sobota 1. prosince 2012

Beauty Blossom body lotion - Dove.

Pěkný sobotní den!

Než se zase začnu věnovat učebnici a testovým otázkám autoškoly, napíšu vám pár slov o tělovém mléku, které v posledních týdnech používám. Jedná se o tělové mléko Dove z limitované kolekce Beauty Blossom

Po kolegovi tohoto mléka (recenzi najdete tady) jsem neměla moc chuť se do zkoušení pustit, ale nakonec nade mnou zvědavost zvítězila a já se rozhodla mléku dát šanci. Jelikož se jedná o letní limitovanou edici a já už docela dlouho žádnou drogérii nenavštívila, tak opravdu netuším, zda je stále ještě k sehnání. Ale rozhodla jsem se vám o něm i tak napsat, třeba kdyby ho některá z vás potkala a chtěla si ho koupit..



Jedná se využivující tělové mléko, které obsahuje unikátní technologii DeepCare Complex s bohatým esenciálním olejem a některými pokožce přirozenými lipidy, které mají hydratovat a vyživovat pokožku do hloubky. Já to tedy všechno považuji za žvásty. Nemůžu si pomoct, ale mám u Dove tělových mlék opravdu pocit, že nefungují. Hydratace je průměrná a pomalu si začínám všímat, že hydratace začíná být nedostačující (přes zimu mám sušší pleť než obvykle). Takže ani esenciální oleje a lipidy mi nějak nepomáhají. To jsem hned na úvod řekla tu nejhorší (ovšem nejdůležitější) vlastnost krému, tak abych jenom nehanila.. Plus má u mě mléko za vůni, která je opravdu úžasná. Voní po lotosovém květu, vůně je jemná a vážně příjemná, na těle však vydrží jen chvíli. Přibližně slabou půlhodinku. Mléko se dobře roztírá a rychle se vstřebává. Na pokožce mléko nezanechává žádný mastný film a ani nijak extrémně nelepí. Ale tím, že není nijak mastné a ani vůně nijak dlouho nevydrží, mám za chvíli pocit, jako bych se ničím nemazala..


Nevím nevím, ani toto mléko mne nijak nepřesvědčilo o tom, že jsou Dove mléka pro mne to pravé. Prozatím jsem určitě rozhodnutá, že další mléka této značky zkoušet nebudu. Ještě dodám, že cena mléka se pohybuje okolo 100 Kč a sehnala jsem ho v drogérii Rossmann.

A co vy a mléka Dove? Vyzkoušely jste? Vyhovují vám?


16 komentářů:

  1. A já si myslela, že Dove bude hydratovat hodně. Nemám a ani mě moc neláká.

    OdpovědětVymazat
  2. Dove je jediná značka, kterou vůbec nemusím.

    OdpovědětVymazat
  3. Dove nemusím , lepší je Balea:)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji Dove! :)) Já mám tu starší verzi a jsem s ním spokojená, hydratuje dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Uplne zdielam tvoj nazor. Niekde som dokonca citala, ze je to najprechemizovanejsia znacka...

    OdpovědětVymazat
  6. Jedno dove mléko mám a jsem snim spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju sprcháče dove a ani tělová mléka mi nepřijdou nějak hrozná:) Momentálně mám ale mléko Garnier a to mi vyhovuje také:)

    OdpovědětVymazat
  8. Dove věc nemám ani jednu a vůbec mě to netrápí :D

    OdpovědětVymazat
  9. a to bych řekla, že Dove budou hydratovat dobře, vždycky jsem měla takový pocit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dove jsem dříve používala, ale bylo to mléko na sucho pleť a vyhovovalo mi. Tohle jsem nezkoušela a podle tvé recenze nemám bohužel ani potřebu zkoušet. Mám ráda mléka, co dobře promažou a hydratují.

    OdpovědětVymazat
  11. Já teda čekala, že Dove bude dobré. Hodně lidí si ho nemůže vynachválit, ale když čtu tvou recenzi a komentáře tak nevím. Snad šampón co mám doma bude lepší :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampony nejsou špatné, jejich šampony mi vždycky vyhovovaly ;)

      Vymazat
  12. Od Dove používam ich základný pleťový krémv modro-bielom obale. Je veľmi mastný a preto ho rada cez zimu (aj leto) využívam na lakte, kolená a iné suchšie miesta. Za ten by som dala aj ruku do ohňa. Ale... Ostatné vyskúšané produkty ma bohužiaľ zatiaľ len sklamali.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj nasa rodina od Dove pouziva tekute mydla,sme s nini spokojni.Telove mlieka som zatial neskusala a pravdupovediac ani ma nelakaju.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)