neděle 9. prosince 2012

Stay Matte pudr - Rimmel.

Pěkný nedělní den!

Pár dní tu zase nebyla žádná recenze, tak jdeme na to. Dneska o pudru Stay Matte od Rimmel London. Většina z vás ho bude určitě znát, myslím že tento pudr patří mezi drogérkovou elitu. Slýchala jsem o něm dost často a tak když jsem sháněla pudr, rozhodla jsem se ho sama vyzkoušet. Navíc byl ještě ve výhodné akci s make-upem, tak jsem dlouho neváhala. O make-upu jsem vám psala, takže se nebudu opakovat. Koho by make-up zajímal, nechť se podívá tady. A jdeme zpátky k pudru. Na rozdíl od make-upu jsem s pudrem opravdu spokojená a je to jeden z nejlepších pudrů, co jsem zatím kdy z těch levnějších potkala.


Pudr mám v odstínu 003 - Peach glow. Název zní děsivě, ale jde opravdu o světlý odstín. V nabídce jsou 4 odstíny (alespoň tak to je na oficiálních stránkách, já měla za to, že je jich o něco víc). Jeden odstín je ještě světlejší než můj, na své by si tedy měly přijít i úplné bledulky :) Mě tedy odstín sedí perfektně, nejsem šíleně oranžová, na druhou stranu ani mrtvolně bílá, pudr se pleti přizpůsobí. Nikdy jsem se snad netrefila do odstínu tak dobře jako u tohoto pudru. Pudr obsahuje přírodní minerály a jeho úkolem je zmatnit a zbavit pleť lesku.


A pojďme vyzdvihnout pár jeho vlastností. Kromě dobrého odstínu, má i spoustu dalších plusů. Jeho konzistence je pudrová (nečekaně) a navíc příjemně nevtíravě voní (jako klasická modrá Nivea). Pudr skvěle matuje, opravdu dobře zmatní lesklou pleť, kterou po některých make-upech a krémech mám. Dalším obrovským plusem je jeho výdrž, nanáším pudr ráno a pokud si nijak extrémně nesahám po obličeji (jako že já to dost často dělám), tak mi půl dne vydrží. Pudr který by vydržel celý den jsem dosud nepotkala, ale tenhle je opravdu výdrží zatím nejlepší, co jsem potkala.


Jediný problém, který jsem s ním já osobně měla, bylo prášení. Nakonec jsem ale zjistila, že to nebylo ani tak pudrem jako štětcem, který jsem používala a tak už i tento problém mám vyřešen. :) Jinak na něm není opravdu nic, co bych mu mohla vytknout. Četla jsem na několika blozích že pudr zvýrazňuje suchá místa. No já se svojí smíšenou pletí těch suchých míst moc nemám, takže nedokážu posoudit. Mé normální pleti s mastnou t-zónou jedině svědčí. Já jsem si ho skutečně oblíbila a určitě si ho plánuji pořídit znovu. Sice chci zkoušet i další pudry, ale tenhle se u mě rozhodně neztratí. K sehnání v drogériích nebo tady, cena 100 - 130 Kč.

Co vy a pudry? Jaký je váš favorit?

27 komentářů:

  1. Ahoj, na tento pudr mám úplně stejný názor jako ty!:) Máš boží blog !:) Áhoj;)

    OdpovědětVymazat
  2. tento puder aj make-up pouzívam niekolko rokov a som velmi velmi spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám doma už asi čtvrté balení a zatím sem lepší levný pudr neobjevila :-)) všimla jsem si, že ho má rádo i hodně zahraničních blogerek a vlogerek, dávají mu přednost třeba i před pudrem Chanel...takže jedna z mála věcí, která se Rimmelu povedla :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Mám teď přesně tenhle odstín a jsem s ním velice spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  6. mám na něho už dlouho spadeno ale ještě nějak nebyl čas si ho koupit

    můj blog http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho mám taky a na zimu jsem si pořídila ještě o odstín světlejší. Ani s make-upem nemám nějaký velký problém, akorát by neměl být určen pro mastnou pleť, no...

