úterý 4. prosince 2012

Zimní péče - video.

Pěkný úterní den!

Zítra mne čekají závěrečky v autoškole a tak netuším, jak to bude s příspěvkem. Uvidíme podle toho jak to dopadne :D Tak abyste se tu do dalšího příspěvku moc nenudili, přidávám další video. Video je na přání, některé z vás mi o toto video psaly, tak jsem se rozhodla vám vyhovět. V podstatě se ale ve videu nic extra nedozvíte, melu jenom samé blbosti, ale když nic jiného aspoň se zasmějete mému tentokrát opravdu nemožnému projevu :) :D


Co vy a péče v zimě? 

FACEBOOK  x BLOGLOVIN x FORMSPRING

P.S. Nezapomeňte se zapojit do GIVEAWAY! Datum konce se nezadržitelně blíží! :)

6 komentářů:

  1. Já jsem dělala závěrečky loni asi touhle dobou a pořád jsem si myslela jak mě to nejde ale závěrečky nakonec byly víc v pohodě než jsem myslela. Takže ti přeji hodně štěstí ať to taky zvládneš!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jediné co měním je pleť.krém. a taky make-up používám hutnější než v létě, kdy si vystačím s lehoulinkým. Jinak samozřejmost je mít u sebe pořád kapesníčky,krém na ruce, balzám- to už je automatický :) Takže taková klasika. A hodně štěstí v autoškole přeju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodne stesti na zaverecne zkousky, nakonec to bude vsechno v poho neboj :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahojky chci se zeptat kdy uděláš video spotřebováno listopad tvá videa miluji a nejvíc se mi líbí videa spotřebováno za měsíc :)) jinak s péčí o tělo v zimě a pleťi jsme na tom stejně mám mastnou pleť takže pořád hledám nějakej vhodnej krém ale myslím že v zimě má pleť snese o trošku mastnější krém a na tělo miluju tělová másla od ziaji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, video Spotřebováno bude v následujících dnech, určitě o něj nepřijdete! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)