sobota 5. května 2012

Probíhající akce a new in.

Ať nekazím partu dnešních příspěvků new in, jsem tu s nim i já.. Sakra, proč mě vždycky někdo v mých plánech předběhne..? :D Asi se fakt nevyplatí plánovat moc dopředu.. :) 
 
Po měsíci nenakupování jsem se strašně těšila, až se vyřádím na kosmetice.. A jelikož v Sephoře zrovna probíhá super akce "Přines starý výrobek a nakup s 50% slevou nový" neodolala jsem a využila příležitosti.. Normálně se mi zdá ta kosmetika docela drahá, takže jsem se na tuto akci úplně třásla.. A tak jsem se vážně vyřádila. Odnesla jsem do obchodu staré laky na nehty, které mě buď nebavily nebo něčím nevyhovovaly a vybrala jsem si za ně tyhle čtyři krasavce.. Jeden z nich už mám na nehtech (hádejte který?) a jsem nadšená! Velmi mile mě Sephora překvapila... Kromě laků jsem vyměnila rtěnku. Měla jsem tu zbytek hooodně let staré rtěnky a tak jsem si za ní vybrala jednu v naprosto senzačním odstínu.. :D Jsem zvědavá, jak na mě bude vypadat.. A jako dárek jsem na vyzkoušení dostala 2 vzorečky make-upu 123 Perfect od Bourjois, takže o tom vám později také povyprávím.. :) Jinak já mám snad největší radost z taštičky.. tu jsem prostě potřebovala! :D 


Jinak tuto akci vám mohu určitě doporučit.. Myslím, že jejich výrobky s poloviční cenou už se dají koupit.. Já ještě uvažuji o dalších, ale uvidíme.. :) kromě této akce mají momentálně v Sephoře i spoustu dalších akcí.. Mě například zaujala cestovní sada Lancome za 490 Kč, což je zajímavá cena.. A nebo mě zaujal balíček kosmetiky Benefit, který ovšem stojí na mě moc (1490 Kč), ale vypadá tak božsky, že kdybych mohla, tak si ho hned koupím! :D Tak a dost o Sephoře.

 
Další zastávka byla v Rossmannovi.. No lidi, opravdu mi to snad dělají ty obchody naschvál, protože všude jsou teď tak výhodné akce na kosmetiku, že bych potřebovala aspoň milión!!! V Rossmannovi teď najdete v akcích spousty krémů, tělových mlék, šamponů, barev na vlasy.. už ani nemluvím o 25% slevy na Rimmel kosmetiku..! Vážně bych si vybrala. Prozatím jsem se udržela a koupila si na zkoušku krém od Dermacolu, ve výprodejovém stojanu jsem neodolala laku na nehty ze starší limitky Essence Legends of the sky a nail art penu (byla jsem zvědavá, jak to funguje..). Kondicionér jsem potřebovala a tak jsem si vzala na zkoušku tento od Garnier.. Jeho vůně? Naprosto božská! 


Ještě mám info k Essence limitce. V Rossmannovi už je k dostání nová limitka s názvem Rebels. Koukala jsem na ni, ale nic mě nezaujalo natolik, abych si to koupila.. Možná za zmínku stojí moc hezké barvy laků na nehty.. V DM je nadále k dostání kolekce Marble Mania, ale už jen zbytky.. Nejspíš budou brzy měnit.


No a jako poslední tu mám kabelku, po které jsem toužila už asi 2 měsíce. Stále jsem se na ní chodila koukat.. až jsem nakonec neodolala a vzala si ji. Teď mě naštvou, jestli ji zlevní! :D A jako bonus jsem tam našla náušničky, které se ke kabelce skvěle hodí! Obojí je New Yorker.


Tak nakonec celkem vyčerpávající článek.. Vzala jsem to trochu zeširoka i s pár informacemi, kdyby někoho něco zaujalo..
A teď mi povězte vy:

Co jste si v poslední době koupili? A odměňujete se často? (uchlácholte mne, že nejsem jediná, kdo furt nakupuje.. :D)


31 komentářů:

  1. moc hezký věci, hádám to na ten první z leva :D ten bych si dala na nehty asi já!

