pondělí 14. ledna 2013

Přírodní korektor lavera.

Pěkný den přeji!

Mezi tou hromadou produktů, o kterých se vám chystám napsat, jsem našla i tenhle korektor, který většina z vás zná z beauty boxů. Pokud už vás recenze na produkty z boxů nebaví, raději tuto recenzi přeskočte. Já bych se totiž k tomuto korektoru také ráda vyjádřila, protože mám určitě pár věcí na srdci :)


Když jsem v boxíku objevila tento korektor od značky lavera, měla jsem ohromnou radost, nějaký krémový korektor na kruhy pod očima jsem totiž zrovna sháněla, a tak se mi tenhle hodil do krámu. První dojem na mne korektor opravdu udělal, to ano! Líbilo se mi nejen balení, jeho skvělý odstín, ale i jeho příjemná vůně (korektor krásně voní po citrónech) a aplikace.



Po prvním použití však přišlo rozčarování a nadšení z korektoru mne úplně přešlo. Korektor vůbec nic nedokáže zakrýt, po chvilince se do pleti vpracuje a prostě zmizí. Všechny nedostatky zůstanou nezakryty. Jak píšu výše, korektor používám na kruhy pod očima, jenže tento korektor je i na ty nejmenší kruhy prostě krátký. Opravdu se s ním podle mě nedá schovat nic. Pokud si myslíte, že třeba druhou vrstvou to vylepšíte, tak vás bohužel také zklamu. On se totiž tak nějak nedá vrstvit. To můžete vidět i na fotce, že druhá vrstva tomu moc nepomůže, spíše naopak. Aby mi tu korektor jen tak zbytečně neležel, používám ho sem tam místo báze pod oční stíny nebo když nemám nijak velké kruhy pod očima na rozjasnění, i když žádný zaručený efekt nevidím. Ale pořád lepší než aby mi tu zbytečně ležel a já ho za čas nepoužitý vyhodila..


Korektor se chlubí přírodním složením, což je jako hezké, ale mne to opět přesvědčilo akorát o tom, že bio dekorativní kosmetika prostě není tak účinná a kvalitní, jako ta "nebio". Já tedy raději zůstanu u té klasiky, která bude fungovat :)

K sehnání je v několika e-shopech a parterských obchodech a jeho cena je 249 Kč.

Máte s ním zkušenosti? Co si o něm myslíte vy?

15 komentářů:

  1. Taky si myslím,že není nic moc.Měla jsem s ním zkušenost a použila jsem ho jen tuším 3x a poté letěl do koše jelikož opravdu nekryje.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, je úplně naprd...přemýšlím, že ho vyhodim ale zase je mi ho líto :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to jsme dvě! Já právě věci hrozně nerada vyhazuju, tak ho tu pořád ještě mám.. ale nevím nevím no :D

      Vymazat
  3. Já ho teda vrstvím v pohodě :) Ráda ho používám pod oči, i když nezakryje kruhy úplně. Na druhou stranu krásně rozjasňuje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě zatím ten nejhorší korektor, co jsem vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  5. myslím si oněm to samé co ty... ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo, tušila jsem, že tak dopadne :). Ona přírodní dekorativka většinou za moc nestojí.

    OdpovědětVymazat
  7. Málo muziky za hodně peněz, trochu se nám to brátilo to rčení, a to já nemám ráda :D Chci hodně muziky za málo peněz :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já na svuj Rimmel nedám dopustit. :D:)

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto souhlasím, absolutně nic nepřekryje.

    OdpovědětVymazat
  10. Já nedám dopustit na Rozjasňovač a korektor 2v1 od YR a All around concealer od Catrice.
    Jednou jsem korektor s houbičkovým aplikátorem měla a stačilo mi bohužel...

    OdpovědětVymazat
  11. Už po propadáku, tužce od Benecos, jsem v přírodní dekorativku moc důvěru neměla, teď je pryč definitivně. A zkušenosti s ním, díky bohu, nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také právě přírodní kosmetice moc neholduju.. holt bohužel ty chemické složky jsou asi potřeba :)

      Vymazat
  12. Děkuji vám všem za příspěvky! :) Koukám, že nejsem jediná koho "schopnosti" tohoto korektoru nijak nenadchly..

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)