pondělí 3. prosince 2012

Oblíbené vlogerky.

Pěkné pondělní odpoledne!

Protože nemám času nazbyt a fotit ani natáčet nestíhám, ukážu vám dneska alespoň pár mých nejoblíbenějších blogerek/vlogerek, které vždy s radostí sleduji. Není jich mnoho, přiznám se, že jsem trendu videí sama dosud nějak nepodlehla, i když sama natáčím :D, ale pár vlogerek přeci jenom sleduji :)

Péťa z  www.petralovelyhair.blogspot.cz

První koho jsem na YT začala sledovat není nikdo jiný, než všem dobře známá Péťa. Já myslím, že Péťu nemusím dlouze představovat :) Pro mě je Péťa naprostou jedničku u nás. Na její blog se vždy ráda vracím a videa sledují s velkou chutí. Její videa u nás nemají konkurenci, Péťa na mě v každém videu působí strašně příjemně a uvolněně, je opravdu radost se na její videa dívat. Navíc jí to vždy v těch videích tak strašně moc sluší!! :)


YT kanál: http://www.youtube.com/user/petralovelyhair

Lou z  www.getthelouk.com/

Další jedničkou u které nezůstane video dlouho neshlédnuto je Lou. Já myslím, že ji taky nemusím kdovíjak představovat, většina z vás ji bude určitě znát. U Lou máte záruku dobré kvality videí a ztřeštěných nápadů. Například její halloweenská videa byla opravdu luxusní! Má skvělé nápady a každé její video vždycky úplně hltám, hrozně dobře se poslouchá, vždycky ji to sluší a ta kvalita těch videí! Víc takových blogerek, prosím!


YT kanál: http://www.youtube.com/user/GetTheLouk/videos?view=0

Hanny Brokolice z www.hannybrokolice.mablog.eu

 Hannu jsem začala sledovat docela nedávno, ale ihned jsem si ji zamilovala. Ona je v těch videích tak strašně roztomilá :) Videa tvoří o všem možném, najdete u ní recenze, líčení, účesy nebo prostě povídání o všech možných tématech. Působí strašně příjemně, krásně mluví a navíc má úplně nejnádhernější vlasy, které jí opravdu závidím! :D


YT kanál:  http://www.youtube.com/user/TheHanny007

AnetxSCHIZOPHRENICx z www.dontgowiththeflow.blogspot.cz

Poslední koho jsem začala v poslední době sledovat je Anet. Pěkná videa o všem možném. Anet je jako chameleon, pokaždé vypadá jinak a pokaždé vypadá úžasně. Mám obzvláště ráda její tutoriály na účesy, ty nemají chybu. Já vždycky jenom zírám s otevřenou pusou, co Anet s těma vlasama zvládne! :D


YT kanál: http://www.youtube.com/user/AnetxSCHIZOPHRENICx

Co vy? Znáte/neznáte? Sledujete?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

11 komentářů:

  1. Péťu sleduji už dlouho, má super videa i články. Na další se vlogerky se mrknu, díky za tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Péťu mám taky ráda. Dále ráda koukám na videa od tebe a Plum. Hanny mi naopak sympatická není, přijde mi, že často nemluví vůbec k tématu a je taková afektovaná. U Lou mě zas nebaví tématika jejích videí.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ze všech nejradši Péťu a Plum...u nich většinou nevynechám ani jedno video. Hanny jsem dřív sledovala hodně ale teď už moc ne, přijde mi že její videa jsou zbytečně dlouhá a taková jakoby roztahaná nebo jak to říct...:D

    OdpovědětVymazat
  4. Znám všechny a všechny mám taky moc ráda :D kromě toho taky sleduju Bezegu, tebe, frenkiesgirl a Plum :)

    OdpovědětVymazat
  5. sleduji první 3 a jsou vážně nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. super tipy,az budu mit chvilk, tak na ne mrknu:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  7. Poslední slečnu neznám, ostatní ano. Petra je fakt jednička, Lou je zase strašně fajn na kecání a zábavu a Hanny jsem objevila tak před třemi dny díky Plum, když sdílela její video a musím říct, že je nádherná a už jenom pro to ji musím sledovat!!

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny znám, ale sleduju spíš jen péťu s plum, jinak dávám přednost zahraničním videím a nejradši mám asi Ingrid, Fleur a Tiffany:)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju, jsi moc milá =) (a vlasy asi půjdou brzy pryč =D)

    Hanny Brokolice

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)