    OdpovědětVymazat
  2. Klárinko, prosímtě kolik tam stojí ty laky? Dneska se vydáváme taky do Pardubic, tak přemýšlím, že bych si tam taky pro něco zašla a nevím co, ze staré kosmetiky si nabrat s sebou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terinko cena laku je normálně 160 Kč, čili mě stál 80 Kč/ks.. :) A vezmi si radši od každého něco.. :D já jsem s sebou měla od všeho něco, kdyby náhodou :D

      Vymazat
  3. mega krásny nákup ;) super si si nakúpila :) ....ale ma štve, že v Čechách, majú tú limitku rebels, a ešte su tam zbytky aj s marble manie :( :( och, najradšej by som hned išla do Česka :D :D haha :D a na SR ani rebels nebudú, až najbližšie snehulienka :) ....a ináč tie laky so Sephory sú špicové :) ....a uznávam ťa, že si vydržala mesiac nenakupovať :D :D hehe, ja som si minule kupila rifle a tričko :D

    OdpovědětVymazat
  4. super nákupy! úžasné laky a nádherná kabelka <3

    OdpovědětVymazat
  5. No já v poslední době nakupuju skoro denně až na víkend :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné :) Tie náušnice ma očarili :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. A mohla bych se zeptat kolik tam stojí ty rtěnky? Děkuju moc. Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Nakoupila jsi báječně:) A neboj, já taky neustále něco pořizuju - hlavně teda kosmetiku, na tý fakt ulítávám:)

    OdpovědětVymazat
  9. farby tých lakov sú úplne krásne!ja som si naposledy kúpila asi 3 laky z Claries alebo ako sa to volá a nebola som teda moc spokojná...a odmeňujem sa skoro každý deň:Pminimálne jahodami so šlahačkou:D

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní nákup.. To že to brzy zlevní mě v NY rozčiluje naprosto pokaždé ! :D
    Hrozné..
    ale moc se mi líbí ty akce v Sephoře a moc se těším až zrecenzneš ty laky, jak se lakují atd atd :)

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Já akce využila na řasenku, momentálně nic jiného nepotřebuji a "vyměnit" si laky mě nenapadlo (jejich jsou dobré, ale minimum ml za tu cenu?!), nu což. :D
    A není ten červený náhodou My First Lip Kiss? Mám ho taky a podle fotky mi ho trochu připomíná.
    Mimochodem - kabelka je naprosto parádní, alespoň podle barev určitě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není :) je to Sunset on the beach.. a jsou maličké, to fakt jo.. :-/ ale když jsem vyzkoušela, tak jsem koupě už nelitovala :D

      Vymazat
  12. Jej, tak s nakupováním sem na tom dost podobně, doufám, že teď zvládnu chvíli nikam nelézt, protože už mi přetékají kosmetické taštičky! :-)
    Zkusím radu: probírej se tou kosmetikou co nejčastěji, abys viděla, že to nemůžeš v žádným případě využít, a když ani to nepomůže tak asi zbývá pouze vyřazovat, co nepoužíváš tolik a někomu ,,přenechat" a nakoupit nový, ale to je poslední stádium, pak už to jde z kopce :D
    Markét ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za radu.. :) bohužel, to nepomáhá.. :D Já už jsem ve fázi, kdy přenechávám a pořád nakupuju nové.. :D

      Vymazat
  13. Ahoj, chtela jsem se zeptat..u nas jsem nikde tu kolekci Marble Mania uz nevidela, da se jeste u vas sehnat ta tvarenka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenka už u nás taky není... :( Už jsou u nás pouze ta dřívka na nehty a lesky na rty.. Poslední zbytky.

      Vymazat
    2. Dekuju za info:( propasla jsem ten nejvyhodnejsi kup, sakra :)

      Vymazat
  14. Super nákup :) Už se moc těším na recenze Sephora výrobků, docela mě zajímá rtěnka, ale i laky.

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý nákup, výrobky od Sephory mám ráda a sem zvědavá na recenze. :) Ta kabelka vypadá moc hezky!
    Jinak já jsem v pátek utratila zatím největší částku za svůj dosavadní život a dlouhou dobu tolik určitě neutratím - koupili jsme si přítelem autíčko. ;) Jinak minulý týden jsem si nakoupila v H&M a v L'occitane. A až přijde výplata, tak plánuji koupit nějaké letní sandálky na klínku nebo podpatku.

    OdpovědětVymazat
  16. můžu se zeptat kde přesně si byla v Sephoře? Díky :) chci totiž taky vzorečky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v Pardubicích. Ale myslím, že v každé Sephoře budou mít vzorečky a na požádání by ti je měli dát.. :)

      Vymazat
  17. Krásné odpoledne přeji :D
    Zítra se chystám do Pardubic a mám v plánu vydrancovat Sephoru :D.. Tak jsem se jenom chtěla zeptat, kolik tě stála ta rtěnka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je to napsáno o kousek výše, 145 Kč v akci ;)

      Vymazat
  18. Ahoj,kolik tě prosím stála ta kabelka?

    Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky, kabelka stála 419 Kč ;)

    OdpovědětVymazat
  20. na tu kabelku jsem taky koukala, hrozně se mi na ní líbí kombinace barev:) a nevšimla sis náhodou kolik tak v tý sephoře stojí pudry a korektory? chystám se tam zítra:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou jsem na to koukala a pudry vyjdou po slevě kolem 200 Kč.. make-upy taky tak.. A korektorů jsem si bohužel nevšimla.. ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)