sobota 7. ledna 2012

Winter protection.

Dnes bych se ráda vrátila zase k nějaké recenzi, protože jsme tu dlouho žádnou neměli a přitom mi kosmetika neustále přibývá, takže je čas dát se do toho.. :-) Dnes tu jsem s krémy na ruce, které já přes zimu používám téměř neustále. Nevím jak vy, ale já přes zimu trpím na suché ruce, na popraskané a zarudlé klouby na rukách a podobně.. určitě to někteří znáte také, zima nás občas umí pozlobit. A tak se snažím chránit nejen rukavicema, když jdu ven, ale také neustálým mazáním rukou. Používám k tomu zejména tyto pomocníky:

DOVE  - Beaty Hand Cream a Essence 24hand protection balm.

Krém od Dove jemně voní, má velmi příjemnou konzistenci a velice rychle se vsakuje. Ruce vám zanechá krásně jemné, nikoliv mastné! Což je velké plus. Ruce mi skvěle hydratuje a chrání. Namažu si jím ruce vždycky před spaním a než jdu ven. Tenhle krém sem viděla snad ve všech drogériích (Teta, DM, Rossmann) a stojí kolem 55 Kč.


Krémy od Essence jsou naprosto úžasné, vážně mě uchvátily! Nejen, že nádherně voní (a to jako fakt nádherně) - červený (Strawberries Cream Cupcake) po jahodách, žlutý (Vanilla Apple Pie) po vanilce, hnědý voní tuším po čokoládě (ten nemám) - ale také skvěle hydratují a chrání. Pokaždé po návratu domů si jím ruce namažu a nějaké popraskané klouby mi nehrozí! Musím říct, že za 35 Kč super kvalitní věc! Takže teď akorát tak lituji, že sem si jich nekoupila do zásoby víc.. Nevím, zda jsou ještě k sehnání, naposledy když sem byla v Rossmannovi tak už sem je neviděla.. :( ale třeba nám je ještě jednou dají do prodeje, když sklízely takový úspěch.. :-)


Jaké krémy na ruce používáte vy?

FACEBOOK, FORMSPRING

11 komentářů:

  1. Najradšej mám vanllu...teiž ich mám doma a asi si ich kúpim do zásoby ak ešte budú mať

    OdpovědětVymazat
  2. krémy od Dove jsou super ! používám tak různě od neutrogeny nebo dove :) jinak pěkná recenze !

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám všechny tři krémy na ruce od Essence a musím říct, že ten červený mi asi nejméně vyhovoval. Za to žlutý i hnědý je super. Mimo krémů od essence používám občas z M&S, Baleu a Dermacol.
    Dove jsem měla také a byl fajn. Jinak pěkná recenze. .)

    OdpovědětVymazat
  4. Dove jsem dostala k Vánocům a jsem úplně unešená jeho vůní a celkově je hrozně příjemný :) Super recenze!
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Dove mám moc ráda:) Tento krém som ešte nemala:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky používám ty od essence a mám naštěstí všechny 3, ale dochází :(:D Jinak mám ještě z douglasu a taky skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dove je fajn..no ako krémy na ruky zasa u mňa vedie neutrogena :-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám krém na ruce z avonu, ty od essence jsem scháněla ale nikde nenašla :/

    OdpovědětVymazat
  9. Na krémy na ruky som trošku závislák, takže skúšam stále niečo nové.Dove je výborný,ako aj Neutrogena, ja mám momentálne na nočno stolíku úplne neznámu značku Kamill(ale inak výborný kamilkový krém) a ´´malý červený´´ od Garnier :)
    www.runthisworldgirls.blogspot.om

    OdpovědětVymazat
  10. Momentálně mám taky ty od Essence a jsou nejlepší! Používám je hlavn na noc, ruce mi po nich voní ješt ráno :) Jinak mám moc ráda klasickou msíčkovou indulonu, hlavn v lét na vodě je nepostradatelná.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)