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle pudr jsem měla a nemůžu si na něj stěžovat! :)
    Každopádně je ted mým favoritem dvojce pudr+make up afinitone :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle kombinace je mým favoritem už pár let :-)

      Vymazat
  9. Dříve jsem používala pudr od GS a byla sem jako pomeranč, ale každý si takovým obdobím projde než najde svůj "styl líčení" teď mi stačí BB pudr nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ho také a jsem s ním spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  11. U mňa je tento púder stálicou. Raz som ho síce prestriedala s tým krajkovým od Dermacolu, ale to nebolo ono. Navyše, tento púder mi naozaj vydrží celý deň,pretože našťastie nemám problémy s väčším mastením, takže pre mňa je to jednotka :)Používam ho v odtieni 01,ten je myslím transparentný.

    OdpovědětVymazat
  12. U mňa je tento púder stálicou. Raz som ho síce prestriedala s tým krajkovým od Dermacolu, ale to nebolo ono. Navyše, tento púder mi naozaj vydrží celý deň,pretože našťastie nemám problémy s väčším mastením, takže pre mňa je to jednotka :)Používam ho v odtieni 01,ten je myslím transparentný.

    OdpovědětVymazat
  13. mám ho doma v zásobě..., ale teď jsem si úplně odnaučila používat pudr, protože se bojím, že mi zbytečně zanáší pleť, používám zatím krajkový Dermacol, ale tenhle prý pupínky nedělá, asi ho konečně použiji a vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ho taky doma, protože jsem neodolala ceně 69,90 Kč, ale zatím jsem ho nezkoušela. Vrhnu se na něj až dopotřebuji krajkový od Dermacolu. Docela dlouho jsem s jeho koupí váhala, protože make-up ze stejné řady mě hodně odradil, je příšerný. Tak uvidíme...
    Jinak jednou se mi stala taky podobná věc s vysušováním, kterou jsi četla na blozích. Koupila jsem si pudr od Astor a jelikož v té době jsem byla zvyklá používat houbičky a ne štětce, nanášela jsem ho normálně houbičkou. A byla to katastrofa. Měla jsem bílý "pomoučněný" obličej, dokonale zvýrazněné šupinky kolem nosu, které tam dřív snad ani nebyly... Prostě hrůza. No a pak jsem houbičku vyhodila a zkusila to se štětcem. A fakt to pomohlo, s pudrem se mi pracuje mnohem lépe a vypadá na obličeji perfektně.

    OdpovědětVymazat
  15. tenhle mám také moc ráda, já jsem ale poslední měsíce věrná pudrům transparentním :)

    OdpovědětVymazat
  16. Až vypotřebuju krajkový Dermacol, tak ho musím konečně vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  17. pro mě je to ten nejskvělejší. :)
    mám stejný odstín jako ty.
    www.style-of.petul.blog.cz :)

    OdpovědětVymazat
  18. Je to moje stálice! Už mi dochází, tak snad mi ho někdo na Vánoce nadělí, kdyžtak si ho pak koupím sama :) Taky bych mohla vychytat nějakou výhodnou akci :D

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé i s make-upem v akci?:) Mohla bych vědět kde (v jakém obchodní řetězci)? Už dlouho na takovou nabídku čekám:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V síti drogérií Rossmann a myslím že jsem to zahlédla kdysi i v DM.. ;)

      Vymazat
  20. Všichni ho milují, jenom já ho nenávidím :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak stává se, každému vyhovuje něco jiného.. ;)

      Vymazat
  21. Děkuji za příspěvky, koukám že to je opravdu velký oblíbenec :)

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý blog! Budu ráda,kdžy se mnrkneš na můj:http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Tenhle pudr uplně miluju podle mě je nejlepší! :)
    http://terusweetgirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)