těchto článků napíšu protože toho moc nespotřebuji ale jinak tyto tvé články a videa úplně zbožňuji mohla bych na ně koukat pořád :)))
    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak ono toho zas není tolik, některé produkty jsem měla hodně dlouho a něco jsou jenom vzorečky..

      Vymazat
  5. Mám tuhle rubriku opravdu ráda a videa na tohle téma ještě víc :-) Chtěla bych něco napsat k těm maskám. Nemáš zplihlé a umaštěné vlasy proto, že používáš nevhodný typ masek? Taky se mi to kdysi dávno stalo s jednou maskou od Glisskur. Tenkrát jsem si ještě barvila vlasy a měla jsem je fakt suchý a zničený. Tak jsem si pořídila vyživující masku s různými másly a oleji. A když jsem jí nepoužívala zbytečně velké množství, tak jsem měla vlasy hned po umytí a vyfénování hrozně mastné. Vyzkoušela jsem ji několikrát, ale pak už mě ty mastný vlasy přestaly bavit. Pátrala jsem na netu a dočetla jsem se, že vyživující masky mohou paradoxně zničeným vlasům uškodit a lepší je používat hydratační masky. No a bylo po mastnotě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyživující masky mají právě tu vlastnost, že vlasy zmastí. Někdo mi tenkrát psal, že je to tak u všech vyživujících (a já to mohu potvrdit, dosud jsem nenarazila na takovou, která by ty vlasy neulízla). Tak snad špatné nepoužívám :)

      Vymazat
  6. NIB+FAB jsem měla spotřebovaný hned, naprosto dokonalý, voňavý másílko, chci ho znovu!!! :))

    OdpovědětVymazat
  7. krásné video, tohle "spotřebováno" mám u tebe velmi ráda :)

    OdpovědětVymazat
  8. pekné video :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Ve videu jsi krásně na líčená a moc ti to sluší. A podle mě jsi toho tolik nespotřebovala vzhledem k tomu, že tám máš docela dost vzorečků.

    OdpovědětVymazat
  10. k vypotřebování toho Weledy jsem se pořád ještě nedokopala a ten balzám od Balea budu mít asi taky ještě hodně dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem ten krém od weledy viděla za 30ml za necelých 350,- Kč, což si myyslím, že ještě jakž takž jde a jak jsi řekla je super, takže já si plné balení určitě kupuji.

    OdpovědětVymazat
  12. Tuhle rubriku u tebe úplně miluju!!! Už aby byl začátek dalšího měsíce :o)

    OdpovědětVymazat
  13. Super video, tahle rubrika Spotrebovano me strasne bavi! A zrovna dneska jsem si od Lush koupila take pletovou vodu, ale tu s tea tree.. :-)

    www.gastronomic-passion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)