pondělí 7. ledna 2013

BB cream The Body Shop.

Pěkný den!

O tom že není BíBí jako BíBí už všechny dobře víme. A tak si dnes budeme povídat o dalším, co se tváří jako BB, ale tak úplně to BB není. Není to tak dávno, co značka The Body Shop představila na trhu novinku All-In-One BB Cream. Já jsem měla tu možnost tento produkt vyzkoušet a udělat si o něm obrázek. A dnes bych se s vámi o své dojmy ráda podělila.



Popis výrobce:

BB krém All-in-one se při nanášení transformuje z bílého krému na vyhovující odstín vaší pleti. Krém obsahuje kapsle naplněné pigmenty, které při roztírání prasknou, čímž se uvolní barva uvnitř. Jedná se o make-up a péči o pleť v jednom.

A navíc All-in-one slibuje:
  • přizpůsobení vaší pleti,
  • lehké až střední krytí,
  • 24 hodinová hydratace,
  • neucpává póry,
  • matný vzhled.



BB Cream se ke mě dostal v odstínu č. 2, což jak můžete vidět na fotkách není odstín tak úplně pro mě. Tím se u mě možnost běžného využití snížila na minimum. Jenže bych to nebyla já, abych se nerozhodla ho alespoň párkrát vyzkoušet, abych věděla jak si tenhle zázrak povede. Na úvod říkám, že není tak úplně špatný, to ne. ALE, prostě to není BB krém. Já začínám být opravdu háklivá na používání pojmu BB. Kdo vyzkoušel nějaký klasický asijský BB, tak určitě ví o čem mluvím. V tomto produktu tedy klasický BB Cream nehledejte.


Budeme tomu říkat Tónovací krém. Jako tónovací krém je vážně celkem fajn (až na ten odstín samozřejmě, jako mrkev nejsem zvyklá vypadat). Jak stojí v popisu výrobce, krém je v tubě bílý s takovými úplně pidi midi mikrogranulkama. To jsou právě ty pigmentové kapsle, které při roztírání praskají a tím krém zbarvují. Kdysi jsem už měla na této bázi založený make-up a tohle se tomu opravdu hodně, hodně podobá. Dokonce to má i stejnou parfemaci. Ne, nevoní to. Je to divná parfemace, která se vážně těžko popisuje, možná to tak trochu zapáchá jako umělá hmota nebo tak něco.. Fakt se to popsat nedá, prostě vám bude muset stačit moje tvrzení, že to nevoní :) Ale přesuneme se od vůně k roztírání. Po rozetření se krém vsakuje celkem rychle, ale zanechává pleť lesklou. Po užití tohoto krému se lesknu ještě více než vánoční ozdoba na stromě. Opravdu šíleně moc a není to hezký, prostě není. Takže použití pudru s tímto BB je opravdu nutností. Na druhou stranu musím vyzdvihnout jeho kladnou stránku a tou je hydratace, tomuto slibu krém opravdu dostál. Ono je vlastně logický, že něco co bude dobře hydratovat, bude mastnější díky čemuž se to bude lesknout, já vím. Ale tak neslibujte v popisu něco, co nemůžete splnit.. Vždyť jsou lidi, kteří na to skočí. Hydratace tedy na jedničku, sjednocení pleti je také fajn. Fakt mě mrzí, že mi nesedí odstín, jinak by to byla na zimu dobrá volba. Krycí schopnosti jsou spíše lehké, moc toho krém skrýt nezvládne. Já jsem na fotce s jednou vrstvou a jak vidíte, ještě by to pár věcí schovat potřebovalo. Zbývá nám výdrž, která není vůbec špatná. Zkoušela jsem ho hned několikrát (sice jen na doma), ale i při zátěži a vydržel celkem obstojně. Sice nevydrží netknutý celý den, ale stále bylo večer co odličovat.


No co vám mám povídat, já vám pořád nemám na ten krém vyhraněný názor. Velmi mi připomíná slavný BB od Garnier. Měla jsem z něho kdysi hodně podobné pocity. Zase je fakt, že nebýt toho šíleného odstínu, tak by byl použitelný a docela bych ho teď přes zimu, když jsem extra vysušená, užila. Ale stejně se přiznám, že jsem od The Body Shop čekala trošku něco lepšího. Jeho cenu jsem našla pouze v dolarech (20$), ale bude nejspíš k dostání i v českých obchodech The Body Shop v Praze. Tipuji ho tedy na cenu mezi 400 - 500 Kč a vyrábí se ve třech odstínech (já mám odstín č. 2).

Máte s ním někdo zkušenosti? Docela by mě zajímal názor někoho, kdo ho vlastní :)

12 komentářů:

  1. "Móda je nákaza něčím novým."

    Milujete styl a novinky? Pak se přijďte kouknout do našeho e-shopu a zažijte vzrušující jízdu po módních trendech.

    WEB: http://comfort-shopping.cz

    Děkujeme za Vaši návštěvu.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám ho a rozhodně si ho ani pořizovat nebudu :-) Vadilo by mi, že je tak mastnej, nesnáším, když se lesknu. Mám "BB" od Garnieru pro smíšenou pleť a ten mi vyhovuje. Jiné "BB" zkoušet nebudu, ale ráda bych vyzkoušela pravý BB.

    OdpovědětVymazat
  3. mala som možnosť otestovať tento BB krém raz, má ho kamarátka, ale neviem presnú cenu, má ho z UK a tiež som mala podobné pocity, príde mi ako rozjasňovač v prenesenom slova zmysle :D, po otvorení veľmi zvláštne voňal - "skôr smrdel", ale dobre sa rozotiera a tiež mi sedel aj odtieň, ale ako si napísala aj ty, samý lesk, výdrž priemerná.

    OdpovědětVymazat
  4. No, když už nic jinýho, tak má moc pěknej obal :D ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenosti s ním nemám a myslím že ho oželím :DD Ale obal je pěkný to se musí nechat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si zrovna včera objednala BB dream girls tak jsem zvědavá... :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze, líbí se mi, že píšeš objektivně a nepodléháš tomu, že to dostaneš zadarmo k otestování.
    BB má krásný obal, ale to je asi tak všre. Já vím, proč si chci objednat pravý bíbí a pořád se nemůžu rozhodnout mezi Misshou a Skin79. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hm, tak to nebude nic pro mě. Mám ten svůj od Misshy a nehodlám měnit :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ja také nepoužívam. Ale oskúšam to. Zaujímavá recenzia

    pls follow my blog
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. já jak už někde vidím nápis BB a není to ten asijský, tak ho míjím :D už to ani nezkouším nic, to nemá prostě cenu :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mě by lákal ke koupi tím super balením, připomíná mi to trošku L´Occitane :D Škoda že zas tak moc dobře nefunguje :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)